Wat wij doen…

Onze wereld verandert sneller dan ooit. In deze storm van verandering zijn organisaties toekomstbestendig en succesvol als ze continu kunnen verbeteren, snel kunnen veranderen en talenten van mensen optimaal kunnen benutten. De transformatie naar een toekomstbestendige organisatie brengt flink wat organisatievraagstukken met zich mee. Van de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden tot échte focus op de klantwaarde. En van digitalisering tot effectievere samenwerking.

Bij UPD helpen we organisaties bij deze vraagstukken. Wij (bege)leiden de transformatie van de organisatie, terwijl we het lerend vermogen van de organisatie vergroten. Zo zorgen we voor directe resultaatverbetering terwijl we werken aan de zelfredzaamheid van de organisatie. Wij geloven namelijk dat continu verbeteren en blijvende verandering alleen werkt als het is opgenomen in het DNA van de organisatie.

We helpen onze opdrachtgevers bij deze vraagstukken door te adviseren over de mogelijke oplossingen, gerichte projecten uit te voeren, de nodige kennis en vaardigheden bij de medewerkers te ontwikkelen en hen te begeleiden bij de toepassing hiervan in de praktijk.

Wij helpen bij…

 • Verbeteren van
  processen en resultaten

  Solide en slimme processen die continu verbeterd worden en waarde toevoegen voor de klant en de organisatie.

  Meer informatie
 • Transformatie naar
  een continu verbeterende organisatie

  Een organisatie waar continu verbeteren is opgenomen in het DNA en waar de strategie, inrichting, leiderschap en structuur in perfecte harmonie hier aan bijdragen.

  Meer informatie
 • Ontwikkeling van
  teams en medewerkers

  Bekwame en bevlogen medewerkers die eigenaarschap nemen, effectieve teams vormen en een waardevolle bijdrage leveren aan continu verbeteren binnen de organisatie.

  Meer informatie

Aspecten voor blijvende prestatieverbetering en verandering

Om blijvende prestatieverbetering en verandering te realiseren is een integrale werkwijze onmisbaar. In onze werkwijze richten we ons op de vier aspecten die samen – in perfecte harmonie – leiden tot de transformatie.

UPD Model - aspecten om te komen tot blijvende prestatieverbetering en verandering

Het model wat we hiertoe hebben ontwikkeld verbindt de harde kant (methode) van veranderen en verbeteren aan de zachte kant (mens), terwijl we de organisatie-inrichting en de strategie-executie naadloos laten aansluiten op de gekozen koers. Dit model helpt ons en onze opdrachtgevers om alle activiteiten in perspectief van het grotere geheel te plaatsen. Van een opleiding voor één medewerkers tot een transitie binnen alle gelederen van een organisatie.

Lees hier meer over dit model

Waar wij voor staan

In onze dienstverlening staan onze kernwaarden centraal. Deze kernwaarden zijn niet zomaar een lijstje inspirerende woorden, maar een belofte die we doen aan elkaar en onze opdrachtgevers:

 • Prikkelend: We inspireren en creëren beweging.
 • Verbindend: We zoeken altijd de oprechte verbinding met anderen, alleen samen komen we verder.
 • Bevlogen: Alles wat we doen is vol energie en aanstekelijk enthousiasme.
 • Resultaatgericht: We hebben de drive om echte, meetbare verandering en verbetering ter realiseren.
 • Helder: We maken dingen niet onnodig moeilijk en zeggen waar het op staat.
 • Bekwaam: We doen het goed, of we doen het niet.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of zitten jullie met een organisatievraagstuk waar je over wilt sparren? Neem dan contact met ons op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.