E-Learning op Maat

Bied medewerkers op een veilige en locatie-onafhankelijke manier toegang tot noodzakelijke kennis en informatie

De traditionele kantooromgeving is steeds meer aan het verdwijnen. De toenemende dynamiek van de wereld, zorgt voor een andere manier van werken. We werken thuis, in de trein of hebben flexibele werktijden zodat dit past bij ieders ritme. Dit vraagt ook om aanpassingsvermogen van een organisatie. Vooral als het gaat om het delen van informatie.

Met onze e-learning oplossing bieden we organisaties het middel om kennis en ervaring, tijd- en plaatsonafhankelijk, 24/7 aan te bieden aan hun medewerkers. Bijvoorbeeld algemene belangrijke beleids- en strategische informatie of specifieke kennis en ervaring voor de verbetering van hun eigen werkuitvoering.

Dit geeft de organisatie en medewerkers flexibiliteit. Wat leidt tot significante vergroting van de effectiviteit en efficiency van leren en kennisoverdracht. Een dergelijke manier van werken hoort bij modern werkgeverschap.

Wat levert onze e-learning oplossing concreet op?

Met de e-learning omgeving krijgen organisaties meer grip op het leerproces van de medewerkers. De voortgang wordt inzichtelijk op individueel-, team- en afdelingsniveau. Dit inzicht helpt organisaties om het leerproces bij te sturen en controle te krijgen op de organisatiebrede ontwikkeling.

Door het online karakter van de e-learning is de informatie en kennis altijd toegankelijk, eenvoudig te reviewen en op maat aan te bieden. Zo krijgen verschillende afdelingen enkel de informatie die voor hen nodig is. Tevens behoren trainingskosten en planningsprocessen om groepen bijeen te brengen tot het verleden.

Hoe werkt het?

Onze e-learning omgeving wordt – per organisatie – qua inhoud en uitstraling helemaal aangepast. Hierdoor zijn de toepassingsmogelijkheden vrijwel eindeloos. Download onze productsheet om meer te lezen over de aanpak en de voordelen voor jouw organisatie.

Praktijkvoorbeelden

De e-learning is geschikt voor tal van informatiestromen en processen. Bovenal biedt het flexibiliteit aan de medewerkers. Ze kunnen op zelfgekozen momenten en hun eigen tempo de informatie tot zich nemen.

Onboarding- of inwerkproces

Het onboarding- of inwerkproces is bij veel organisaties een langdurig traject, wat gepaard gaat met veel overleg en 1-op-1 gesprekken. Met behulp van de e-learning omgeving krijgen nieuwe medewerkers snel de nodige kennis over;

 • De strategie van de organisatie
 • De waarden en cultuur van uw organisatie
 • De verbetermethoden waar uw organisatie mee werkt
 • De verbetertaal die gesproken wordt binnen uw organisatie
 • De structuur waarbinnen continu verbeteren plaatsvindt binnen uw organisatie
Succes vergroten van verbeterprogramma’s

Het succes van organisatie-brede verbeterprogramma’s is voor een groot deel afhankelijk van het begrip en de draagkracht bij alle medewerkers. Met behulp van de e-learning omgeving worden medewerkers massaal bereikt en leren zij tegelijkertijd om dezelfde verandertaal of verbetertaal te spreken. Hiervoor gebruiken we modules als;

 • Wat is ‘Lean’?
 • Wat bedoelen we met een dagstart?
 • Wat is Scrum en welke afdelingen werken daarmee?
 • Wat bedoelen de projectleiders steeds als ze de afkorting A3 gebruiken?
 • Wat is een lerende organisatie?
 • Wat betekent de term Policy Deployment?
 • Wat wordt bedoeld met 5S of werkplekorganisatie?

Laat een terugbelverzoek achter

Neem voor meer informatie over de E-Learning op Maat contact met ons op via: 020 – 3453015 of contact@upd.nl. Je kan ook je contactgegevens achterlaten via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op.