Lean Six Sigma Green Belt opleiding

6 praktijkgerichte lesdagen | E-Learning | Maximaal leerrendement

Als je mag kiezen tussen: Enkel theoretische kennis of kennis gecombineerd met praktische toepassing; wat kies je dan? Tijdens onze opleiding tot Lean Six Sigma Green Belt staat de impact die jij als Lean Six Sigma professional maakt centraal. Deze opleiding is helemaal ingericht om jou alle kennis en kunde te geven die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met jouw verbeterprojecten.

Tijdens de lesdagen gaan we volledig in op de praktische toepassing van Lean Six Sigma op Green Belt niveau. Je kunt de theoretische kennis zo ver uitdiepen als je zelf wilt met ongelimiteerde toegang tot de E-Learning gedurende een jaar.

Wil jij dus niet alleen de titel ‘Lean Six Sigma Green Belt’ maar wil je écht als projecteider van verbetertrajecten aan de slag bij jou op de werkvloer? Schrijf je dan in voor deze praktijkgerichte opleiding!

Volledig praktijkgericht

Onze Lean Six Sigma Green Belt kenmerkt zich door de perfecte combinatie tussen theorie en praktijk. We sluiten je niet dagen lang op in een klaslokaal waarbij we door alle theorie gaan. Maar jij krijgt alle hulpmiddelen om de theorie tot je te nemen, zodat je tijdens de lesdagen optimaal gebruikt kunt maken van de kennis en ervaring van onze trainers. Tijdens de lesdagen ga je met hen de praktische verdiepingsslag maken. Zo weet je zeker dat je na afloop van de opleiding direct aan de slag kunt als Lean Six Sigma Green Belt. En mocht er na de training toch nog wat onduidelijkheid zijn, dan log je gewoon in op de E-Learning omgeving waar je een jaar lang ongelimiteerd gebruik van kunt maken!

Tijdens de lesdagen – een tussen de lesdagen in – werk je aan jouw praktijkopdracht. Bij deze opdracht werk je direct aan verbetering binnen jouw organisatie of werkomgeving. Onder begeleiding van de trainer breng je stap voor stap de theorie in de praktijk. Dit verhoogt het leerrendement van de Lean Green Belt opleiding en je verdient direct de investering jouw opleiding terug. Een klassieke win-win dus.

De volledige opleiding inclusief de praktijkcertificering is af te ronden binnen 4-5 maanden, maar het mag ook sneller. Voor een compleet overzicht van deze opleiding, de planning en praktijkopdracht kun je via onderstaande button meer lezen.

Meer informatie over de planning en de praktijkopdracht

Wat ga je leren tijdens de Lean Six Sigma Green Belt Opleiding?

Je gaat leren hoe je als projectleider verbetertrajecten kunt begeleiden volgens de Lean Six Sigma filosofie. Dat betekent dat we je de kennis aanreiken over:

 • Projectmatig verbeteren volgens de DMAIC structuur ‘Lean’ en ‘Six Sigma’ principes en tools beheersen*
 • Kwalitatief en kwantitatief problemen analyseren
 • Verbeteringen initiëren en daadwerkelijk implementeren
 • Resultaten borgen in de organisatie
 • Effectief procesdenken, klantgericht & “outside – in”
 • Verspilling en oorzaken van variatie herkennen
 • Werken met de statistische analyses binnen SigmaXL
 • Projectteams samenstellen en leiden
 • Workshops faciliteren
 • Change management vaardigheden toepassen

Tijdens de praktijkgerichte lesdagen gaan we je leren hoe je deze kennis écht in de praktijk brengt. Je leert hier van onze trainers die dit dagelijks in de praktijk brengen bij onze klanten, maar je leert minstens net zoveel van de andere deelnemers. Zo maak je optimaal gebruik van alle kennis, ervaring en inzichten die je aangereikt krijgt tijdens deze opleiding.

Programma van de Lean Six Sigma Green Belt

Om het programma van de Lean Six Sigma Green Belt zo goed mogelijk uit te leggen, hebben we dit voor je onderverdeeld in 3 categorieën. Mocht je hele specifieke vragen hebben over de inhoud, neem dan even contact met ons op via: 020-3453015.

De theorie van de Lean Six Sigma Green Belt

Na jouw aanmelding krijg je van ons de inloggegevens van de E-Learning omgeving. Hier kun je in jouw eigen tempo alle theorie tot je nemen, zo vaak je maar wilt! Voor aanvang van iedere lesdag krijg je van jouw trainer(s) te horen welke theorie je in ieder geval behandeld moet hebben. Dat is ontzettend belangrijk om zoveel mogelijk te leren tijdens de praktische lesdagen die daarop volgen. De toegang tot de E-Learning is een jaar geldig, dus je kunt hier zo vaak op terugvallen als je maar wilt.

Praktische vertaalslag tijdens de lesdagen

Tijdens jouw opleiding ben je aanwezig bij 6 lesdagen. Deze dagen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Een lesdag staat helemaal in het teken van de praktische toepassing van de theorie die je geleerd hebt. Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen, maar daarna gaan we snel aan de slag om je te laten hoe je deze kennis kunt gebruiken om écht impact te maken. Tijdens de lesdagen zorgen wij voor trainers die de klappen van de zweep kennen. Zij brengen namelijk zelf de theorie dagelijks in de praktijk bij onze klanten. Dit doen ze in verschillende sectoren en voor verschillende bedrijven. Daarom kunnen zij als geen ander de theorie toepasbaar maken voor jouw specifieke situatie.

Tijdens de laatste lesdag maak je het theorie-examen. Na succesvolle afronding hiervan krijg je het theoriecertificaat; het bewijs dat je de theorie beheerst.

Impact maken

Je kiest deze Lean Six Sigma Green Belt niet zomaar, dat doe je omdat ook echt verbeterinitiatieven wilt gaan uitvoeren. Daar gaan we je bij helpen. Tijdens de opleiding maak je een opzet van een verbeterproject binnen jouw organisatie. Na afloop van de opleiding ga je dit project echt uitvoeren, waarna jouw coach het project zal beoordelen. Het doel van deze beoordeling is om jou te voorzien van een praktijkcertificering; hét bewijs dat je buiten de theorie ook in staat bent om deze theorie in de praktijk te brengen.

Inhoud van de Lean Six Sigma Green Belt

De inhoud van de Lean Six Sigma Green Belt opleiding bestaat uit meerdere modules, die jezelf helemaal kunt uitdiepen. De lesdagen worden afgestemd op de behoefte van de groep, dus je kunt zelf bepalen hoe intensief er op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan. Onderstaande onderwerpen zullen in ieder geval behandeld worden in de theorie en waar nodig tijdens de lesdagen:

 • Lean & Six Sigma principes
 • Define: Voice Of Customer, Project Scoping, Brown Paper workshops, Project Charter
 • Measure: Datacollectieplan, Meet Systeem Analyse, Basic Statistics
 • Measure: Capability Analysis, Control Charts
 • Analyse: Facilitation Skills, Cause & Effect Diagram, Hypothesis Testing, Value Stream Mapping
 • Improve: Brainstorming, ‘Flow’, Poka Yoke, Selectie van Oplossingen, Pilot & Implementatie
 • Control: ‘Omgaan met weerstand’, Process Control Plan
 • Control: SPC, OCAP, Visual Management DMAIC Casus, Teach Back & Examen

Voor deelname aan de opleiding en uitvoering van het project is het noodzakelijk dat je beschikt over een laptop met daarop Microsoft Office Excel én een licentie van SigmaXL (inbegrepen).

Certificering bij deze opleiding; nationaal erkend, internationaal geaccrediteerd

Een opleiding volgen doe je niet zomaar, je wilt daar in je huidige werk en jouw toekomstige carrière profijt van hebben. Met het Lean Six Sigma Green Belt certificaat van UPD ben je daarvan verzekerd.

Het UPD Certificaat – certificering door de marktleider

Na afronding van deze Lean Six Sigma Green Belt ontvang je het UPD Certficaat. UPD is afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Wij zijn dagelijks actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland.

Onze naam wordt erkend en herkend als marktleider in Lean en Lean Six Sigma opleidingen. Het certificaat dat wij afgeven voor deze training bewijst dat jij voldoet aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan Lean professionals. Kortom, een UPD Certificaat geeft jouw Lean Six Sigma Green Belt certificering extra waarde en is het ideale startpunt voor jouw carrière als Lean Six Sigma Professional.

Lean Six Sigma Green Belt Certificering

De Lean Six Sigma Green Belt Certificering bestaat uit 2 onderdelen; een theoriecertificaat en een praktijkcertificaat. De theoriecertificering is inbegrepen bij de opleiding. De praktijkcertificering is de échte kroon op de opleiding. Waar het theoriecertificaat bewijst dat je de kennis hebt opgenomen en kunt herhalen, bewijst de praktijkcertificering dat je hetgeen je geleerd hebt ook daadwerkelijk kunt toepassen in de praktijk. Hiermee lever je het bewijs dat je de kennis begrijpt én dat je de veranderkundige vaardigheden bezit om daadwerkelijk resultaten te behalen op de werkvloer. De praktijkcertificering is inbegrepen bij de kosten van de opleiding.

Lees hier meer over de Green Belt Certificering.

Coaching

De ervaring leert dat het succes van de praktijkcertificering vergroot wordt wanneer tijdens het uitvoeren van de praktijkopdracht gebruik gemaakt wordt van coaching. Tijdens de coaching helpt de coach om de praktijkopdrachten te vormen, uit voeren en te voltooien volgens de geldende richtlijnen. Dit verhoogt het succes van de certificering en over het algemeen wordt het resultaat van het verbeterinitiatief vergroot.

Coaching is beschikbaar in pakketten van 4 uur. De kosten voor 4 uur coaching bedraagt € 800,- exclusief BTW. Over het algemeen hanteren we een richtlijn van 8 uur coaching per verbeterinitiatief.

Het tarief van de opleiding is € 4.095,- (excl. BTW)* per deelnemer, inclusief

 • 1 jaar onbeperkte toegang tot de E-Learning.
 • Een reële bedrijfssimulatie.
 • Een lifetime licentie voor SigmaXL.
 • Theorie certificering.
 • Praktijkcertificering.

Haal het maximale rendement uit je opleiding

Naast dat we tijdens de opleidingsdagen een start maken met de opzet van je eigen praktijkopdracht raden we sterk aan om bij de uitwerking van deze opdracht ná de opleiding gebruik te maken van begeleiding/coaching. Zo voorkom je dat je bij de eindbeoordeling van je praktijkopdracht voor verrassingen komt te staan en mogelijk onvoldoende scoort om je praktijkcertificaat in ontvangst te mogen nemen. Kijk daarom binnen je eigen organisatie of er ervaren Belts zijn die jou kunnen begeleiden.

Coaching door UPD

Ken je geen ervaren Belts en/of wil je écht het maximale uit je opleiding halen? Maak dan gebruik van coaching op de werkplek door een (Master) Black Belt van UPD. Deelnemers die kiezen voor deze optie vergroten de slagingskans van de praktijkopdracht exponentieel. We bieden coaching aan in blokken van 4, 8 of 12 uur. We hanteren 12 uur coaching als richtlijn, de afgelopen jaren is gebleken dat het merendeel van onze deelnemers deze tijd nodig hebben om de praktijkcertificering af te ronden. De kosten voor 12 uur coaching zijn € 2.400,-.

BTW- vrij factureren?

UPD is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierdoor kunnen wij onze opleidingen vrij van BTW factureren, indien je als organisatie of particulier hiervoor in aanmerking komt. In dat geval vermeerderen we de prijzen die vermeld staan op onze website niet met 21% BTW. Wel rekenen we een toeslag van 10% die nodig is om de kosten voor deze mogelijkheid te dekken. Hieronder laten we dit zien aan de hand van 2 rekenvoorbeelden met een opleidingsbedrag van € 1.000,-:

 • Je bent als organisatie BTW plichtig: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 21% BTW ( € 210,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.210,-. De BTW kan jouw organisatie weer terugvorderen bij de Belastingdienst.
 • Je bent vrijgesteld van BTW: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 10% opslag( € 100,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.100,-.

Om een BTW vrije factuur te ontvangen kun je dit aangeven bij het boeken van de opleiding. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die je maakt, raadpleeg bij twijfel altijd een accountant of de belastingdienst.

Klantreviews van deze Lean Six Sigma Green Belt opleiding:

  Daniel
  13-05-2024
  Beoordeling: 9/10
  Very good content driven training
  - Anoniem -
  13-05-2024
  Beoordeling: 10/10
  The course has completely met my expectations. The documentation support has been sufficient as well as very detailed. However, the best part of the course has been the instructor, the explanations provided as well as the examples and the way she has made us participants, has enabled us to understand and learn all the concepts of Lean Six Sigma. It is also worth mentioning that she has always been open to answering questions outside of course days.
  - Anoniem -
  10-06-2024
  Beoordeling: 8/10
  Goed!
  John
  10-06-2024
  Beoordeling: 8/10
  fijne sfeer en goede facaliteiten
  Gioia
  08-04-2024
  Beoordeling: 8/10
  Leuk gedaan, interessante stof
  Vladimir
  08-04-2024
  Beoordeling: 9/10
  Erg goed
  - Anoniem -
  08-04-2024
  Beoordeling: 8/10
  Prettige manier van trainen, niet alleen maar theorie, maar ook opdrachten en casussen. Soms werd er iets te snel door de lesstof heen gevlogen (op trainingsdagen). E-learning nog als back-up die op eigen tempo gedaan kan worden.
  Denise
  08-04-2024
  Beoordeling: 9/10
  Heel interessant en leerzaam
  - Anoniem -
  08-04-2024
  Beoordeling: 9/10
  zeer leuke en leerzame opleiding
  Bart
  14-03-2024
  Beoordeling: 8/10
  Vond de overzichtelijkheid van de site en met name het exel geddelte onoverzichtelijk. inhoudelijk prima
  Jan
  14-03-2024
  Beoordeling: 7/10
  OK
  Arend
  14-03-2024
  Beoordeling: 9/10
  Fijne trainer en lesmateriaal goed op niveau.
  - Anoniem -
  08-02-2024
  Beoordeling: 9/10
  Vriendelijke en intelligente trainster. Kleine groep, waardoor contact persoonlijker is en fijne leslocatie
  Mark
  22-01-2024
  Beoordeling: 9/10
  Goede training met perfecte mix van theorie en praktijk oefeningen
  Martin
  22-01-2024
  Beoordeling: 9/10
  Ik zou de e-learn ook graag in papieren vorm hebben.
  - Anoniem -
  15-01-2024
  Beoordeling: 10/10
  Duidelijk materiaal, goede trainers en dynamische training
  - Anoniem -
  22-01-2024
  Beoordeling: 9/10
  Goede tekst om te lezen, kort en krachtig samengevat en fijn dat er vragen tussen door kwamen, Trainingen waren interactief.
  Reinard
  22-01-2024
  Beoordeling: 8/10
  leuke opleiding, vooral goed dat je met een eigen project aan de slag moet om de theorie in de praktijk toe te passen.
  - Anoniem -
  15-01-2024
  Beoordeling: 8/10
  Fijne structuur in het programma, logische opbouw. Ook prettig dat de docenten transparant zijn in wat we wanneer gaan behandelen tijdens de lesdagen en wat we tussendoor moeten voorbereiden. De docenten hebben veel kennis van zaken en weten op een goede manier complexe zaken uit te leggen en de combinatie van theorie (luisteren) en praktijk (oefenopdrachtjes) zorgt ervoor dat de cursisten betrokken blijven gedurende de dag.
  - Anoniem -
  15-01-2024
  Beoordeling: 9/10
  Goede training die praktijk en theorie prettig combineert. Veel diepgang op statistische analyse en DMAIC aanpak.
  Elbert
  22-01-2024
  Beoordeling: 8/10
  wel veel theorie
  - Anoniem -
  22-01-2024
  Beoordeling: 10/10
  dikke 10
  - Anoniem -
  30-10-2023
  Beoordeling: 9/10
  Erg leerzame lessen met voorbeelden uit eigen ervaring van de docent meneer Dirks. Ook de interactieve les met opdrachten en plaatsjes zorgde ervoor dat de lesstof beter te begrijpen was
  Alexander
  30-10-2023
  Beoordeling: 9/10
  Afgezien van de tijden i.r.t. reistijden perfect. Inhoudelijk een goede opbouw naar het totaal plaatje op de laatste dag
  Fatih
  30-10-2023
  Beoordeling: 10/10
  Ik ben heel erg tevreden met de ervaring en benadering met de opleider.
  Domingo
  06-11-2023
  Beoordeling: 9/10
  This training was really good and on point. Very applicable to most problems you may encounter in any situation.
  - Anoniem -
  28-09-2023
  Beoordeling: 9/10
  Zeer interessant en informatief
  Willem
  28-9-2023
  Beoordeling: 9/10
  Snelheid, goede verhouding theorie en oefening. Groep goed formaat: 6/7 personen in dit geval. Geeft de gelegenheid om zaken goed door te spreken met elkaar en de docent. Informatie over de training op tijd en juist.
  Michiel
  28-09-2023
  Beoordeling: 9/10
  Goede interactie, goede koppeling van theorie en praktijk
  Babette
  03-04-2023
  Beoordeling: 9/10
  Zeer betrokken en kundig
  Sakina
  10-08-2023
  Beoordeling: 10/10
  Ik heb in die drie weken enorm veel geleerd hoe je projecten kan aanpakken
  - Anoniem -
  10-08-2023
  Beoordeling: 10/10
  De lessen waren gedurende de hele training zeer productief. Maar ik moet hier ook op wijzen. Ik heb het toegangswachtwoord voor e-learning kunnen ontvangen op de dag dat de training begon. Dit bracht mij in een lastige positie in de klas.
  Luc
  10-08-2023
  Beoordeling: 10/10
  Fijn, lekker concreet. Klaas is goud!
  Willem
  10-08-2023
  Beoordeling: 8/10
  goede aansluiting leeromgeving en lesdagen. Veel ruimte voor inbreng. Wordt ook om gevraagd.
  Lily
  25-05-2023
  Beoordeling: 10/10
  Kaoutar is a brilliant trainer, very understanding, and skilled in the content. Makes everything understandable and lets us explore our mistakes and understand from them
  Joanna
  23-03-2023
  Beoordeling: 9/10
  Sessions were presented in an understandable way. Maybe a little more exercise could be added.
  Rick
  03-04-2023
  Beoordeling: 9/10
  Goede training met een kundige trainer met veel kennis en duidelijk relevante praktijkervaring. Duidelijke en aantrekkelijke E-learning. Goede afwisseling theorie en praktijk tijdens cursusdagen. Bepaalde onderdelen E-learning wel wat droog (Belbin bijvoorbeeld)
  - Anoniem -
  23-03-2023
  Beoordeling: 4/10
  poor content and average quality of the instructor that didn't match my initial expectations..
  Maikel
  09-02-2023
  Beoordeling: 9/10
  it was a good interactive training. Certain moments were though. small improvement item i would say is a bit more background on the statistical topics and a more down to earth usage of words. Now a lot of the statistical terms got used and it was pretty confusing. Less of those words and a bit more practical explanation would be helpful in my personal opinion
  Ian
  09-02-2023
  Beoordeling: 6/10
  not enough (practical)examples, could have been squeezed in half the duration
  Emrah
  09-02-2023
  Beoordeling: 10/10
  The training content is very clear and simple, Our Trainer Kaoutar has very deep knowledge.
  - Anoniem -
  19-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  De manier waarop de praktijk en theorie overlap hebben werkt goed. De lesmethode van Klaas is stevig doorpakken en productief. Bij de laatste dag dat je de hele DMAIC doorloopt merk je mooi hoe alles samengevoegd naar het doel werkt.
  Vladislav
  19-01-2023
  Beoordeling: 9/10
  De docent nam de groep heel mooi door het materiaal, met nader uitleg, voorbeelden en oefeningen. Ik voeg zelf heel veel waarde toe aan de verkregen ervaring in het uitvoeren van de stappen van LSS en hoe de samenwerking met anderen op verschillende manieren kan uitlopen en hoe sommige samenwerkproblemen op te lossen zijn. Het enige wat ik misschien zou veranderen is de Recap. De inhoud van een hoofdstuk (DMAIC) wordt een keer doorgenomen bij een les. De Recap van dezelfde hoofdstuk bij de volgende les hoeft dan niet op een basis niveau uitgevoerd te worden ( in groepjes met papiertjes). Ik zou het dan bondiger houden: het samen kort doornemen van alle segmenten in de hoofdstuk en dan de focus houden op dingen die eventueel onduidelijk zijn. Daarnaast was de bereikbaarheid, door busstakingen, een beetje stressvol zonder auto. Verder was alles fantastisch.
  Ruben
  19-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  Erg goed, e-learning en Klaas waren top.
  Arjan
  01-12-2022
  Beoordeling: 9/10
  Geweldige trainer, fijne manier van lesgeven, enorme luxe van een kleine groep, fijne dynamiek tussen de studenten, super! E-learning is eigenlijk het enige verbeterpunt dat ik kan bedenken.
  - Anoniem -
  17-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  Goede opleiding waarbij het praktijk deel in mijn ogen een grote toegevoegde waarde is.
  Koen
  17-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Fijne groepsgrootte, goede uitleg, goed tempo
  - Anoniem -
  07-11-2022
  Beoordeling: 7/10
  The training was done well, but I am less enthusiastic myself about the content (Lean).
  Gerard
  31-10-2022
  Beoordeling: 9/10
  Goede opleiding met gedegen informatie. Daarnaast ook genoeg handvaten om mee te nemen de praktijk in
  Roberto
  31-10-2022
  Beoordeling: 5/10
  Upd did a good job, but in general the topic are not worth the costs I believe. It is way too expensive thinking it might be half of a universitary course.

Locatie
Startdatum
Beschikbaarheid
Prijs
 
Utrecht
SummercourseDeze training heeft een verkorte doorlooptijd
12 aug 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 12 aug 2024
 2. di 13 aug 2024
 3. ma 19 aug 2024
 4. di 20 aug 2024
 5. ma 26 aug 2024
 6. di 27 aug 2024
Beschikbaar
€  4.095
Rotterdam
16 sep 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 16 sep 2024
 2. di 17 sep 2024
 3. ma 07 okt 2024
 4. di 08 okt 2024
 5. ma 28 okt 2024
 6. di 29 okt 2024
Beschikbaar
€  4.095
Tilburg
16 sep 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 16 sep 2024
 2. di 17 sep 2024
 3. ma 07 okt 2024
 4. di 08 okt 2024
 5. ma 28 okt 2024
 6. di 29 okt 2024
Beschikbaar
€  4.095
Arnhem
04 nov 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 04 nov 2024
 2. di 05 nov 2024
 3. ma 18 nov 2024
 4. di 19 nov 2024
 5. ma 02 dec 2024
 6. di 03 dec 2024
Beschikbaar
€  4.095
Utrecht
04 nov 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 04 nov 2024
 2. di 05 nov 2024
 3. ma 18 nov 2024
 4. di 19 nov 2024
 5. ma 02 dec 2024
 6. di 03 dec 2024
Beschikbaar
€  4.095
Amsterdam
02 dec 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 02 dec 2024
 2. di 03 dec 2024
 3. ma 16 dec 2024
 4. di 17 dec 2024
 5. ma 06 jan 2025
 6. di 07 jan 2025
Beschikbaar
€  4.095
Haarlem
02 dec 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 02 dec 2024
 2. di 03 dec 2024
 3. ma 16 dec 2024
 4. di 17 dec 2024
 5. ma 06 jan 2025
 6. di 07 jan 2025
Beschikbaar
€  4.095
Utrecht
09 jan 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. do 09 jan 2025
 2. vr 10 jan 2025
 3. di 23 jan 2024
 4. vr 24 jan 2025
 5. do 06 feb 2025
 6. vr 07 feb 2025
Beschikbaar
€  4.095
Nijmegen
09 jan 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. do 09 jan 2025
 2. vr 10 jan 2025
 3. di 23 jan 2024
 4. vr 24 jan 2025
 5. do 06 feb 2025
 6. vr 07 feb 2025
Beschikbaar
€  4.095
Rotterdam
10 feb 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 10 feb 2025
 2. di 11 feb 2025
 3. ma 03 mrt 2025
 4. di 04 mrt 2025
 5. ma 24 mrt 2025
 6. di 25 mrt 2025
Beschikbaar
€  4.095
Den Bosch
10 feb 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 10 feb 2025
 2. di 11 feb 2025
 3. ma 03 mrt 2025
 4. di 04 mrt 2025
 5. ma 24 mrt 2025
 6. di 25 mrt 2025
Beschikbaar
€  4.095
Utrecht
03 mrt 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 03 mrt 2025
 2. di 04 mrt 2025
 3. ma 24 mrt 2025
 4. di 25 mrt 2025
 5. ma 14 apr 2025
 6. di 15 apr 2025
Beschikbaar
€  4.095
Arnhem
03 mrt 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 03 mrt 2025
 2. di 04 mrt 2025
 3. ma 24 mrt 2025
 4. di 25 mrt 2025
 5. ma 14 apr 2025
 6. di 15 apr 2025
Beschikbaar
€  4.095
Amsterdam
10 apr 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. do 10 apr 2025
 2. vr 11 apr 2025
 3. do 24 apr 2025
 4. vr 25 apr 2025
 5. do 15 mei 2025
 6. vr 16 mei 2025
Beschikbaar
€  4.095
Leiden
10 apr 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. do 10 apr 2025
 2. vr 11 apr 2025
 3. do 24 apr 2025
 4. vr 25 apr 2025
 5. do 15 mei 2025
 6. vr 16 mei 2025
Beschikbaar
€  4.095
Utrecht
26 mei 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 26 mei 2025
 2. di 27 mei 2025
 3. ma 16 jun 2025
 4. di 17 jun 2025
 5. ma 07 jul 2025
 6. di 08 jul 2025
Beschikbaar
€  4.095
Nijmegen
26 mei 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 26 mei 2025
 2. di 27 mei 2025
 3. ma 16 jun 2025
 4. di 17 jun 2025
 5. ma 07 jul 2025
 6. di 08 jul 2025
Beschikbaar
€  4.095