Referenties in de zakelijke dienstverlening | Bekijk ze hier | UPD

Referenties in de zakelijke dienstverlening

Geen enkele verbeterreis is hetzelfde. En juist daarom zijn wij zo trots op de resultaten die wij bereikt hebben met onze klanten.

In de businesscases lees je een aantal inspirerende voorbeelden van de gerealiseerde verbeterresultaten. Momenteel werken wij voor een aanzienlijk deel van de Top-100 organisaties van Nederland en het is geweldig om te zien hoe deze lijst continu groeit. Maar het mooiste blijft toch om te zien welke energie er bij organisaties loskomt zodra de verbeterkracht in mensen aangewakkerd wordt.

procesverbetering bij Adeccoproces verbeteren bij Manpowerproces verbetering Olympia uitzendbureauproces verbeteren Samhoudprocessen verbeteren bij USG Peopleprocess improvement USG Innotivprocesverbetering bij Tomtomproces verbeteren bij Ziggoproces verbetering KPNproces verbeteren UPCprocessen verbeteren bij Sanoma Mediaprocess improvement Inventarisatiebureau Tilburgprocesverbetering bij Vogel'sproces verbeteren bij KMM Groep randstad Lean Six Sigma sector dienstverlening

Even sparren?

Wil je meer weten over hoe wij organisaties begeleiden bij de transformatie naar een cultuur van continu verbeteren? Of wil je even sparren over een vraagstuk? Neem dan contact met ons op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen.