Green Belt in Lean opleiding | In 4 dagen + E-Learning | UPD

Green Belt in Lean opleiding

4 praktijkgerichte lesdagen | E-Learning | Maximaal leerrendement

De Green Belt in Lean opleiding is de meest gevolgde Lean opleiding in Nederland. Tijdens de opleiding krijg je de kennis en vaardigheden om als Lean Green Belt aan de slag te gaan en duurzame prestatieverbetering te realiseren. De investering in de Green Belt in Lean verdien je direct terug tijdens jouw praktijkopdracht terwijl je de rest van carrière profijt hebt van deze toonaangevende Lean opleiding.

Green Belt in Lean opleiding

Lean Green Belts zijn een belangrijk onderdeel van iedere Lean transformatie. Zij ondersteunen Lean Black Belts bij grote verbeterprojecten, terwijl ze zelfstandig middelgrote verbeterprojecten uitvoeren. Voor deze rol heb je meer nodig dan stevige kennis van Lean en daarom leren we je direct de vaardigheden die je helpen om een succesvolle Green Belt in Lean te worden.

Wat ga je leren tijdens de Green Belt in Lean opleiding?

Gedurende de Lean Green Belt opleiding wordt je stapsgewijs klaargestoomd om als zelfstandig verbeterprofessional aan de slag te gaan binnen jouw organisatie. Dat betekent dat we je de nodige kennis aanreiken, maar ons vooral richten op de toepassing van deze kennis in de praktijk. Het succes van Lean schuilt voor een groot deel in de samenwerking tussen mensen. Daarom helpen we je bij het ontwikkelen van de juiste vaardigheden om mensen in beweging te krijgen en te houden.

Tijdens de Green Belt in Lean opleiding behandelen we de volgende onderwerpen:

Voor deze opleiding maken we gebruik van een combinatie tussen E-Learning en klassikale lesdagen. De E-Learning ben je in totaal ongeveer 16 uur mee bezig en dient als voorbereiding op de lesdagen. Tijdens de lesdagen (virtueel of klassikaal) ga je samen met een trainer de theorie verder uitdiepen.

Tijdens de lesdagen – een tussen de lesdagen in – werk je aan jouw praktijkopdracht. Bij deze opdracht werk je direct aan verbetering binnen jouw organisatie of werkomgeving. Onder begeleiding van de trainer breng je stap voor stap de theorie in de praktijk. Dit verhoogt het leerrendement van de Lean Green Belt opleiding en je verdient direct de investering jouw opleiding terug. Een klassieke win-win dus.

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean opleiding gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Wat kun je nadat je de Green Belt in Lean opleiding hebt afgerond?

Je kunt als Lean Green Belt aan de slag binnen organisaties die werken met Lean, of je kunt de eerste verbeterprojecten uitvoeren binnen een organisatie die wil gaan werken met Lean. Je hebt de kennis om mensen te vertellen over de toepassing van Lean en de vaardigheden om dit direct in de praktijk te brengen.

Na afronding van de Green Belt in Lean opleiding (en de praktijkopdracht) kun je:

 • Zelfstandig verander- en verbetertrajecten uitvoeren aan de hand van Lean.
 • Gedrag van jezelf en anderen herkennen en hier basis-interventies op uitvoeren die je helpen om het resultaat van jouw verbeterprojecten te vergroten.
 • Waardevolle workshops organiseren en faciliteren voor jouw verbeterteam(s).
 • Een succesvolle bijdrage leveren aan verbeterprojecten op waardestroomniveau.
 • Black Belts in Lean adviseren en Orange Belts in Lean begeleiden.
 • De theorie op Lean Green Belt niveau in praktijk brengen binnen jouw werkomgeving.

TIP!

Zijn er meer mensen binnen jouw team of organisatie die deze opleiding willen volgen? Dan zijn onze ‘Incompany trainingen’ vaak voordeliger en efficiënter.

Meer weten?

Lees dan hier verder

Programma van de Green Belt in Lean

Om het programma van de Green Belt in Lean zo goed mogelijk uit te leggen hebben we dit hieronder beknopt voor beschreven. Mocht je specifieke vragen hebben over de inhoud, neem dan even contact met ons op via: 020-3453015.

Voorbereiding praktijkgerichte lesdagen

Twee weken voor aanvang van de eerste lesdag ontvang je van ons de inloggegevens van de E-Learning omgeving. Hier kun je in jouw eigen tempo alle theorie tot je nemen, zo vaak je maar wilt! Voor aanvang van iedere lesdag krijg je van jouw trainer(s) te horen welke onderdelen uit de E-Learning je in ieder geval voltooid moet hebben om de inhoud die wordt behandeld tijdens de lesdag goed te begrijpen. De toegang tot de E-Learning is een jaar geldig, dus je kunt hier zo vaak op terugvallen als je maar wilt.

Praktische vertaalslag tijdens de lesdagen

Tijdens jouw opleiding ben je aanwezig bij 4 lesdagen. Deze dagen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Een lesdag staat helemaal in het teken van de praktische toepassing die je geleerd hebt in de E-Learning. Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen, maar daarna gaan we snel aan de slag om je te laten zien hoe je deze kennis kunt gebruiken om écht impact te maken. Tijdens de lesdagen zorgen wij voor trainers die de klappen van de zweep kennen. Zij brengen namelijk zelf de theorie dagelijks in de praktijk bij onze klanten. Dit doen ze in verschillende sectoren en voor verschillende bedrijven. Daarom kunnen zij als geen ander de theorie toepasbaar maken voor jouw specifieke situatie.

Praktijkopdracht: Toepassen wat je hebt geleerd

Je kiest deze Green Belt in Lean opleiding niet zomaar, dat doe je omdat ook echt verbeterinitiatieven wilt gaan uitvoeren. Daar gaan we je bij helpen. Tijdens de opleiding maak je een opzet van een verbeterproject binnen jouw organisatie. Na afloop van de opleiding ga je dit project, de praktijkopdracht, ook daadwerkelijk uitvoeren. Een (Master) Black Belt van UPD beoordeelt vervolgens je opdracht én overhandigt je, indien alle onderdelen met ten minste een voldoende zijn beoordeeld, het UPD praktijkcertificaat; hét bewijs dat je buiten de theorie ook in staat bent om deze in de praktijk te brengen.

Inhoud van de Green Belt in Lean

De inhoud van de Green Belt in Lean opleiding bestaat uit meerdere modules, die jezelf helemaal kunt uitdiepen. De lesdagen worden afgestemd op de behoefte van de groep, dus je kunt zelf bepalen hoe intensief er op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan. Onderstaande onderwerpen zullen in ieder geval behandeld worden in de theorie en waar nodig tijdens de lesdagen:

 • Basiskennis van Lean Management, Lean Thinking, verspilling en Continu verbeteren.
 • Value Stream Mapping, Current State & Future State.
 • 5S, Visueel Management & Lean Operational Management
 • PDCA, 5 Times Why & Beslismatrix.
 • Draagvlak creëren, weerstand overwinnen en borging van verbeterinitiatieven.

Om succesvolle verbeteringen te realiseren wordt eveneens ingegaan op een aantal veranderkundige aspecten zoals draagvlak creëren, omgaan met weerstand en het borgen van de verbeterinitiatieven.

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean opleiding gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Certificering bij deze opleiding; nationaal erkend, internationaal geaccrediteerd

Een opleiding volgen doe je niet zomaar, je wilt daar in je huidige werk en jouw toekomstige carrière profijt van hebben. Met het Green Belt in Lean certificaat van UPD ben je daarvan verzekerd. Al onze Lean opleidingen zijn standaard voorzien van een LCS accreditatie. Deze internationale accreditatie zorgt ervoor dat jouw opleiding wereldwijd erkent wordt op het gebied van Lean.

Meer over de Green Belt Certificering

Het UPD Certificaat – certificering door de marktleider

Na afronding van deze Green Belt in Lean opleiding ontvang je twee UPD-Certficaten; één voor het theoriedeel en één voor het praktijkdeel. UPD is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Wij zijn dagelijks actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland.

Onze naam wordt erkend en herkend als marktleider in Lean en Lean Six Sigma opleidingen. Een succesvol afgeronde opleiding bij UPD bewijst dat jij voldoet aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan Lean professionals. Kortom, een UPD Certificaat geeft jouw Green Belt in Lean certificering extra waarde en is het ideale startpunt voor jouw carrière als Lean Professional.

De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Voor beide ontvang je een certificaat mits je alle onderdelen succesvol hebt doorlopen.

Theoriecertificaat

Het theoriecertificaat is het schriftelijke bewijs dat je de Lean methoden en technieken beheerst, op het niveau van een World Class Green Belt in Lean opleiding. Deze ontvang je aan het einde van de laatste lesdag. Hierbij geldt als voorwaarde dat je de E-Learning succesvol hebt afgerond. De inloggegevens hiervoor ontvang je twee weken voorafgaand de eerste lesdag in je mail.

Praktijkcertificaat

Het praktijkcertificaat is de kroon op de Green Belt in Lean opleiding: het is de proeve van bekwaamheid die aangeeft dat je niet alleen de theoretische kennis beheerst maar deze ook in de praktijk correct weet toe te passen. Al tijdens de lesdagen ga je aan de slag met je praktijkopdracht met als doel om met behulp van de geleerde Lean tools en vaardigheden verbetering te realiseren bij de organisatie waarvoor je werkzaam bent. Heb je momenteel even geen werk? Geen probleem! Je kunt namelijk nog tot 12 maanden ná afloop van de opleiding starten met je opdracht. Je praktijkcertificaat ontvang je nadat één van onze (Master) Black Belts in Lean je afgeronde opdracht met een voldoende heeft beoordeeld.

Investering Green Belt in Lean training

Het tarief van de opleiding is € 2.795,- (excl. BTW) per deelnemer, inclusief:

 • Eén jaar ongelimiteerde toegang tot de E-Learning omgeving.
 • Intake praktijkopdracht.
 • Vier praktijkgerichte opleidingsdagen op locatie of in onze Virtual Classroom.
 • Theoriecertificering.
 • Eindbeoordeling praktijkopdracht door een (Master) Black Belt van UPD.
 • Praktijkcertificering.

Bij de prijs inbegrepen zit een intakegesprek met een opleidingsadviseur van UPD die je helpt bij de selectie van je praktijkopdracht, vier praktijkgerichte lesdagen waarin een start wordt gemaakt met je praktijkopdracht, een theorie-examen en -certificaat, één contactmoment na afloop van de laatste lesdag met de trainer voor tips en advies over je praktijkopdracht én de eindbeoordeling van de praktijkopdracht door een Master Black Belt in Lean die bepalend is voor het wel of niet behalen van je praktijkcertificering.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je een offerte nodig om goedkeuring te krijgen? Of wil je gewoon alles nog even rustig nalezen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur per email en het verplicht je tot helemaal niets!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Haal het maximale rendement uit je opleiding

Naast dat we tijdens de opleidingsdagen een start maken met de opzet van je eigen praktijkopdracht raden we sterk aan om bij de uitwerking van deze opdracht ná de opleiding gebruik te maken van begeleiding/coaching. Zo voorkom je dat je bij de eindbeoordeling van je praktijkopdracht voor verrassingen komt te staan en mogelijk onvoldoende scoort om je praktijkcertificaat in ontvangst te mogen nemen. Kijk daarom binnen je eigen organisatie of er ervaren Belts zijn die jou kunnen begeleiden.

Coaching door UPD

Ken je geen ervaren Belts en/of wil je écht het maximale uit je opleiding halen? Maak dan gebruik van coaching op de werkplek door een (Master) Black Belt van UPD. Deelnemers die kiezen voor deze optie vergroten de slagingskans van de praktijkopdracht exponentieel. We bieden coaching aan in blokken van 4, 8 of 12 uur. We hanteren 12 uur coaching als richtlijn, de afgelopen jaren is gebleken dat het merendeel van onze deelnemers deze tijd nodig hebben om de praktijkcertificering af te ronden. De kosten voor 12 uur coaching zijn € 1.980,-.

Overtuig je werkgever

Het kan zijn dat je werkgever nog wat vragen heeft rondom deze gekozen training. Zoals “Waarom via UPD?”, “Hoe zit het met de tijdinvestering?” of “Wat als de training toch niet bevalt?”. Op al dit soort vragen geven we antwoord op de pagina informatie voor werkgevers. Bekijk de pagina of stuur hem door aan je leidinggevende.

BTW- vrij factureren?

UPD is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierdoor kunnen wij onze opleidingen vrij van BTW factureren, indien je als organisatie of particulier hiervoor in aanmerking komt. In dat geval vermeerderen we de prijzen die vermeld staan op onze website niet met 21% BTW. Wel rekenen we een toeslag van 10% die nodig is om de kosten voor deze mogelijkheid te dekken. Hieronder laten we dit zien aan de hand van 2 rekenvoorbeelden met een opleidingsbedrag van € 1.000,-:

 • Je bent als organisatie BTW plichtig: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 21% BTW ( € 210,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.210,-. De BTW kan jouw organisatie weer terugvorderen bij de Belastingdienst.
 • Je bent vrijgesteld van BTW: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 10% opslag( € 100,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.100,-.

Om een BTW vrije factuur te ontvangen kun je dit aangeven bij het boeken van de opleiding. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die je maakt, raadpleeg bij twijfel altijd een accountant of de belastingdienst.

Klantreviews van deze Green Belt in Lean opleiding:

  Anita
  18-7-2022
  Beoordeling: 8/10
  Alle onderwerpen komen voorbij tijdens de training die nodig zijn voor greenbelt. En de groep was niet te groot.
  Bartjan
  18-7-2022
  Beoordeling: 9/10
  prima training, mooi hoog tempo
  Brahzil
  18-7-2022
  Beoordeling: 9/10
  Veel geleerd. De dagen van de cursus hadden meer verdeeld kunnen zijn.
  Anak
  18-7-2022
  Beoordeling: 9/10
  Alles duidelijk, goed materiaal, goede trainer!
  Rinske
  2-6-2022
  Beoordeling: 8/10
  Fijne docent, leuke groep, locatie top! Ik had op sommige punten iets meer de inhoud/diepte ingegaan. Maar wellicht is dat ook meer aan de orde bij de black belt.
  André
  12-5-2022
  Beoordeling: 7/10
  Op een duidelijke manier kennisgemaakt met de facetten van het GB. Wel heb ik het tempo als hoog ervaren. De praktijk oefeningen en het zelf eerst nadenken / bewustwording vond ik een prettige leermethode.
  - Anoniem -
  2-6-2022
  Beoordeling: 8/10
  Veel aandacht voor de opdrachten van de cursisten. Het tempo van de cursus was goed.
  Dennis
  16-6-2022
  Beoordeling: 8/10
  Leuke, open groep om mee te werken. Enthousiaste trainer(s) die het vuur voor Lean weer hebben doen ontvlammen.
  Coen
  16-6-2022
  Beoordeling: 8/10
  Goed beeld gekregen van wat Lean behelst, onderbouwd door voorbeelden en opdrachten.
  - Anoniem -
  2-6-2022
  Beoordeling: 7/10
  Goede opbouw en faciliteiten binnen de opleiding.
  Agata
  16-6-2022
  Beoordeling: 7/10
  heel intensief in heel korte tijd; veel nuttige informatie maar helaas te korte tijd om alles goed door te nemen en herhalen; te weinig tijd om dingen in de praktijkopdrachten uit te oefenen
  - Anoniem -
  16-6-2022
  Beoordeling: 9/10
  -
  Ger
  12-5-2022
  Beoordeling: 7/10
  Was interessante cursus. Stroomlijning/ samenspel tussen gemeente en UPD zou wellicht beter kunnen.
  - Anoniem -
  12-5-2022
  Beoordeling: 7/10
  De inhoud was goed. Ik miste echter wel soms de brug naar de administratieve omgeving waarin we werken. Daarnaast miste de aansluiting met de begeleiding van de blackbelts vanuit de gemeente Delft enorm (ligt aan Delft niet aan UPD) dit maakte dat dingen door elkaar liepen in volgorde en werkte ook wel demotiverend
  Roy
  25-5-2022
  Beoordeling: 9/10
  A good combination of facilitators, content, illustrations and working in groups time.
  Arno
  25-5-2022
  Beoordeling: 8/10
  Training is very good organized and time is given for questions and answers. Trainer: The Trainers is very prepared and we always start on time. Enough time for breaks. Recommendation: Preferable to have more exercises and completed by yourself instead of given the answers in advance. A bit more bonding in the group is a personal preference.
  - Anoniem -
  10-5-2022
  Beoordeling: 7/10
  Ik zou het tot nu toe een 7,5 geven. Hele leerzame trainingen. Vooral de laatste dag was eigenlijk heel fijn. Alles kwam daar samen. Konden op de laatste dag veel zelf in de praktijk brengen met oefeningen. Dit gaf veel inzichten voor onze eigen praktijkopdrachten. De eerdere training waren zeker wel leerzaam, maar soms was het iets te passief. Op zich ook logisch dat je eerst alle informatie moet aanhoren en daarna komt alles pas samen zodat je het in praktijk kan brengen. Maar de dagen zijn dan wel heel lang. Wat meer afwisseling in werkhoudingen is dan wel fijn.
  Jack
  10-5-2022
  Beoordeling: 8/10
  In grote lijnen een goede opleiding. Bepaalde onderdelen konden wat sneller, andere hadden wat mij betreft juist wat meer aandacht mogen krijgen.
  Mario
  7-3-2022
  Beoordeling: 8/10
  De opleiding zat goed in elkaar.
  Antoine
  26-4-2022
  Beoordeling: 9/10
  Super veel geleerd en ook de goede handvatten gekregen voor in de praktijk!
  - Anoniem -
  21-3-2022
  Beoordeling: 8/10
  8
  - Anoniem -
  26-4-2022
  Beoordeling: 8/10
  Heldere uitleg over theorieën en methodieken en de praktische toepassing hiervan door middel van voorbeelden.
  - Anoniem -
  12-4-2022
  Beoordeling: 8/10
  nieuwe methodes en inzichten
  - Anoniem -
  11-4-2022
  Beoordeling: 7/10
  Leuke opleiding
  Pieter
  12-4-2022
  Beoordeling: 7/10
  de cursusdagen waren inhoudelijk prima, maar te snel achter elkaar. Daardoor konden we te weinig in praktijk brengen
  Martin
  21-1-2022
  Beoordeling: 7/10
  Zal aan de leeftijd liggen, toch iets meer moeite met alleen de e-learning. Met name het van het scherm af in mij op te laten nemen. Ook verwarrend dat zowel de E-learning als de presentaties en dan met name de presentaties ook erg belangrijk waren voor het goed afsluiten van het examen. had voor mijzelf meer gewicht en aandacht aan de e-learning zelf gegeven.
  Wilco
  12-4-2022
  Beoordeling: 8/10
  duidelijk en helder te volgen
  Lisa
  12-4-2022
  Beoordeling: 8/10
  Helder en duidelijk
  - Anoniem -
  15-3-2022
  Beoordeling: 8/10
  Goede heldere uitleg, met genoeg handvatten om zelf aan de slag te gaan.
  Jeroen
  13-1-2022
  Beoordeling: 9/10
  Goede locatie, combinatie van voorbereiden via e-learning en daarna behandelen tijdens lesdagen beviel mij goed, goede verdeling lesstof, online omgeving en lesmateriaal is erg goed.
  Da
  18-3-2022
  Beoordeling: 8/10
  duidelijke en informatieve bijeenkomsten
  - Anoniem -
  16-3-2022
  Beoordeling: 8/10
  The training was really interesting. Even if it was in digital, our trainer, Bas, made it interactive.
  - Anoniem -
  10-3-2022
  Beoordeling: 8/10
  Goede afwisseling theorie met praktijk. Verder helder uitgelegd en leuke sessies gehad.
  - Anoniem -
  18-2-2022
  Beoordeling: 8/10
  goed verzorgd duidelijk
  Lars
  10-3-2022
  Beoordeling: 9/10
  Vond de training leuk en nuttig, her en der iets teveel theorie op 1 moment maar dit mag geen naam hebben
  - Anoniem -
  8-2-2022
  Beoordeling: 8/10
  Een pittige opleiding, vele onderwerpen worden besproken. Meer praktische opdrachten zou fijn zijn om meer gevoel te krijgen bij de theoretische informatie.
  Anne
  8-2-2022
  Beoordeling: 8/10
  Really enjoyed the course - feel like I learned a lot! Was also very impressed with the enthusiasm the teacher (Bas) brought in every training day.
  Leanne
  28-1-2022
  Beoordeling: 10/10
  Interessante opleiding, heel veel geleerd en direct toepasbaar in mijn werk.
  Annemarie
  9-2-2022
  Beoordeling: 9/10
  Goede uitleg middels metaforen en door het meteen toe te passen in de praktijk blijft het ook hangen.
  Arthur
  31-1-2022
  Beoordeling: 9/10
  Inhoudelijk goede opleiding, leuke sfeer en goede docent
  - Anoniem -
  31-1-2022
  Beoordeling: 8/10
  Ik heb niet alleen veel geleerd, maar ook een persoonlijke ontwikkeling ondergaan.
  - Anoniem -
  28-1-2022
  Beoordeling: 7/10
  Duidelijke uitleg van de lean-methodiek. Het blijft wel lastig om een koppeling naar mijn eigen werkgebied te maken (meerdere projecten in de ontwikkeling)
  Chantal
  13-1-2022
  Beoordeling: 9/10
  Op alle fronten goede informatie voorziening. Duidelijk opgezette opleiding.
  Mark
  13-1-2022
  Beoordeling: 9/10
  mooi om te zien dat je echt wel veel kunt doen en weten met een beetje data
  Manon
  15-11-2021
  Beoordeling: 8/10
  Ik vond de trainingsdagen fijn, die maken het wat meer praktijkgericht.
  Jermaine
  13-12-2021
  Beoordeling: 8/10
  Ik moet de praktijkopdracht nog afronden, maar de opleiding in algemene zin vind ik zeer waardevol.
  Derk Jan
  15-11-2021
  Beoordeling: 9/10
  duidelijk,goede e-learning, beide leraren prima
  Alex
  14-10-2021
  Beoordeling: 10/10
  Geweldige combinatie van diverse leerstijlen: online theorie, live trainingsdagen en een uitdagende praktische opdracht. Daarnaast maakt de trainer tijd voor vragen zowel tijdens als buiten de lesmoment.
  Mario
  15-11-2021
  Beoordeling: 8/10
  Opleiding geeft een zeer goede uiteenzetting van de theorie achter LEAN, en heeft over het algemeen een goede aansluiting op de bedrijfsprocessen van VORM, met name op de administratieve omgeving binnen een bouwbedrijf. Dat geldt mijn inziens overigens niet voor het onderdeel VSM; dit is mijn inziens veel meer geënt op productie-bedrijven waarbij producten conform een vast stramien geassembleerd of geproduceerd worden. Dit betreft daarmee ook het moeilijkste onderdeel van de gehele opleiding (berekenen van taktijden, procestijden etc.), temeer ook omdat in ons vakgebied wij hier niet heel veel mee kunnen.
  Jolanda
  14-10-2021
  Beoordeling: 8/10
  Fijne opleiding vooral fysiek met elkaar aan het werk geeft inzichten

Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Utrecht
SummercourseOpleiding heeft een korte doorlooptijd.
15 aug 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 15 aug 2022
 2. di 16 aug 2022
 3. ma 22 aug 2022
 4. di 23 aug 2022
Vol
€  2.795
Amsterdam
05 sep 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 05 sep 2022
 2. ma 19 sep 2022
 3. ma 03 okt 2022
 4. ma 24 okt 2022
6 plaatsen
€  2.795
Utrecht
08 sep 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. do 08 sep 2022
 2. do 29 sep 2022
 3. do 13 okt 2022
 4. do 03 nov 2022
Vol
€  2.795
Utrecht
11 okt 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. di 11 okt 2022
 2. di 01 nov 2022
 3. di 15 nov 2022
 4. di 29 nov 2022
5 plaatsen
€  2.795
Virtual Classroom
13 okt 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. do 13 okt 2022
 2. do 03 nov 2022
 3. do 17 nov 2022
 4. do 01 dec 2022
7 plaatsen
€  2.795
Rotterdam
18 okt 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. di 18 okt 2022
 2. di 08 nov 2022
 3. di 22 nov 2022
 4. di 13 dec 2022
5 plaatsen
€  2.795
Zwolle
07 nov 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 07 nov 2022
 2. ma 21 nov 2022
 3. do 08 dec 2022
 4. ma 19 dec 2022
5 plaatsen
€  2.795
Eindhoven
17 nov 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. do 17 nov 2022
 2. do 01 dec 2022
 3. do 22 dec 2022
 4. do 12 jan 2023
7 plaatsen
€  2.795
Utrecht
22 nov 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. di 22 nov 2022
 2. di 06 dec 2022
 3. di 20 dec 2022
 4. di 10 jan 2023
7 plaatsen
€  2.795
Virtual Classroom
Digitale OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
12 dec 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 12 dec 2022
 2. vr 13 jan 2023
 3. ma 30 jan 2023
 4. ma 20 feb 2023
7 plaatsen
€  2.795
Utrecht
19 dec 2022
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 19 dec 2022
 2. do 12 jan 2023
 3. do 02 feb 2023
 4. do 23 feb 2023
7 plaatsen
€  2.795