UPD Academy

Benodigde kennis en vaardigheden voor een cultuur van continu verbeteren

Het hebben van kennis is in onze huidige wereld niet meer onderscheidend. Kennis is vrij verkrijgbaar en in grote hoeveelheden beschikbaar. Het onderscheidend vermogen ligt verscholen in de mate waarin mensen in staat zijn om de kennis die ze hebben toe te passen in de dagelijkse praktijk en om er vervolgens de gewenste resultaten mee te boeken.

UPD Academy

Om de gewenste transformatie naar een cultuur van continu verbeteren te realiseren is een gebalanceerde mix van verbetermethodes, gedragsverandering, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en samenwerking noodzakelijk. Op al deze assen bieden we binnen onze academy opleidingen aan. En om te zorgen dat de kennis en ontwikkeling direct bijdraagt aan het verander- en verbetervermogen van de organisatie richten we ons hierbij altijd op de praktische toepassing en het boeken van resultaten. Als persoon, als team of als organisatie als geheel.

Doelstellingen behalen en ambities realiseren

Binnen de UPD academy bieden we opleidingen, opleidingstrajecten en opleidingsprogramma’s aan waarbij we:

  • Kennis van bewezen verbetermethodes aanbieden;
  • Inzicht geven in welk gedrag nodig is voor succes en hoe je dit kunt beïnvloeden;
  • Leren hoe deze kennis ingezet wordt om resultaten te boeken.

Tijdens onze opleidingen staat de toepassing in de praktijk centraal. We geven alle hulpmiddelen om direct binnen de eigen werkomgeving het verschil te maken. Tijdens en na de opleiding. Hiermee zorgen we dat de doelstellingen van onze cursisten behaald worden en dat ze met de nieuwe kennis en vaardigheden direct bijdragen aan het verander- en verbetervermogen van de organisatie.

Voor individuen – direct resultaat op de werkvloer

Voor individuen die een opleiding willen volgen om er direct mee aan de slag te gaan op de werkvloer bieden we opleidingen in onze open leerlijn. Met een gebalanceerde mix van bewezen methodes, gedragselementen en praktijkervaring, leiden we de verbeterprofessionals en verandermanagers van morgen op. De opleidingen bevatten dus alle onderdelen om succesvol te zijn op de werkvloer. Het UPD-certificaat wordt nationaal erkend als het bewijs daarvan. Voor huidige en toekomstige werkgevers.

Voor organisaties – bijdrage aan de organisatiedoelstellingen

Met onze maatwerkopleidingen helpen we middelgrote tot grote organisaties bij het realiseren van hun ambities. Samen met de organisatie ontwikkelen we een curriculum waarin de ontwikkeling van de medewerkers en het behalen van de organisatiedoelstellingen centraal staan. Door onze focus op de praktische toepasbaarheid stimuleren we mensen en teams om zelfstandig continu te verbeteren en te vernieuwen. Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

We bieden een unieke – maatwerk – mix van bewezen methodes, gedragselementen en praktijkervaring. En we zorgen dat deze kennis ook direct toegepast wordt binnen de werkomgeving van de medewerkers. Zo bieden we een op maat gemaakt opleidingstraject waarmee resultaten direct verbeterd worden. Terwijl we de kwaliteitsstandaarden en operationele zekerheden bieden, zoals alleen de marktleider dat kan doen.

Meer over onze maatwerkopleidingen

Klassikaal, digitaal of gecombineerd

Door alle technologische ontwikkelingen is voor het volgen van een opleiding een klaslokaal niet altijd meer nodig. Uiteraard is het fijn om met een groep gelijkgestemden samen te zijn, maar sommige theorie kan prima zelfstandig doorlopen worden. Daarom hebben wij geïnvesteerd in het ontwikkelen van een uitgebreide E-Learning omgeving. Daardoor kunnen we onze opleidingen in iedere gewenste vorm verzorgen, als E-Learning, klassikaal of blended.

Certificering door de marktleider

Na afronding van een opleiding ontvangen al onze cursisten het officiële UPD certificaat. Onze naam wordt erkend en herkend als marktleider op het gebied van duurzame prestatieverbetering. Het certificaat dat wij afgeven voor onze opleidingen is het bewijs dat de ontvanger voldoet aan de kwaliteitseisen die wij stellen. Voor organisaties in Nederland geldt dat zij het UPD certificaat associëren met onze hoge kwaliteit en toonaangevende kennis en ervaring op het gebied van duurzame prestatieverbetering.

Lees hier meer over de UPD certificering

Contact

Jof Houben UPD

Neem voor meer informatie over de UPD Academy contact op met Jof Houben via onderstaande gegevens:

  Telefoon: 020 – 345 3015
  Email: academy@upd.nl