Summercourses: doorloop versneld je Lean- of Lean Six Sigma Green Belt-opleiding

Start in juli of augustus

Wil je deze zomer je kennis vergroten, je vaardigheden verbeteren en tegelijkertijd je carrière een boost geven? Deze zomer bieden we opnieuw onze populaire summercourses aan voor de Green Belt in Lean en/of Lean Six Sigma-opleiding. Met een kortere doorlooptijd kun je in de zomer van 2024 al in twee weken jouw Green Belt Lean-certificaat en in 3 weken je Lean Six Sigma-certificaat behalen. Dankzij flexibele startdata kun je de opleiding kiezen die het beste bij jouw planning past.

Summercourses bij UPD

De summercourses vinden allemaal plaats in de maanden juli en augustus. Je herkent deze trainingen in het agenda-overzicht door het label ‘summercourse’. Al deze trainingen hebben een verkorte doorlooptijd waarbij ze allemaal binnen 2 of 3 weken worden afgerond. Let daar dus op bij het selecteren van de door jou gewenste opleiding.

Inschrijven

Is het voor jou al duidelijk dat je wilt deelnemen aan een Summercourse? Ga dan direct naar de inschrijfpagina via één van de buttons hieronder.

Lean Green Belt: Inschrijven

Lean Six Sigma Green Belt: Inschrijven

Liever even bellen?

Neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs via tel. 020 345 3015. Zij kunnen je helpen met je inschrijving en al je vragen omtrent onze opleidingen.

Versneld dezelfde kwaliteit

Net als het reguliere aanbod staan de summercourses in het teken van het verbeteren van resultaten op de werkvloer in de praktijk. De inhoud van de training is dan ook een exacte kopie van onze reguliere Lean en Lean Six Sigma Green Belt-opleiding.

Tijdens de opleiding behandelen de trainers de theorie, maar de nadruk ligt op de toepassing van deze theorie op de werkomgeving van de deelnemers. Want dat is waar de resultaten daadwerkelijk verbeterd worden. Om dit te realiseren besteden we tijdens de trainingen uitgebreid aandacht aan de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn op de werkvloer. Er wordt daarom ook direct een start gemaakt met de praktijkopdracht, waardoor de eerste resultaatverbeteringen al zichtbaar zijn bij afronding van je opleiding.

Agenda

Bij het selecteren van de startdatum van jouw training, zul je zien dat een aantal trainingen aangemerkt is als ‘summercourse’. Dat zijn de versnelde trainingen.

  • Green Belt in Lean
    • Startdatum: 11 juli 2024 in Utrecht
    • Startdatum: 11 augustus 2024 in Utrecht

Hulp nodig?

Weet je niet zo goed welke opleiding het beste past bij jouw ambities? Onze opleidingsadviseurs zitten dagelijks voor je klaar om je hierbij op weg te helpen. Neem contact op via tel. 020 345 3015 om met één van onze opleidingsadviseurs te spreken.

Liever direct inschrijven? Wanneer je wilt deelnemen aan onze summercourses kun je in het agenda-overzicht of op de pagina van de betreffende opleiding jouw inschrijving vastleggen. Na inschrijving nemen onze opleidingsadviseurs contact met je op om je zo goed mogelijk voor te bereiden.