Incompany training & opleiding - Maatwerkopleidingen voor organisaties

Incompany training & opleiding

Maatwerkopleidingen die volledig aansluiten op de doelstellingen

Met onze maatwerkopleidingen helpen we organisaties bij het realiseren van hun (opleidings)doelstellingen. Of het nu gaat om een training van een selecte groep medewerkers of de ontwikkeling van een learning journey van alle medewerkers, wij zorgen dat de opleidingen aansluiten bij de organisatiestrategie en bijdragen aan de prestatieverbetering.

Incompany training en opleiding

Opleiding en ontwikkeling van medewerkers staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Veelal vanuit het perspectief van persoonlijke ontwikkeling voor de medewerker. Opleidingen van medewerkers is echter ook een belangrijk onderdeel van de strategierealisatie, het realiseren van de ambities en het komen tot continu verbeteren. Met onze maatwerkopleidingen zorgen we dat al deze onderdelen afgedekt worden binnen het opleidingscurriculum.

Incompany opleiding

Binnen ons open opleidingsaanbod bieden we een breed scala aan opleidingen aan op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Door de gemêleerde groep samenstelling van deze opleidingen bieden we cursisten de kans om uitgebreide intervisie te hebben met de medecursisten. We maken de kennis toepasbaar en leren de vaardigheden om deze kennis toe te passen. Echter de casuïstiek blijft altijd generiek.

Uit ervaring weten we dat cursisten beter en sneller leren met herkenbare casuïstiek uit de eigen praktijk. Dat doen we in onze maatwerk incompany opleidingen. Alle praktijkvoorbeelden, uitdagingen en verbeterkansen worden gebaseerd op de huidige situatie van de organisatie. Cursisten oefenen dus met herkenbare casussen, wat er voor zorgt dat zij sneller en effectiever de kennis in praktijk kunnen brengen.

Voor organisaties zijn de incompany trainingen vaak voordeliger dan het open opleidingsaanbod. In de regel is het vanaf 4 deelnemers voordeliger om een incompany training te organiseren.

Sector-specifieke opleidingen

De kennis en vaardigheden die deelnemers krijgen tijdens onze opleidingen zijn altijd toe te passen binnen iedere werkomgeving en in iedere sector. Toch zien we dat deelnemers sneller komen tot het toepassen van de kennis als we de opleiding – waar mogelijk – toespitsen op hun sector of werkomgeving. Dit zorgt er voor dat ze de voorbeelden herkennen, de stof sneller opnemen en de kennis en vaardigheden sneller en effectiever kunnen toepassen na afloop van de opleiding.

Daarom bieden we een deel van ons curriculum sector-specifiek aan. Deze geselecteerde opleidingen hebben we inhoudelijk aangepast aan de dynamiek van de sector. Daarbij worden de sector-specifieke opleidingen altijd gegeven door een trainer die ruime ervaring heeft in de sector. Zo combineren we de kennis van beproefde filosofieën en methodes met de taal en dynamiek van de sector. Hierdoor wordt de toepasbaarheid van onze opleidingen vergroot en kunnen de deelnemers de geleerde kennis en vaardigheden sneller en effectiever inzetten om te resultaten mee te boeken.

Lees hier meer over sector-specifieke opleidingen >>

Ontwikkeling van de learning journey

In de huidige tijd, waarin veranderingen elkaar in steeds sneller tempo opvolgen moeten organisaties wendbaar zijn en doelgericht werken aan het realiseren van hun strategie en ambities. Ontwikkeling van medewerkers is hier vaak een cruciaal onderdeel van. Met de UPD academy helpen we organisaties bij het ontwikkelen en inrichten van learning journey die hier direct aan bijdraagt.

Ontwikkeling van de learning journey begint bij het vaststellen van de strategie. Van daaruit bepalen wij samen met de organisatie welke kennis en vaardigheden doorslaggevend zijn in het realiseren van de strategie. Vervolgens ontwikkelen en begeleiden we de leerreis naar het behalen van de strategische doelstellingen.

Lees hier meer over de Learning Journeys

Klassikaal, Blended Learning of in de Virtual Classroom?

Het maakt voor ons niet uit. Onze trainingen kunnen in iedere gewenste vorm (of combinatie van vormen) verzorgd worden. Wij durven wel te stellen dat wij de meest uitgebreide E-Learning op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen hebben. Gecombineerd met onze ruime ervaring in de (virtual) classrooms zorgt ervoor dat we iedere opleiding op maat kunnen samenstellen.

Contact

Jof Houben UPD

Neem voor meer informatie over onze oplossingen voor organisaties contact op met Jof Houben via onderstaande gegevens:

  Telefoon: 020 – 345 3015
  Email: academy@upd.nl