Op zoek naar inspirerende sprekers voor jouw event? | UPD

Sprekers van UPD

Prikkelende verhalen die de luisteraars in beweging brengen

De afgelopen jaren hebben we ontelbare organisaties geholpen bij het realiseren van duurzame prestatieverbetering en verandering. De ervaring, inzichten en praktijkvoorbeelden die we hiermee verzameld hebben, willen we niet voor onszelf houden. Door middel van de UPD-sprekers delen we actief deze kennis en kunde.

Onze sprekers hebben stuk voor stuk passie voor hun vak. Ze zijn expert op hun vakgebied en bewijzen dit dagelijks tijdens hun werk bij onze klanten. Wat ze precies komen vertellen is afhankelijk van de wensen, maar het is altijd gebaseerd op hun ervaring in de praktijk en de duidelijke visie die ze hebben ontwikkeld op hun vakgebied.

Breng mensen in beweging

Betrokkenheid, motivatie en engagement van mensen binnen organisaties zijn onlosmakelijk verbonden aan het succes van duurzame prestatieverbetering en verandering. En daar helpen onze sprekers bij. Ze inspireren, motiveren en amuseren. Of het nu gaat over procesmatig werken, leiderschap, het ontwikkelen van medewerkers, effectief samenwerken, Lean implementaties of Agile transities.

Hierbij staat de toepasbaarheid van de kennis die ze delen altijd centraal. Dus geen eindeloze theoretische uiteenzettingen, maar praktische en inspirerende die de luisteraars direct aanzetten tot actie.

Voor wie zijn onze sprekers beschikbaar?

Onze sprekers zijn beschikbaar voor vrijwel iedereen, van congresorganisatie tot bedrijven en onderwijsinstellingen. Het enige wat we vragen is dat het aansluit op onze kennis, visie en ervaring. Onze sprekers worden regelmatig uitgenodigd voor:

 • Congressen en seminars;
 • Corporate evenementen zoals inspiratiebijeenkomsten;
 • Gastcolleges op MBO, HBO en universitaire instellingen;
 • Rondetafelsessies.

Wil je één van onze sprekers inzetten voor een bijeenkomst die hierboven niet genoemd staat? Geen probleem, we kijken samen graag naar een goede invulling van jouw idee.

Wij helpen je graag met het vinden van de beste spreker. Laat ons weten wat je event, seminar of rondetafelgesprek moet inhouden en we denken graag mee wie het beste past bij jouw doelstellingen.

Onderwerpen

De afgelopen jaren hebben we talloze keren op het podium gestaan, waarbij we de inhoud altijd aanpassen aan de luisteraars. Om een idee te geven van de mogelijkheden delen we hieronder een aantal onderwerpen waar wij regelmatig voor gevraagd worden:

 • Praktische toepassing van systeemdenken op de werkvloer: Voorkom optimalisatie op de vierkante meter
 • Policy Deployment: Van strategie naar meetbare acties
 • Lean & Agile: Een krachtige combinatie op de werkvloer
 • Betrokken medewerkers: Over Agile, zelfsturing en eigenaarschap
 • Van ongewenste naar gewenste resultaten door de juiste dialoog
 • Strategierealisatie: Een strategie is pas succesvol als deze gerealiseerd wordt.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze sprekers? Neem dan contact met ons op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl. Je kunt hiervoor ook onderstaand formulier invullen. Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, vragen we om alvast de datum, locatie en globale schets van de bijeenkomst met ons te delen.

Stuur je verzoek in

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.