Wij zijn UPD

Het grootste verbeternetwerk van Nederland

Wij hebben een droom. De droom om de ‘BV Nederland’ écht verder helpen. Om continu te verbeteren en te vernieuwen. En zo de concurrentiekracht te vergroten. Deze droom vormde in 2002 de basis van ons bestaan. Met de naam Plus Delta begon onze reis.

A dream becomes a goal when action is taken towards its achievement

In de jaren die volgden werkten we keihard om onze droom te realiseren. Plus Delta maakte impact. Bij bedrijven, maar ook bij overheidsinstellingen, zorginstellingen en in het onderwijs.

Na de overname van UNC in 2012 werden wij UNC Plus Delta. Nog steeds met dezelfde droom, alleen met veel meer mensen die onze energie overbrachten.

Sinds 2018 zijn we UPD. Onze naam is veranderd, onze uitstraling is vernieuwd, maar de droom is nog altijd hetzelfde. Wij geloven dat we samen verder komen. Daarom maken wij écht contact. Met onze klanten én onder elkaar. Zo verbinden we onze droom aan eenieders doelstelling. En zo zijn we uitgegroeid tot het grootste verbeternetwerk van Nederland.

Onze missie

Wij geloven dat vernieuwingskracht in iedereen zit. Door deze vernieuwingskracht bij zoveel mogelijk mensen aan te wakkeren helpen wij onze klanten en relaties bij het verbeteren van operationele resultaten door het creëren van een permanente verbetercultuur. Zo willen wij bijdragen aan:

  • Het versterken van het bestaansrecht van de maakindustrie in Nederland
  • Een efficiënte en effectieve overheid
  • Een veilige en leefbare samenleving voor iedereen
  • Beter onderwijs en minder uitval van studenten
  • Betere en betaalbare zorg
  • Het verbeteren van de concurrentiekracht van de bedrijven in Nederland

Onze visie

Wij zijn er van overtuigd dat vernieuwingskracht in iedereen zit én dat je samen verder komt. Wij creëren, samen met jullie, een cultuur waarin je wordt uitgedaagd en meegenomen. We hebben hiervoor een aanpak waarbij verbeteringen kleinschalig beginnen om langzaam maar zeker uit te groeien tot een onomkeerbare verandering. Een verandering die in de hele organisatie wordt doorgevoerd. En omarmd. Zo laten we samen onze ambities realiteit worden. Elke dag weer.

Wij werken vanuit de Lean, Lean Six Sigma en Agile filosofieën. Hiermee geven wij mensen, teams en organisaties energie. Energie om te veranderen. Energie om er alles uit te halen wat erin zit. Energie om verder te komen.

Verbind, verbeter, vernieuw

Zo vormen we een grote beweging. En gaan we verder vooruit. Op weg naar nóg beter. Sluit je ook aan en geef jouw energie door. Join the spark.

Cached on Mon 18/02 15:48