Sprekerspoule

Bevlogen verhalen die prikkelen en zorgen dat de luisteraars in beweging komen

Anderen helpen om hun verbeterpotentieel te benutten; het is het DNA van UPD. In de afgelopen jaren hebben we ontelbare organisaties geholpen om te veranderen en te vernieuwen; om het onmogelijke mogelijk te maken en zo de operationele en financiële resultaten van organisaties te verbeteren. Hierbij hebben wij een schat aan ervaring, inzichten en praktijkvoorbeelden verzameld. En dit willen we niet voor onszelf houden, deze kennis en kunde willen we beschikbaar maken voor iedereen. Daarom hebben we de Sprekerspoule opgezet. Een groep consultants die het niet schuwt de bühne op te stappen en hun verhaal te vertellen. Bevlogen verhalen die prikkelen en zorgen dat de luisteraars in beweging komen om het morgen zélf beter te doen dan vandaag.

Voor wie is de Sprekerspoule?

Onze spreker zijn wel wat gewend, dus challenge ons maar! Seminars, bedrijfsevents zowel intern als extern, netwerkborrels, gastcolleges of het leiden van rondetafelsessies, het is allemaal mogelijk. Zolang het aansluit op onze kennis, visie en ervaring.

Wij helpen je graag met het vinden van de beste spreker. Laat ons weten wat je event, seminar of rondetafelgesprek moet inhouden en we denken graag mee wie het beste past bij jouw doelstellingen.

Stuur je verzoek in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze sprekers

Onze sprekers hebben stuk voor stuk passie voor hun vak. Ze hebben zich – meer dan eens -bewezen tijdens mooie verbetertrajecten, mijlpalen die ze bereikt hebben of onderzoeken die ze gedaan hebben. Met trots willen en kunnen ze dit met je delen. Ieder op hun eigen bevlogen manier.

Bekijk onze sprekers.

Continu verbeteren in het onderwijs