E-Learning Agile en Scrum Basics | UPD

E-Learning Agile en Scrum Basics

Leer de basis van Agile en Scrum

Wat is Agile en wat is Scrum? Hoe kun je het gedachtegoed en de frameworks gebruiken om effectiever en klantgerichter te werken? We hebben een speciale E-Learning ontwikkeld waarmee je de basis leert van Agile en Scrum. En daarbij leer je direct hoe jij Agile en Scrum kunt gebruiken binnen jouw eigen werkomgeving.

E-Learning Agile en Scrum Basics

Deze E-Learning geeft je de nodige basiskennis om zelf aan de slag te gaan met Agile en Scrum, of om een vervolgopleiding te volgen zoals de Scrum Master of Product Owner. Het doorlopen van deze E-Learning duurt ongeveer 2 uur. Je kunt zelf bepalen of je dit in één keer doet of steeds een stukje. Je krijgt namelijk 1 jaar toegang tot de E-Learning omgeving en je bepaalt zelf hoe vaak je de stof doorloopt.

Wat je leer in de E-Learning Agile en Scrum?

Deze E-Learning omvat de basis van Agile waarna we ons toespitsen op het Scrum framework en de toepassing daarvan. Je leert:

  • Agile Manifesto – Wat is dit en waarom is het belangrijk om het te kennen?
  • Agile en waterval – Wat zijn de kenmerkende verschillen?
  • Agile en Lean – Hoe kom je tot een gewogen keuze voor een specifieke methode?
  • Wat is Scrum? – Leer de basis van Scrum
  • Het Scrumteam – Leer over de verschillende rollen binnen het team
  • De Scrumgebeurtenissen – Leer over sprints, reviews en retrospectives
  • De Scrumartefacten – Leer over de verschillende backlogs binnen Scrum
  • Scrum binnen jouw team – Leer hoe jij direct een start kunt maken met Scrum binnen jouw eigen werkomgeving

Voor wie is deze E-Learning?

De Agile en Scrum Basics E-Learning is voor iedereen die een eerste aanzet wil maken met de toepassing van Agile en/of Scrum. De E-Learning is ingericht om je direct handvatten en hulpmiddelen te geven om direct een vertaalslag naar jouw praktijk te maken.

Deze E-Learning is ook uitermate geschikt voor mensen die werken binnen een organisatie waar Agile en/of Scrum worden toegepast. Je leert hiermee de Agile-taal begrijpen en spreken waardoor je beter kunt aansluiten bij de doelstellingen van jouw organisatie.

E-Learning op maat

Indien gewenst kunnen we onze E-Learning omgeving qua inhoud en uitstraling helemaal aanpassen aan de wensen en doelen van de organisatie. Zo zorgen we dat de E-Learning modules naadloos aansluiten op de interne ontwikkelprogramma’s. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder via onderstaande button.

Lees hier verder

Kosten en inschrijving

De kosten voor deze E-Learning zijn € 149,- exclusief BTW. Hiervoor krijg je een jaar lang toegang tot de E-Learning en je kunt deze zo vaak gebruiken als je zelf wilt. Wil je de E-Learning voor meerdere personen tegelijkertijd aanschaffen? Neem dan even contact ons op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl, we maken graag een prijsopgave voor je.

Je kunt de E-learning bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zorgen dan dat je zo snel mogelijk de nodige inloggegevens ontvangt.