Orange Belt in Lean Opleiding

Internationaal geaccrediteerd certificaat | E-Learning | Volledig praktijkgericht

Denk je eens in hoe gaaf het zou zijn om binnen je organisatie een wijdvertakt verbeternetwerk te creëren. Dat iedere collega dezelfde ‘verbetertaal’ spreekt en je zo dus heel snel verbeteringen kunt doorvoeren. Met elkaar. Resultaat? Een duidelijk inzicht in de (verborgen verspillingen binnen) processen van je organisatie én hoe ze beter kunnen.

Wat kun je als Orange Belt in Lean?

Als Orange Belt in Lean ben je een waardevolle speler binnen je organisatie die zelf kleine verbeterinitiatieven oppakt. Daarnaast beschik je over de kennis en tools om deel uit te kunnen maken van een groter verbetertraject onder leiding van een Green Belt of Black Belt. Je krijgt snel inzicht in (verborgen) verspillingen in bestaande werkprocessen. Je manier van denken verschuift naar een klantgericht denken waarin niet de organisatie, maar de klant het uitgangspunt vormt.

Met switchgarantie?

Switchgarantie

De switchgarantie zorgt ervoor dat je kosteloos kunt overstappen naar een volgende klassikale training indien de klassikale training waar je voor bent ingeschreven niet door kan gaan.

Lees er hier meer over

Hoe werken wij?

Bij UPD vinden we het belangrijk dat je het maximale uit je opleiding haalt. Daarom hanteren we voor deze opleiding een combinatie van e-learning met praktijkgerichte lesdagen. Het theoriegedeelte van de opleiding is digitaal beschikbaar (en blijft dit gedurende een periode van één jaar). Zo heb jij de vrijheid om de lesstof te bestuderen waar en wanneer jou dat het beste uitkomt. Zo lang je wilt, en zo vaak je maar wilt. Voor het praktijkdeel kom je naar een praktijksessie op locatie waarin je met andere deelnemers de kneepjes van het vak leert.

Van ellenlange PowerPointpresentaties zijn wij geen fan, dus tijdens de lesdagen gaan de trainers actief met je aan de slag. Dat betekent veel oefenen met de theorie, simulaties beleven en praktisch aan de slag in kleine groepjes. Alle trainers hebben ruime ervaring in het implementeren van verandertrajecten en weten heel goed hij zij hun praktijkkennis aan jou kunnen overbrengen. Laat je inspireren door hun energie!

Schrijf je in voor deze opleiding

inschrijven

Heb je nog vragen?

Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bel ons op 020-3453015 of mail naar inschrijven@upd.nl. We helpen je graag!

De praktijksessie van de Orange Belt in Lean begint om 09.00 uur en eindigt rond 17.00 uur (lunch inbegrepen).

Als Orange Belt in Lean leer je:

 • wat waarde voor de klant is
 • hoe je waardestromen kunt identificeren en verspillingen elimineren;
 • ‘flow’in het proces en ‘pull’ door de klant kunt creëren;
 • perfectie na te streven door continu te verbeteren;
 • de filosofie van Kaizen;
 • scheiden, schikken, schoonmaken, standaardiseren en standhouden met ‘5S’
 • hoe je visueel management kunt toepassen;
 • de verbetercyclus PDCA (Plan, Do, Check, Act);
 • hoe je fouten kunt voorkomen met ‘Poka Yoke’;
 • alles over ‘standaard werk’;
 • hoe een dagstart en ‘Keek op de Week’ in z’n werk gaat.

cedeo gecertificeerde lean six sigma opleiding

Certificering bij deze opleiding; nationaal erkend, internationaal geaccrediteerd

Een opleiding volgen doe je niet zomaar, je wilt daar in je huidige werk en jouw toekomstige carrière profijt van hebben. Met het Orange Belt in Lean certificaat van UPD ben je daarvan verzekerd. Al onze Lean opleidingen zijn standaard voorzien van een LCS accreditatie. Deze internationale accreditatie zorgt ervoor dat jouw opleiding wereldwijd erkent wordt op het gebied van Lean.

Het UPD Certificaat – certificering door de marktleider

Na afronding van deze Orange Belt in Lean Training ontvang je het UPD Certficaat. UPD is afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Wij zijn dagelijks actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland.

Onze naam wordt erkend en herkend als marktleider in Lean en Lean Six Sigma opleidingen. Het certificaat dat wij afgeven voor deze training bewijst dat jij voldoet aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan Lean professionals. Kortom, een UPD Certificaat geeft jouw Orange Belt in Lean certificering extra waarde en is het ideale startpunt voor jouw carrière als Lean Professional.

training met PE punten

Register Accountants, Register Controllers en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.

Orange Belt in Lean

 • €795,- (excl. BTW) p.p.
 • inclusief: e-learning en actieve praktijksessie.
 • exclusief: reiskosten.

Vrijblijvende reservering

Wil je er eerst nog even over nadenken of even overleggen met je werkgever? Dan kun je een vrijblijvende reservering nemen op deze opleiding. Zo voorkom je dat er bij je eventuele definitieve keuze geen plaats meer is. Deze reservering is gratis en verplicht tot niets.

Schrijf je in voor deze opleiding

inschrijven

* UPD is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
Deze erkenning maakt het mogelijk om onze open opleidingen, voor organisaties die zijn vrijgesteld van BTW-afdracht en voor privépersonen, BTW- vrij aan te bieden.

Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Virtual Classroom
Digitale OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
25 mei 2021
5 plaatsen
€  795
Virtual Classroom
In English this course is given in English
14 jun 2021
7 plaatsen
€  795
Amsterdam
06 jul 2021
6 plaatsen
€  795
Utrecht
06 sep 2021
6 plaatsen
€  795
Virtual Classroom
Digitale OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
28 okt 2021
7 plaatsen
€  795