Koffiesessies bij UPD

Een goed gesprek tijdens een kop koffie

Een organisatie waar continu verbeteren en vernieuwen is opgenomen in het DNA; wat ons betreft is het de sleutel naar succes voor veel organisaties. Maar de transformatie hiernaartoe kan soms voelen als een flinke opgave voor bestuurders, directieleden en strategisch programmamanagers. Er bestaat namelijk geen standaard routekaart naar succes. En ongeacht de voorbereidingen, de gedetailleerde aanpak en de beschikbare literatuur is de praktijk altijd weerbarstig. In die gevallen is het fijn om even van gedachten te wisselen met ervaren mensen uit het vakgebied. Niet omdat zij altijd alle antwoorden hebben, maar omdat zij met hun visie, ervaring en frisse blik vaak nét het verschil kunnen maken.

Koffiesessies bij UPD

Nederland kent maar een beperkt aantal strategisch programmamanagers en nog minder top-level bestuurders en directieleden die verantwoordelijk zijn voor de transformatie naar een continu verbetercultuur. Binnen hun organisaties staan ze vaak alleen voor de strategische uitdagingen die de transformatie met zich meebrengt en hebben ze niet direct mensen waar ze mee kunnen sparren of klankborden. Bij UPD organiseren we sessies waarin we de mogelijkheid bieden om te sparren en te klankborden met ervaren professionals uit het vakgebied, onder het genot van een kop koffie.

Koffie met…

Onze meest ervaren collega’s houden iedere maand een paar uur vrij in de agenda. Deze tijd is beschikbaar voor jou als bestuurder, directielid of strategisch programmamanager (MBB) om met hen van gedachten te wisselen. Ze nodigen je van harte uit bij ons op kantoor om in een ontspannen, 1-op-1 setting jouw vragen of uitdagingen te bespreken. We rekenen hier geen kosten voor; als we op deze manier kunnen bijdragen aan het succes van de transformatie of het verbeterprogramma is dat voor ons voldoende beloning.

Om te zorgen dat we je écht een stap verder kunnen helpen hebben we de sessies in verschillende vakgebieden onderverdeeld:

Voor strategisch programmamanagers (MBB)
Koffie met Jof Houben.
Van Policy Deployment tot het ontwikkelen van een curriculum dat het verbeterprogramma ondersteunt. Jof is een ervaren MBB en helpt je graag met de typische opgaves waar je als strategisch programmamanager mee te maken krijgt.

Organisatietransformatie en cultuurverandering
Koffie met Guyonne Schellings.
Staat jouw organisatie aan de vooravond van een transformatie? Of zitten jullie er al middenin? Maak dan gebruik van de kennis en ervaring van Guyonne op het gebied van organisatietransformaties.

Hoe werkt het?

Je kunt direct een afspraak maken voor een koffiesessie met de UPD-collega die het beste aansluit bij jouw uitdagingen. Na het invullen van het formulier sturen we een bevestiging met een routebeschrijving naar ons kantoor in Loenen. De afspraak wordt direct bij ons in de agenda gezet.

Bij het maken van de afspraak vragen we je om alvast wat achtergrondinformatie te geven over hetgeen dat je wilt bespreken, maar dat hoeft niet. Je kunt elk onderwerp inbrengen, zolang het te maken heeft met de transformatie van jouw organisatie. We pretenderen niet overal een pasklaar antwoord op te hebben, maar het delen van inzichten, ervaringen en ideeën kunnen je vaak al flink op weg helpen.

Meer weten?

Heb je vragen over de koffiesessies? Of weet je niet precies welke collega het beste past bij jouw vragen? Neem dan even contact met ons op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.