Lean Six Sigma Green Belt opleiding

6 praktijkgerichte lesdagen | E-Learning | Maximaal leerrendement

Als je mag kiezen tussen: Enkel theoretische kennis of kennis gecombineerd met praktische toepassing; wat kies je dan? Tijdens onze opleiding tot Lean Six Sigma Green Belt staat de impact die jij als Lean Six Sigma professional maakt centraal. Deze opleiding is helemaal ingericht om jou alle kennis en kunde te geven die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met jouw verbeterprojecten. Tijdens de lesdagen gaan we volledig in op de praktische toepassing van Lean Six Sigma op Green Belt niveau. Je kunt de theoretische kennis zo ver uitdiepen als je zelf wilt met ongelimiteerde toegang tot de E-Learning gedurende een jaar.

Wil jij dus niet alleen de titel ‘Lean Six Sigma Green Belt’ maar wil je écht als projecteider van verbetertrajecten aan de slag bij jou op de werkvloer? Schrijf je dan in voor deze praktijkgerichte opleiding!

Met switchgarantie?

Switchgarantie

De switchgarantie zorgt ervoor dat je kosteloos kunt overstappen naar een volgende klassikale training indien de klassikale training waar je voor bent ingeschreven niet door kan gaan.

Lees er hier meer over

Volledig praktijkgericht

Onze Lean Six Sigma Green Belt kenmerkt zich door de perfecte combinatie tussen theorie en praktijk. We sluiten je niet dagen lang op in een klaslokaal waarbij we door alle theorie gaan. Maar jij krijgt alle hulpmiddelen om de theorie tot je te nemen, zodat je tijdens de lesdagen optimaal gebruikt kunt maken van de kennis en ervaring van onze trainers. Tijdens de lesdagen ga je met hen de praktische verdiepingsslag maken. Zo weet je zeker dat je na afloop van de opleiding direct aan de slag kunt als Green Belt in Lean. En mocht er na de training toch nog wat onduidelijkheid zijn, dan log je gewoon in op de E-Learning omgeving waar je een jaar lang ongelimiteerd gebruik van kunt maken!

Wat ga je leren tijdens de Lean Six Sigma Green Belt Opleiding?

Je gaat leren hoe je als projectleider verbetertrajecten kunt begeleiden volgens de Lean Six Sigma filosofie. Dat betekent dat we je de kennis aanreiken over:

 • Projectmatig verbeteren volgens de DMAIC structuur ‘Lean’ en ‘Six Sigma’ principes en tools beheersen*
 • Kwalitatief en kwantitatief problemen analyseren
 • Verbeteringen initiëren en daadwerkelijk implementeren
 • Resultaten borgen in de organisatie
 • Effectief procesdenken, klantgericht & “outside – in”
 • Verspilling en oorzaken van variatie herkennen
 • Werken met de statistische analyses binnen SigmaXL
 • Projectteams samenstellen en leiden
 • Workshops faciliteren
 • Change management vaardigheden toepassen

Tijdens de praktijkgerichte lesdagen gaan we je leren hoe je deze kennis écht in de praktijk brengt. Je leert hier van onze trainers die dit dagelijks in de praktijk brengen bij onze klanten, maar je leert minstens net zoveel van de andere deelnemers. Zo maak je optimaal gebruik van alle kennis, ervaring en inzichten die je aangereikt krijgt tijdens deze opleiding.

Programma van de Lean Six Sigma Green Belt

Om het programma van de Lean Six Sigma Green Belt zo goed mogelijk uit te leggen, hebben we dit voor je onderverdeeld in 3 categorieën. Mocht je hele specifieke vragen hebben over de inhoud, neem dan even contact met ons op via: 020-3453015.

De theorie van de Lean Six Sigma Green Belt

Na jouw aanmelding krijg je van ons de inloggegevens van de E-Learning omgeving. Hier kun je in jouw eigen tempo alle theorie tot je nemen, zo vaak je maar wilt! Voor aanvang van iedere lesdag krijg je van jouw trainer(s) te horen welke theorie je in ieder geval behandeld moet hebben. Dat is ontzettend belangrijk om zoveel mogelijk te leren tijdens de praktische lesdagen die daarop volgen. De toegang tot de E-Learning is een jaar geldig, dus je kunt hier zo vaak op terugvallen als je maar wilt.

Praktische vertaalslag tijdens de lesdagen

Tijdens jouw opleiding ben je aanwezig bij 6 lesdagen. Deze dagen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Een lesdag staat helemaal in het teken van de praktische toepassing van de theorie die je geleerd hebt. Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen, maar daarna gaan we snel aan de slag om je te laten hoe je deze kennis kunt gebruiken om écht impact te maken. Tijdens de lesdagen zorgen wij voor trainers die de klappen van de zweep kennen. Zij brengen namelijk zelf de theorie dagelijks in de praktijk bij onze klanten. Dit doen ze in verschillende sectoren en voor verschillende bedrijven. Daarom kunnen zij als geen ander de theorie toepasbaar maken voor jouw specifieke situatie.

Tijdens de laatste lesdag maak je het theorie-examen. Na succesvolle afronding hiervan krijg je het theoriecertificaat; het bewijs dat je de theorie beheerst.

Impact maken

Je kiest deze Lean Six Sigma Green Belt niet zomaar, dat doe je omdat ook echt verbeterinitiatieven wilt gaan uitvoeren. Daar gaan we je bij helpen. Tijdens de opleiding maak je een opzet van een verbeterproject binnen jouw organisatie. Na afloop van de opleiding ga je dit project echt uitvoeren, waarna jouw coach het project zal beoordelen. Het doel van deze beoordeling is om jou te voorzien van een praktijkcertificering; hét bewijs dat je buiten de theorie ook in staat bent om deze theorie in de praktijk te brengen.

Inhoud van de Lean Six Sigma Green Belt

De inhoud van de Lean Six Sigma Green Belt opleiding bestaat uit meerdere modules, die jezelf helemaal kunt uitdiepen. De lesdagen worden afgestemd op de behoefte van de groep, dus je kunt zelf bepalen hoe intensief er op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan. Onderstaande onderwerpen zullen in ieder geval behandeld worden in de theorie en waar nodig tijdens de lesdagen:

 • Lean & Six Sigma principes
 • Define: Voice Of Customer, Project Scoping, Brown Paper workshops, Project Charter
 • Measure: Datacollectieplan, Meet Systeem Analyse, Basic Statistics
 • Measure: Capability Analysis, Control Charts
 • Analyse: Facilitation Skills, Cause & Effect Diagram, Hypothesis Testing, Value Stream Mapping
 • Improve: Brainstorming, ‘Flow’, Poka Yoke, Selectie van Oplossingen, Pilot & Implementatie
 • Control: ‘Omgaan met weerstand’, Process Control Plan
 • Control: SPC, OCAP, Visual Management DMAIC Casus, Teach Back & Examen

Voor deelname aan de opleiding en uitvoering van het project is het noodzakelijk dat je beschikt over een laptop met daarop Microsoft Office Excel én een licentie van SigmaXL (inbegrepen).

Certificering bestaat uit twee delen: een theorie- en een praktijkcertificaat.

Het theoriecertificaat is het schriftelijke bewijs dat je de Lean en Six Sigma methoden en technieken beheerst, op het niveau van een World Class Lean Six Sigma Green Belt.

In Nederland is UPD de grootste certificerende instantie van Lean Six Sigma Green Belts, Black Belts en Master Black Belts.

Het praktijkcertificaat is de échte kroon op jouw Lean Six Sigma Green Belt opleiding: het is de proeve van bekwaamheid die aangeeft dat je niet alleen de theorie beheerst maar deze ook in de praktijk hebt weten toe te passen door één Lean Six Sigma project succesvol af te ronden, met gebruik van de juiste DMAIC tools en veranderkundige vaardigheden. Meer informatie over certificering vind je hier.

Register Accountants, Register Controllers PE-punten-56 en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.

Het tarief van de opleiding is € 3.895,- (excl. BTW)* per deelnemer, inclusief

 • 1 jaar onbeperkte toegang tot de E-Learning.
 • Een reële bedrijfssimulatie.
 • Een lifetime licentie voor SigmaXL.
 • Theorie certificering.
 • Praktijkcertificering.

Maak gebruik van Coaching en haal het maximale rendement uit uw opleiding

Om het maximale uit de opleiding te halen, raden we sterk aan om gebruik te maken van coaching op jouw werkplek. Dat vergroot de slagingskans van het verbeterinitiatief exponentieel. We koppelen je aan een van onze ervaren (Master) Black Belts en je krijgt een coachingsbudget van 12 uur.

De kosten voor 12 uur coaching zijn € 1.980,-.

10

Katja van Koppen

Bedrijf: APG

Hoog tempo, goede afwisseling tussen luisteren en doen, theorie wordt op een aansprekende manier aangevuld met praktijk.

9,0

Marieke Nicolaij

Bedrijf: Friesland Bank

Lekker concreet, direct toepasbaar, actief meedoen!

9,5

Lian Dalhuisen

Bedrijf: ASML

Ik heb elke seconde opgelet! Het was fun, leerzaam en praktisch toepasbaar.

10

Jasper Labohm

Bedrijf: ING

Je leert veel op een leuke manier.

9,0

Janine Bremer

Bedrijf: Zorgpalet

Je kunt er veel blijvend mee bereiken, wanneer je organisatie daar ook voor open staat.

8,5

Didy Coljée

Bedrijf: PAX

Geeft nieuwe inzichten over proces georiënteerd denken en gestructureerd verbeteren .

9,5

Bastiaan van Ommen

Bedrijf: Stichting Care Nederland

De opleiding leert je de juiste theoretische achtergrond en praktische tools om Grean Belt projecten succesvol uit te voeren.

9,5

Jeffrey Teeuwen

Bedrijf: Verkeer Advies

Is voor het eerst dat statistiek helder, begrijpend en levendig wordt uitgelegd.

9,5

Gabi Leene

Bedrijf: Shell Global Solutions Int.

Praktisch, veel geleerd. Vier sessies met tussenliggende periode, bezink en toepassingstijd waardoor de stof beter beklijft.

8,5

Rob van Noort

Bedrijf: Prorail

 

8,0

Rene Noordeloos

Bedrijf: Tolsma / Grisnich

Goede praktische voorbeelden.

7,5

Matthijs Quak

Bedrijf: Heineken

Er wordt tijd genomen en de stof blijft mede door de herhalingen en oefeningen goed hangen.

9,0

Jolanda Smits

Bedrijf: Advivo

Enorme verbreding van kennis op gebied van procesverbetering en samenwerking.

8,0

Huub Brinkhof

Bedrijf: Haagse Beek

gedegen.

8,0

Esther van de Berg

Bedrijf: Rise and Shine advisory

Leuke combi van praktijk en theorie.

8,5

Dennis Boor

Bedrijf: HIS

Het geeft een uitgebreide toolset.

8,5

Bernard Slinker

Bedrijf: HEMA

Je leert veel in een goede setting en veel praktische tools.

9,0

Arlet Sipaan

Bedrijf: ING

Je leert ontzettend veel, de informatie/kennis is toe te passen in elk werkveld.

8,0

Ronald Nobel

Bedrijf: Nobel Organisatie Advies

Je krijgt een stoomcursus!

7,0

Minke Buizer

Bedrijf: Vitens

Het geeft je een overzicht van alle tools en een duidelijke aanpak.

8,0

Hetty Postma

Bedrijf: Gemeente Alkmaar

Je leert veel.

8,0

Jessica van de Meijden

Bedrijf:

Geeft een compleet beeld van Lean Six Sigma projecten voor zover kan binnen Green Belt.

8,0

Rob de Haan

Bedrijf:

Het geeft je alle tools om een verbeterproject uit te voeren.

7,5

Wianne Reiling

Bedrijf: TFM

Het is op veel projecten van toepassing; het DMAIC traject is concreet en praktisch.

8,0

Willem Nieuwenhuis

Bedrijf: Rentect Flokon

Projectmatige aanpak.

8,0

Jeroen Bonen

Bedrijf: Prorail

Het bevat alles wat je wilt weten over Lean in combinatie met Green Belt.

8,5

Christian Brander

Bedrijf: OMCG

Training is persoonlijk.

7,0

Femke Giese

Bedrijf: Oranje adviseurs

Oefeningen helpen goed bij het onder de knie krijgen van de stof.

8,5

Anoniem

Bedrijf:

Kwalitatief goede opleiding.

8,0

D.A.J. van Houten

Bedrijf: Friesland Bank

Het biedt inzicht in tools die je kunt gebruiken voor procesverbetering.

7,5

Duco ten Broeke

Bedrijf: IKV Pax Christi

Goed tempo en veel interactie.

8,5

Eva Ronhaar

Bedrijf: IKV Pax Christi

 

8,0

Henneke de Goede

Bedrijf: GGD Amsteram

Heel goed als je werk/processen meer inzichtelijk wil maken op een exacte manier.

6,0

Kai Giese

Bedrijf: Oranje adviseurs

Geeft goed beeld van projectmatige verbetering met Lean Six Sigma.

8,5

Kees Sanderse

Bedrijf: Woongoed Middelburg

Verschaft veel inzicht in verbetermogelijkheden.

9,0

Michele Overdevest

Bedrijf: Rabobank Rotterdam

Concreet en goede trainers die zelf de materie ook toepassen in de praktijk.

10

Trudie van ‘t Hull – Bettink

Bedrijf: Gemeente Haarlemmermeer

Zeer praktisch.

6,0

Seija Aalto

Bedrijf: HogeSchool Rotterdam

Praktisch toepasbaar.

9,0

Gert-Jan Karman

Bedrijf: Tolsma Techniek

Geeft een goed film van de inhoud.

8,5

Joop Fiers

Bedrijf:

Goede voorbereiding op verdere stappen.

9,0

Thuy Reitsma-Ho

Bedrijf: ING

Geeft structuur en middelen op eigen project te doen; Top docenten!

8,0

Auke Horbeek

Bedrijf: Kader BV

Geeft structuur, brengt vele aspecten samen.

8,0

Connie van Laar

Bedrijf: Delta Lloyd

 

7,0

Erik Meijerink

Bedrijf: Kader BV

In korte tijd veel inzicht!

8,5

Fleur Meuwissen-Teuwes

Bedrijf: Wonen-Zuid

Het geeft je veel tools om jezelf efficiënter in te zetten met het team.

9,0

Gea Postma

Bedrijf: ING

Deze Lean Six Sigma training is erg leerzaam.

8,0

Jasper -Willem

Bedrijf: Smile

Ik heb echt veel geleerd wat ik direct kan toepassen.

9,0

Ralph van Ooijen

Bedrijf: Ralph van Ooijen Vastgoed

Goed voorbeeld van inzet van Lean Six Sigma.

9,0

Sjoerd Hoogendoorn

Bedrijf: Preparedness

Interactief en leerzaam.

7,5

Ingrid van den Berg

Bedrijf: InChange

Volledig!

8,5

Laurens Barten

Bedrijf: Berenschot

Geeft goede basis van Lean Six Sigma.

8,5

Robert Heineman

Bedrijf: Wellant

 

8,0

Caroline van der Plas

Bedrijf: DocData

Goed georganiseerd, goede locatie.

8,5

Karsten van Dompseler

Bedrijf: AMC

Geeft bruikbare handvaten voor verbetering in werkprocessen.

8,0

Bruno Goris

Bedrijf: AMC

 

8,0

Pearlita Dierx

Bedrijf: Coca Cola Enterprises

 

7,0

Thom Smit

Bedrijf: VGZ

Het verandert je manier van denken.

7,5

Mark Hoogeveen

Bedrijf: AMC

 

8,0

Maurice Huskens

Bedrijf: AMC

Geeft je handvaten om een Lean Six Sigma project op te starten.

6,5

Inge Bergsma

Bedrijf:

 

7,5

Susanne Kleijn

Bedrijf: Susanne Kleijn bv

Praktische karakter, statistiek helder uitgelegd.

7,5

Peter van de Berg

Bedrijf:

Gedegen theoretische onderbouwing.

7,0

Marlies ten Brink

Bedrijf: Ahold

Context uitleg projectmatige aanpak en toepassing tools

7,0

Marion Kuper

Bedrijf: Koninklijke Visio

Six Sigma is een meerwaarde in de zorg.

8,5

Marieke Boekel

Bedrijf: Stoeh

Het geeft handvaten voor mijn huidige werkzaamheden.

8,0

Maarten van de Broek

Bedrijf: Axender bv

Levert inzicht in methoden om processen te verbeteren.

6,0

Ishana Sayag

Bedrijf: AMC

Methodiek is goed.

8,0

Frits Carlebur

Bedrijf: Geerdink

Mooie locatie, goede docenten.

7,0

Fleur Tillekens

Bedrijf: Marinebedrijf

Op USB stick referentiemateriaal.

7,5

Ada van ‘t Hoenderdal

Bedrijf: Friesland Bank

Nuttige informatie, toepasbaar in de praktijk.

8,0

Dave Leijser

Bedrijf: St. Oog

Het geeft je andere inzichten en inspiratie.

8,5

Paul Terol

Bedrijf:

 

8,5

Peter Van Hulzen

Bedrijf: Koraalgroep

Veel handvaten om verbeteringstrajecten op te zetten.

9,0

Janneke Buur

Bedrijf: Gemeente Dordrecht

Geeft veel inzicht en handvaten.

9,0

Robert Paul Boer

Bedrijf: QHSE Consultancy

Connectie met de praktijk.

9,0

Ralph Withaar

Bedrijf: Koraalgroep

Leerzaam en goed toepasbaar in de praktijk.

8,5

Youri Perotti

Bedrijf: ING

Het geeft een goed beeld van projectmanagement omgeving met DMAIC.

8,5

Linda Cents

Bedrijf: Talen Vastgoedonderhoud

Veel praktijk gerichte kennis in een korte tijd uit verschillende branches.

9,0

Geert Baan

Bedrijf: Philips

Geeft gestructureerd een beeld van wat je kan doen om te verbeteren.

9,5

HonorÈ Maertens

Bedrijf: Koraalgroep

Nu kunnen we echt ons credo meer met minder gaan uitvoeren.

10

Helmi Rutten

Bedrijf: Willekstroom

Het sluit aan op ieders werkterrein!

8,0

Harry van Dijk

Bedrijf: Philips

 

8,0

Harry Oudejans

Bedrijf: Nationale Nederlanden

Het brengt dingen bij elkaar en geeft een goede structuur om dingen aan te pakken.

9,0

Rob Reussien

Bedrijf: ING

Gebruik statistiek!

8,5

Johan Mekking

Bedrijf: Thomas & Betts Netherlands B.V.

Praktijkgericht, voldoende diepgang.

6,5

Dick Burer

Bedrijf: Room to Ö

Je leert een goede statistische onderbouwing te geven.

8,5

Fred de Veer

Bedrijf: ING Retail Banking

Inzicht in Lean.

8,0

Jacolien Giljam

Bedrijf: BNP Paribas Cardif

Leuke contacten opgedaan, ruimte voor leren van elkaar, goede start/basis om verbeterproject met Lean Six Sigma te doen.

7,5

Joost Verheijen

Bedrijf: Gemeente Tilburg

 

7,5

Lisette Oudshoorn

Bedrijf: Vestia Zuid-Nederland

 

7,0

Martin Duif

Bedrijf: Thomas & Betts Netherlands B.V.

Geeft een goed inzicht in Lean Six Sigma.

8,5

Wietse Nieuwenhof

Bedrijf: Friesland Campina Domo Bedum

Lean Six Sigma is een fantastische verbetertool.

7,5

Pieter Ruben

Bedrijf: Proa-Consultancy

Je leert achter de Y-en te kijken en hoe je processen/verbeteringen cijfermatig inzichtelijk maakt.

8,0

Jabik Broersma

Bedrijf: Friesland Bank

Goede start Lean Six Sigma.

8,5

Inez Westermann

Bedrijf: Teva

Hoog leerrendement, direct toepasbaar.

8,5

Fabian Kortekaas

Bedrijf: Tui Nederland

Je krijgt een volledig overzicht en diepgang.

8,0

Edgar vd Broek

Bedrijf: Brink Groep

Goede inbreng van praktijk en ruimte voor vragen en eigen inbreng.

8,5

Marco Werkman

Bedrijf: Fortumas BV

 

8,5

Sabine Bloemberg

Bedrijf: HSF

Interactieve training.

8,5

Timo Fokker

Bedrijf: Warner Bros.

 

8,0

Eva de Koning

Bedrijf: Topclick

Veel geleerd over statistiek en handige Lean Six Sigma tools.

9,0

Karin Piters

Bedrijf: Teva

Goede combi tussen theorie en praktijkvoorbeelden + zelf oefenen.

9,5

Anoniem

Bedrijf:

Zeer compleet, interactief, leerzaam en van toegevoegde waarde!

8,5

Anoniem

Bedrijf:

 

9,5

Frank van Gemerden

Bedrijf: s Heeren Loo

Inhoudelijk prima, veel praktijk en voldoende diepgang!

8,0

Guy Maris

Bedrijf: SVB

 

8,5

Joyce Milder

Bedrijf: APG

Helder welke stappen bewandeld moeten worden.

8,0

Miranda Schaar

Bedrijf: Zorg & Zekerheid

Goede opbouw, duidelijk.

9,0

Peter Becker

Bedrijf: BI & C B.V.

 

9,5

Piet Hans Bruinsma

Bedrijf: P.H. Bruinsma Beheer BV

Direct toepasbaar in eigen situatie; leert met tools om te gaan en korte lijnen met docenten ook buiten de cursus om.

7,5

Ubbo Kuper

Bedrijf: Ubbo Kuper Interim Professional

Goede balans / kwaliteit.

8,0

Koos Verloop

Bedrijf: HSO Enterprise Solutions b.v.

Het verbreedt je kennis gebied!

8,0

Natascha van Benthem

Bedrijf: Inside Sense

Je leert de kracht van data voor organisatorische verbetering/verandering.

7,5

Danny Sparreboom

Bedrijf: WSB Solutions

Goede basis om projecten aantoonbaar te kunnen verbeteren.

8,0

Diane Konijnenberg

Bedrijf: s Heeren Loo

Veel geleerd, goed in de praktijk te brengen.

8,0

Hans van Marle

Bedrijf: FROMM Nederland BV

Krijgt tools om knelpunten en verspilling te identificeren en met statistiek te onderbouwen.

7,0

Ingrid Loef

Bedrijf: s Heeren Loo

Proces en traject om te verbeteren zijn nu wel duidelijk.

7,5

Marijn Voskuil

Bedrijf: ING Retail Banking

Je krijgt veel inzicht in verbeterpotentieel en wegen om daar te komen.

8,5

Marloes Konterman

Bedrijf: Provincie Noord-Holland

Handige tools!

8,5

Martijn Natte

Bedrijf: Martijn Natte Development

Goede trainers, interessant, focus.

7,0

Tom Pereboom

Bedrijf: Amstelland Ziekenhuis

Enthousiaste trainers, structuur op bouw, ruimte voor eigen projecten.

8,5

Myriam Geus

Bedrijf: Generali Verzeringsgroep NV

 

8,5

Roeland van Elen

Bedrijf: ASML

Goede voorbereiding op Green Belt projecten.

8,0

Saskia Manga Owona – Wortelboer

Bedrijf: Fources

Interactief, goede trainers.

9,0

Astrid Oosterboer

Bedrijf: s Heeren Loo

Je leert op een duidelijke en praktische manier de DMAIC fases toe te passen.

9,0

Minke de Haan

Bedrijf:

Je hebt er wat aan in de praktijk.

Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Amsterdam
17 mei 2021
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 17 mei 2021
 2. di 18 mei 2021
 3. ma 07 jun 2021
 4. di 08 jun 2021
 5. ma 28 jun 2021
 6. di 29 jun 2021
5 plaatsen
€  3.895
Virtual Classroom
Digitale OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
17 mei 2021
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 17 mei 2021
 2. di 18 mei 2021
 3. ma 07 jun 2021
 4. di 08 jun 2021
 5. ma 28 jun 2021
 6. di 29 jun 2021
7 plaatsen
€  3.895
Virtual Classroom
Digitale OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
14 jun 2021
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 14 jun 2021
 2. di 15 jun 2021
 3. ma 28 jun 2021
 4. di 29 jun 2021
 5. ma 12 jul 2021
 6. di 13 jul 2021
8 plaatsen
€  3.895
Utrecht
14 jun 2021
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 14 jun 2021
 2. di 15 jun 2021
 3. ma 28 jun 2021
 4. di 29 jun 2021
 5. ma 12 jul 2021
 6. di 13 jul 2021
8 plaatsen
€  3.895
Utrecht
FasttrackDeze opleiding heeft een kortere doorlooptijd
02 aug 2021
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 02 aug 2021
 2. di 03 aug 2021
 3. ma 09 aug 2021
 4. di 10 aug 2021
 5. ma 16 aug 2021
 6. di 17 aug 2021
8 plaatsen
€  3.895
Virtual Classroom
FasttrackDeze opleiding heeft een kortere doorlooptijd
02 aug 2021
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 02 aug 2021
 2. di 03 aug 2021
 3. ma 09 aug 2021
 4. di 10 aug 2021
 5. ma 16 aug 2021
 6. di 17 aug 2021
8 plaatsen
€  3.895
Eindhoven
06 sep 2021
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 06 sep 2021
 2. di 07 sep 2021
 3. ma 20 sep 2021
 4. di 21 sep 2021
 5. ma 04 okt 2021
 6. di 05 okt 2021
8 plaatsen
€  3.895
Amsterdam
13 sep 2021
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 13 sep 2021
 2. di 14 sep 2021
 3. ma 04 okt 2021
 4. di 05 okt 2021
 5. ma 25 okt 2021
 6. di 26 okt 2021
8 plaatsen
€  3.895
Utrecht
In English this course is given in English
20 sep 2021
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 20 sep 2021
 2. di 21 sep 2021
 3. ma 04 okt 2021
 4. di 05 okt 2021
 5. ma 18 okt 2021
 6. di 19 okt 2021
7 plaatsen
€  3.695
Utrecht
04 okt 2021
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 04 okt 2021
 2. di 05 okt 2021
 3. ma 25 okt 2021
 4. di 26 okt 2021
 5. ma 15 nov 2021
 6. di 16 nov 2021
8 plaatsen
€  3.895
Rotterdam
18 okt 2021
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 18 okt 2021
 2. di 19 okt 2021
 3. ma 08 nov 2021
 4. di 09 nov 2021
 5. ma 29 nov 2021
 6. di 30 nov 2021
7 plaatsen
€  3.895