Sectoren en werkgebieden | UPD

Sectoren

Onze werkgebieden

Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij de transformatie naar een cultuur van continu verbeteren. Dit doen we voor organisaties en instellingen in het onderwijs, overheid, zakelijke dienstverlening en de industrie. Aan de hand van de vier elementen die leiden tot een succesvolle transformatie werken we aan blijvende prestatieverbetering en zorgen we dat ze wendbaar en toekomstbestendig worden en blijven.

Onze sectoren en werkgebieden

De afgelopen jaren hebben we talloze organisaties en instellingen binnen deze sectoren begeleid bij hun transformatie. We kennen de dynamiek van de sector, de rol van de verschillende stakeholders en de uitdagingen waar organisaties mee te maken krijgen. Waardoor we zijn uitgegroeid tot dé transformatiepartner voor toonaangevende organisaties binnen deze sectoren.

Sectoren waar wij actief zijn

 • Onderwijs

  Door te transformeren naar een cultuur van continu verbeteren zorgen onderwijsinstellingen dat zij om kunnen gaan met de veranderingen om zich heen en aansluiting blijven houden met studenten, docenten, de arbeidsmarkt en de regio.

  Lees verder
 • (Semi-)publiek

  Een cultuur van continu verbeteren geeft organisaties in de (semi-)publieke sector de executiekracht die ze nodig hebben om beleid tot uitvoer te brengen en verander- en verbeterprogramma’s succesvol uit te voeren.

  Lees verder
 • Industrie

  De industrie is verreweg de grootste aanjager van innovatie en technologische ontwikkelingen. Om succesvol te blijven moeten organisaties een ongeevenaard aanpassingsvermogen ontwikkelen om de concurrentiepositie en blijvende groei te realiseren.

  Lees verder
 • Zakelijke dienstverlening

  De concurrentie binnen de sector is enorm en dat vraagt van organisaties dat zij zich richten op het creëren van maximale waarde voor hun klanten waarbij een unieke waardepropositie en optimale klantbeleving de sleutels tot succes vormen.

  Lees verder

Overige sectoren

Een cultuur van continu verbeteren is niet voorbehouden aan organisaties in de sectoren die we hierboven hebben beschreven. Wij geloven zelfs dat de transformatie naar een cultuur van continu verbeteren voor vrijwel iedere organisatie of instelling essentieel is om in te kunnen spelen op de snel veranderende wereld.

Behalve de werkgebieden die we hierboven hebben beschreven worden we regelmatig gevraagd om de transformatie te begeleiden bij organisaties in:

Ook binnen deze sectoren beschikken we over relevante businesscases en referenties. Neem contact met ons op indien je op zoek bent naar een businesscase binnen een specifieke sector.

Opleiding en praktijkbegeleiding in iedere sector

De opleidingen en trainingsprogramma’s binnen de UPD Academy zijn relevant voor iedere sector. We hebben onze opleidingen ontworpen om flexibel en toepasbaar te zijn in elke bedrijfscontext. De opleidingen worden verzorgd door trainers met diepgaande kennis van verschillende sectoren. Zo kunnen ze tijdens de trainingsdagen feilloos helpen bij het vertalen van de theorie naar de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Meer over onze opleidingen

Meer weten?

Wil je meer weten over de sectoren waarbinnen wij actief zijn of ben je op zoek naar een specifieke klantcase of referentie? Of wil je even sparren over een vraagstuk? Neem dan contact met ons op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen.