Procesoptimalisatie

Elimineer verspillingen – verbeter het bedrijfsresultaat

Om de ideale klantreis te creëren is het ondenkbaar dat er processen binnen de organisatie zijn die hier niet aan bijdragen. Ieder proces moet direct of indirect bijdragen aan het creëren klantwaarde met, uiteraard, oog voor de bedrijfsdoelen.

UPD Procesoptimalisatie

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen heeft een positieve invloed op meerdere vlakken. Door verspillingen in werkprocessen te elimineren wordt de doorlooptijd verkort, waardoor werknemers zich kunnen focussen meer waarde te creëren voor de klant. Dit heeft een positief effect op werknemers én helpt de kwaliteit van je product of dienstverlening te verhogen. De elementen die zich binnen methodes als Lean Six Sigma en RPA bevinden helpen om deze succesfactor te optimaliseren.

In ons curriculum bieden we verschillende Opleidingen aan die een bijdrage leveren aan de succesfactor ‘Procesoptimalisatie’. Aan de hand van praktische voorbeelden geven onze ervaren trainers je handvatten, tools en technieken om deze succesfactor te optimaliseren. Ben je op zoek naar een partner die je organisatie helpt om succesvol te transformeren tot een continu verbeterende organisatie, kies dan voor Consultancy.

Consultancy

Het startpunt van de verbeterreis voor organisaties begint altijd bij het begrijpen van de eigen huidige situatie. Met behulp van onze Quickscan helpen wij je om die inzichtelijk te maken. Niet alleen brengen we met de scan de gehele organisatie en al haar processen in kaart, óók berekenen we het verbeterpotentieel én definiëren we een helder plan om dat potentieel te verzilveren. Gegarandeerd.

Maak een keuze uit onderstaande opties voor meer informatie over onze aanpak bij de implementatie van verbeterprogramma’s, de Quickscan of kies ervoor om direct een afspraak te maken.

Opleidingen

Zowel RPA als Lean Six Sigma bevatten allebei elementen die – elk op zijn eigen manier – een bijdrage leveren aan verbeteren van de succesfactor ‘Procesoptimalisatie’. Waar RPA voornamelijk zijn waarde bewijst in een omgeving waar veelal repeterende administratieve handelingen worden verricht, focust Lean Six Sigma zich met name op het elimineren van niet waarde toevoegende bedrijfsprocessen. Meer weten? Kies dan uit één van de onderstaande

Maak een afspraak

Geen enkel individu, team of organisatie is hetzelfde. Daarom ziet de ideale verbeterreis er voor iedereen anders uit. Om je op weg te helpen bij het realiseren van je ambities staan onze experts klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)20 - 345 30 15 (kantooruren) of laat via onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Afspraakformulier