Passie voor goed onderwijs

Uw ambitie is ons vertrekpunt

UPD ondersteunt uw onderwijsinstelling bij het realiseren van haar plannen en ambities. Wij vertalen de strategische doelstellingen naar de werkvloer middels praktische projecten en interventies. Het resultaat van onze dienstverlening is meetbaar in kwalitatief beter onderwijs, tevreden personeel, tevreden studenten en minder uitval van studenten uit het onderwijsproces.

Wij zijn geen traditioneel adviesbureau en schrijven geen adviesrapporten. Wij maken resultaatafspraken en dragen samen met uw medewerkers zorg voor de benodigde veranderingen in informatievoorziening, aansturing, processen en bovenal gedrag op individueel – en teamniveau. Goed onderwijs vereist een slanke maar professionele bedrijfsvoering. Wij zijn uw partner voor resultaatverbetering op ieder niveau in zowel het primaire proces als op de ondersteunende diensten.

verbeteringen in het onderwijs

Om er zeker van te zijn dat de resultaten goed zijn en dat ook blijven, is het nodig dat de verbeteringen geborgd worden. Wij realiseren de benodigde systeem- en procesveranderingen, maar leiden tevens uw medewerkers op om in teamverband vast te houden wat behaald is en het onderwijs elke dag een beetje beter te maken. Op deze wijze leveren wij een bijdrage aan een permanente verbetercultuur. Zo bent u verzekerd van een wendbare onderwijsinstelling die jaar in jaar uit kwalitatief hoogwaardig onderwijs verzorgt.

Cached on Tue 17/07 23:34