Green Belt in Lean opleiding | In 4 dagen + E-Learning | UPD

Green Belt in Lean opleiding

4 praktijkgerichte lesdagen | E-Learning | Maximaal leerrendement

De Green Belt in Lean opleiding is de meest gevolgde Lean opleiding in Nederland. Tijdens de opleiding krijg je de kennis en vaardigheden om als Lean Green Belt aan de slag te gaan en duurzame prestatieverbetering te realiseren. De investering in de Green Belt in Lean verdien je direct terug tijdens jouw praktijkopdracht terwijl je de rest van carrière profijt hebt van deze toonaangevende Lean opleiding.

Green Belt in Lean opleiding

Lean Green Belts zijn een belangrijk onderdeel van iedere Lean transformatie. Zij ondersteunen Lean Black Belts bij grote verbeterprojecten, terwijl ze zelfstandig middelgrote verbeterprojecten uitvoeren. Voor deze rol heb je meer nodig dan stevige kennis van Lean en daarom leren we je direct de vaardigheden die je helpen om een succesvolle Green Belt in Lean te worden.

Wat ga je leren tijdens de Green Belt in Lean opleiding?

Gedurende de Lean Green Belt opleiding wordt je stapsgewijs klaargestoomd om als zelfstandig verbeterprofessional aan de slag te gaan binnen jouw organisatie. Dat betekent dat we je de nodige kennis aanreiken, maar ons vooral richten op de toepassing van deze kennis in de praktijk. Het succes van Lean schuilt voor een groot deel in de samenwerking tussen mensen. Daarom helpen we je bij het ontwikkelen van de juiste vaardigheden om mensen in beweging te krijgen en te houden.

Tijdens de Green Belt in Lean opleiding behandelen we de volgende onderwerpen:

Voor deze opleiding maken we gebruik van een combinatie tussen E-Learning en klassikale lesdagen. De E-Learning ben je in totaal ongeveer 16 uur mee bezig en dient als voorbereiding op de lesdagen. Tijdens de lesdagen (virtueel of klassikaal) ga je samen met een trainer de theorie verder uitdiepen.

Tijdens de lesdagen – een tussen de lesdagen in – werk je aan jouw praktijkopdracht. Bij deze opdracht werk je direct aan verbetering binnen jouw organisatie of werkomgeving. Onder begeleiding van de trainer breng je stap voor stap de theorie in de praktijk. Dit verhoogt het leerrendement van de Lean Green Belt opleiding en je verdient direct de investering jouw opleiding terug. Een klassieke win-win dus.

De volledige opleiding inclusief de praktijkcertificering is af te ronden binnen 4-5 maanden, maar het mag ook sneller. Voor een compleet overzicht van deze opleiding, de planning en praktijkopdracht kun je via onderstaande button meer lezen.

Meer informatie over de planning en de praktijkopdracht

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean opleiding gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Wat kun je nadat je de Green Belt in Lean opleiding hebt afgerond?

Je kunt als Lean Green Belt aan de slag binnen organisaties die werken met Lean, of je kunt de eerste verbeterprojecten uitvoeren binnen een organisatie die wil gaan werken met Lean. Je hebt de kennis om mensen te vertellen over de toepassing van Lean en de vaardigheden om dit direct in de praktijk te brengen.

Na afronding van de Green Belt in Lean opleiding (en de praktijkopdracht) kun je:

 • Zelfstandig verander- en verbetertrajecten uitvoeren aan de hand van Lean.
 • Gedrag van jezelf en anderen herkennen en hier basis-interventies op uitvoeren die je helpen om het resultaat van jouw verbeterprojecten te vergroten.
 • Waardevolle workshops organiseren en faciliteren voor jouw verbeterteam(s).
 • Een succesvolle bijdrage leveren aan verbeterprojecten op waardestroomniveau.
 • Black Belts in Lean adviseren en Orange Belts in Lean begeleiden.
 • De theorie op Lean Green Belt niveau in praktijk brengen binnen jouw werkomgeving.

TIP!

Zijn er meer mensen binnen jouw team of organisatie die deze opleiding willen volgen? Dan zijn onze ‘Incompany trainingen’ vaak voordeliger en efficiënter.

Meer weten?

Lees dan hier verder

Programma van de Green Belt in Lean

Om het programma van de Green Belt in Lean zo goed mogelijk uit te leggen hebben we dit hieronder beknopt voor beschreven. Mocht je specifieke vragen hebben over de inhoud, neem dan even contact met ons op via: 020-3453015.

Voorbereiding praktijkgerichte lesdagen

Twee weken voor aanvang van de eerste lesdag ontvang je van ons de inloggegevens van de E-Learning omgeving. Hier kun je in jouw eigen tempo alle theorie tot je nemen, zo vaak je maar wilt! Voor aanvang van iedere lesdag krijg je van jouw trainer(s) te horen welke onderdelen uit de E-Learning je in ieder geval voltooid moet hebben om de inhoud die wordt behandeld tijdens de lesdag goed te begrijpen. De toegang tot de E-Learning is een jaar geldig, dus je kunt hier zo vaak op terugvallen als je maar wilt.

Praktische vertaalslag tijdens de lesdagen

Tijdens jouw opleiding ben je aanwezig bij 4 lesdagen. Deze dagen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Een lesdag staat helemaal in het teken van de praktische toepassing die je geleerd hebt in de E-Learning. Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen, maar daarna gaan we snel aan de slag om je te laten zien hoe je deze kennis kunt gebruiken om écht impact te maken. Tijdens de lesdagen zorgen wij voor trainers die de klappen van de zweep kennen. Zij brengen namelijk zelf de theorie dagelijks in de praktijk bij onze klanten. Dit doen ze in verschillende sectoren en voor verschillende bedrijven. Daarom kunnen zij als geen ander de theorie toepasbaar maken voor jouw specifieke situatie.

Praktijkopdracht: Toepassen wat je hebt geleerd

Je kiest deze Green Belt in Lean opleiding niet zomaar, dat doe je omdat ook echt verbeterinitiatieven wilt gaan uitvoeren. Daar gaan we je bij helpen. Tijdens de opleiding maak je een opzet van een verbeterproject binnen jouw organisatie. Na afloop van de opleiding ga je dit project, de praktijkopdracht, ook daadwerkelijk uitvoeren. Een (Master) Black Belt van UPD beoordeelt vervolgens je opdracht én overhandigt je, indien alle onderdelen met ten minste een voldoende zijn beoordeeld, het UPD praktijkcertificaat; hét bewijs dat je buiten de theorie ook in staat bent om deze in de praktijk te brengen.

Inhoud van de Green Belt in Lean

De inhoud van de Green Belt in Lean opleiding bestaat uit meerdere modules, die jezelf helemaal kunt uitdiepen. De lesdagen worden afgestemd op de behoefte van de groep, dus je kunt zelf bepalen hoe intensief er op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan. Onderstaande onderwerpen zullen in ieder geval behandeld worden in de theorie en waar nodig tijdens de lesdagen:

 • Basiskennis van Lean Management, Lean Thinking, verspilling en Continu verbeteren.
 • Value Stream Mapping, Current State & Future State.
 • 5S, Visueel Management & Lean Operational Management
 • PDCA, 5 Times Why & Beslismatrix.
 • Draagvlak creëren, weerstand overwinnen en borging van verbeterinitiatieven.

Om succesvolle verbeteringen te realiseren wordt eveneens ingegaan op een aantal veranderkundige aspecten zoals draagvlak creëren, omgaan met weerstand en het borgen van de verbeterinitiatieven.

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean opleiding gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Certificering bij deze opleiding; nationaal erkend, internationaal geaccrediteerd

Een opleiding volgen doe je niet zomaar, je wilt daar in je huidige werk en jouw toekomstige carrière profijt van hebben. Met het Green Belt in Lean certificaat van UPD ben je daarvan verzekerd. Al onze Lean opleidingen zijn standaard voorzien van een LCS accreditatie. Deze internationale accreditatie zorgt ervoor dat jouw opleiding wereldwijd erkent wordt op het gebied van Lean.

Meer over de Green Belt Certificering

Het UPD Certificaat – certificering door de marktleider

Na afronding van deze Green Belt in Lean opleiding ontvang je twee UPD-Certficaten; één voor het theoriedeel en één voor het praktijkdeel. UPD is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Wij zijn dagelijks actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland.

Onze naam wordt erkend en herkend als marktleider in Lean en Lean Six Sigma opleidingen. Een succesvol afgeronde opleiding bij UPD bewijst dat jij voldoet aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan Lean professionals. Kortom, een UPD Certificaat geeft jouw Green Belt in Lean certificering extra waarde en is het ideale startpunt voor jouw carrière als Lean Professional.

De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Voor beide ontvang je een certificaat mits je alle onderdelen succesvol hebt doorlopen.

Theoriecertificaat

Het theoriecertificaat is het schriftelijke bewijs dat je de Lean methoden en technieken beheerst, op het niveau van een World Class Green Belt in Lean opleiding. Deze ontvang je aan het einde van de laatste lesdag. Hierbij geldt als voorwaarde dat je de E-Learning succesvol hebt afgerond. De inloggegevens hiervoor ontvang je twee weken voorafgaand de eerste lesdag in je mail.

Praktijkcertificaat

Het praktijkcertificaat is de kroon op de Green Belt in Lean opleiding: het is de proeve van bekwaamheid die aangeeft dat je niet alleen de theoretische kennis beheerst maar deze ook in de praktijk correct weet toe te passen. Al tijdens de lesdagen ga je aan de slag met je praktijkopdracht met als doel om met behulp van de geleerde Lean tools en vaardigheden verbetering te realiseren bij de organisatie waarvoor je werkzaam bent. Heb je momenteel even geen werk? Geen probleem! Je kunt namelijk nog tot 12 maanden ná afloop van de opleiding starten met je opdracht. Je praktijkcertificaat ontvang je nadat één van onze (Master) Black Belts in Lean je afgeronde opdracht met een voldoende heeft beoordeeld.

Investering Green Belt in Lean training

Het tarief van de opleiding is € 2.895,- (excl. BTW) per deelnemer, inclusief:

 • Eén jaar ongelimiteerde toegang tot de E-Learning omgeving.
 • Intake praktijkopdracht.
 • Vier praktijkgerichte opleidingsdagen op locatie of in onze Virtual Classroom.
 • Theoriecertificering.
 • Eindbeoordeling praktijkopdracht door een (Master) Black Belt van UPD.
 • Praktijkcertificering.

Bij de prijs inbegrepen zit een intakegesprek met een opleidingsadviseur van UPD die je helpt bij de selectie van je praktijkopdracht, vier praktijkgerichte lesdagen waarin een start wordt gemaakt met je praktijkopdracht, een theorie-examen en -certificaat, en drie contactmoment na afloop van de laatste lesdag met de trainer voor tips en advies over je praktijkopdracht én de eindbeoordeling van de praktijkopdracht door een Master Black Belt in Lean die bepalend is voor het wel of niet behalen van je praktijkcertificering.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je een offerte nodig om goedkeuring te krijgen? Of wil je gewoon alles nog even rustig nalezen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur per email en het verplicht je tot helemaal niets!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Haal het maximale rendement uit je opleiding

Naast dat we tijdens de opleidingsdagen een start maken met de opzet van je eigen praktijkopdracht raden we sterk aan om bij de uitwerking van deze opdracht ná de opleiding gebruik te maken van begeleiding/coaching. Zo voorkom je dat je bij de eindbeoordeling van je praktijkopdracht voor verrassingen komt te staan en mogelijk onvoldoende scoort om je praktijkcertificaat in ontvangst te mogen nemen. Kijk daarom binnen je eigen organisatie of er ervaren Belts zijn die jou kunnen begeleiden.

Coaching door UPD

Ken je geen ervaren Belts en/of wil je écht het maximale uit je opleiding halen? Maak dan gebruik van coaching op de werkplek door een (Master) Black Belt van UPD. Deelnemers die kiezen voor deze optie vergroten de slagingskans van de praktijkopdracht exponentieel. We bieden coaching aan in blokken van 4, 8 of 12 uur. We hanteren 12 uur coaching als richtlijn, de afgelopen jaren is gebleken dat het merendeel van onze deelnemers deze tijd nodig hebben om de praktijkcertificering af te ronden. De kosten voor 12 uur coaching zijn € 2.400,-.

Overtuig je werkgever

Het kan zijn dat je werkgever nog wat vragen heeft rondom deze gekozen training. Zoals “Waarom via UPD?”, “Hoe zit het met de tijdinvestering?” of “Wat als de training toch niet bevalt?”. Op al dit soort vragen geven we antwoord op de pagina informatie voor werkgevers. Bekijk de pagina of stuur hem door aan je leidinggevende.

BTW- vrij factureren?

UPD is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierdoor kunnen wij onze opleidingen vrij van BTW factureren, indien je als organisatie of particulier hiervoor in aanmerking komt. In dat geval vermeerderen we de prijzen die vermeld staan op onze website niet met 21% BTW. Wel rekenen we een toeslag van 10% die nodig is om de kosten voor deze mogelijkheid te dekken. Hieronder laten we dit zien aan de hand van 2 rekenvoorbeelden met een opleidingsbedrag van € 1.000,-:

 • Je bent als organisatie BTW plichtig: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 21% BTW ( € 210,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.210,-. De BTW kan jouw organisatie weer terugvorderen bij de Belastingdienst.
 • Je bent vrijgesteld van BTW: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 10% opslag( € 100,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.100,-.

Om een BTW vrije factuur te ontvangen kun je dit aangeven bij het boeken van de opleiding. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die je maakt, raadpleeg bij twijfel altijd een accountant of de belastingdienst.

Klantreviews van deze Green Belt in Lean opleiding:

  Britta
  07-09-2023
  Beoordeling: 8/10
  Fijne vorm en afwisseling van theorie, de lesdagen en de eigen praktijkopdracht.
  Linda
  05-12-2023
  Beoordeling: 8/10
  Elearning, praktijk, interactief, prettige locatie, mooie combi wat mij betreft.
  - Anoniem -
  09-10-2023
  Beoordeling: 8/10
  Interessante cursus en heel toepasbaar op de servicegerichte omgeving waar ik in werk (psychologie in het onderwijs). Wel veel gebruik van vaktermen, waardoor het minder toegankelijk is.
  - Anoniem -
  09-10-2023
  Beoordeling: 8/10
  Het is erg interessant en leerzaam
  - Anoniem -
  30-10-2023
  Beoordeling: 7/10
  Duidelijke online omgeving en opbouw van het programma.
  Coby Sieta
  19-10-2023
  Beoordeling: 8/10
  Prima opleiding met een goede mix tussen theorie en praktijk
  Rafael
  30-10-2023
  Beoordeling: 9/10
  Goede voorbeelden uit de praktijk, trainers zijn zeer deskundig en de sfeer is altijd prettig.
  - Anoniem -
  30-10-2023
  Beoordeling: 8/10
  De opleiding zit goed in elkaar en biedt ruim voldoende kennis op het gebied van Lean.
  - Anoniem -
  04-12-2023
  Beoordeling: 7/10
  Veel stof in 4 dagen
  Aref
  04-12-2023
  Beoordeling: 7/10
  .
  - Anoniem -
  05-12-2023
  Beoordeling: 9/10
  Alles klopt en is duidelijk van kwaliteit! De website en e-learning zijn heel goed in elkaar gezet. De trainer weet duidelijk wat ze doet en heeft veel kennis en ervaring. De lesdagen zijn goed voorbereid en over nagedacht. De combinatie lesdagen, voortgangsmomenten en praktijkopdracht werkt goed.
  - Anoniem -
  04-12-2023
  Beoordeling: 9/10
  Doeltreffend, to the point, inhoudelijk leerzaam.
  Evelien
  04-12-2023
  Beoordeling: 8/10
  Fijne e-learning omgeving en leuke, interactieve trainingsdagen gehad met een enthousiaste trainer die zichtbaar de moeite nam om iedereen mee te nemen in zijn verhaal en de stof goed over te brengen.
  Kim
  13-11-2023
  Beoordeling: 8/10
  De opleiding is goed te doen
  - Anoniem -
  13-11-2023
  Beoordeling: 8/10
  leuke inspirerende lessen! Goede trainers
  - Anoniem -
  13-11-2023
  Beoordeling: 8/10
  Mooie mix van zelfstudie en herhaling tijdens de fysieke bijeenkomsten. Leuk om met opdrachten de lesstof te behandelen
  - Anoniem -
  13-11-2023
  Beoordeling: 8/10
  Duidelijk en goed dat er klassikaal onderwijs en een e-learning is; dit vult elkaar goed aan.
  Jordi
  07-09-2023
  Beoordeling: 8/10
  erg leerzaam en bepaalde tools kunnen erg nuttig zijn
  - Anoniem -
  17-10-2023
  Beoordeling: 8/10
  Fijne, logische opzet. Goede persoonlijke aandacht
  Thijs
  17-10-2023
  Beoordeling: 8/10
  Tot nu toe heb ik alleen de lesdagen gehad. De interventies zijn ingepland voor de komende maanden. De lesdagen waren leuk en interessant!
  Mike
  19-10-2023
  Beoordeling: 8/10
  De opleiding is goed het geeft je handvatten om dagelijks verbeteringen aan te brengen.
  Mohammed
  19-10-2023
  Beoordeling: 9/10
  Leerzaam
  - Anoniem -
  19-10-2023
  Beoordeling: 9/10
  Ik heb veel opgestoken dankzij de trainers/leeraren van UPD, bijvoorbeeld door middel van vooruit plannen (vaste agenda planning te hanteren) en door niet uit te stellen maar zaken gelijk op te pakken/doen.
  - Anoniem -
  19-10-2023
  Beoordeling: 7/10
  De opleiding was informatief, maar ik vond hem niet super.
  - Anoniem -
  19-10-2023
  Beoordeling: 7/10
  Ruim voldoende, ik zou de opbouw iets meer verspreiden kwa theorie plus praktijk. De opdrachten in de lessen waren heel leuk.
  Patrick
  19-10-2023
  Beoordeling: 7/10
  Veel theorie, vond de praktijkopdrachten leuk en hulpzaam
  Gerietha
  25-09-2023
  Beoordeling: 8/10
  Het is een zeer leerzame opleiding met een goede afwisseling van luisteren en interactie. De inhoud is relevant en interessant. Je krijgt energie van de manier van lesgeven en nodigt je echt uit om in de praktijk aan de slag te gaan.
  - Anoniem -
  02-10-2023
  Beoordeling: 9/10
  Ik vond de opleiding erg leerzaam! Interessant om te weten te komen hoe het bij de Academy kant gaat en om het vanuit een klankperspectief te kunnen meekrijgen en leren.
  - Anoniem -
  25-09-2023
  Beoordeling: 6/10
  De handout is niet op volgorde van de lessen, dus veel geblader. Time management is er niet voldoende. Veel theorie en praktijk dagen achter elkaar in korte tijd zorgt dat je niet in control bent.
  Bianca
  25-09-2023
  Beoordeling: 7/10
  Prima opleiding
  Eleonore
  10-10-2023
  Beoordeling: 8/10
  Small group - allowing a lot of interaction ; enough space / time to ask questions. Good teacher - good knowledge ; good practical experience ; friendly Online cursus could be improved - please see evaluation
  Rutger
  05-10-2023
  Beoordeling: 9/10
  Heel fijne docente. Leuke en interessante cursus met veel interactie en afwisseling.
  Hulya
  05-10-2023
  Beoordeling: 8/10
  leuke lerares en goede tips tijdens de les
  Thessa
  05-10-2023
  Beoordeling: 10/10
  perfecte trainer, inhoudelijk volledig toegelicht, goede combinatie met praktijk en theorie
  - Anoniem -
  02-10-2023
  Beoordeling: 9/10
  Leerzaam, leuke interactie.
  - Anoniem -
  03-10-2023
  Beoordeling: 9/10
  Insightful
  - Anoniem -
  28-09-2023
  Beoordeling: 8/10
  Wat meer tijd tussen de bijeenkomsten.
  Bas
  28-09-2023
  Beoordeling: 8/10
  Soms lastig om overzicht te kunnen houden in elaerning en ppt’s zou best een boek of reader willen hebben , groet Bas
  - Anoniem -
  03-10-2023
  Beoordeling: 7/10
  tailor the training to the company and type of business (IT) would make it better
  - Anoniem -
  12-09-2023
  Beoordeling: 8/10
  Leuke trainer, goeie diepgang en afwisseling van praktische voorbeelden/oefeningen.
  Ilona
  12-09-2023
  Beoordeling: 8/10
  vond het super leuk om te doen, erg leerzaam.
  - Anoniem -
  12-09-2023
  Beoordeling: 7/10
  Veel interactie en op een leuke manier uitgelegd.
  Twan
  12-09-2023
  Beoordeling: 8/10
  Leuke opleiding waar je echt een verbeter filosofie leert
  - Anoniem -
  05-09-2023
  Beoordeling: 8/10
  Ondanks dat de stof m.i. weinig uitdagend was, werd dit op een goede manier gebracht om betrokkenheid te vergroten. Een vierde klassikale les was niet nodig geweest achteraf.
  Ima
  04-09-2023
  Beoordeling: 9/10
  De lesdagen met theorie vormen een goede basis om de praktijkopdracht uit te kunnen voeren. Afwisseling van theorie met korte oefeningen en constante interactie tussen opleider en groep vond ik erg prettig. Tempo lag hoog, maar niet te hoog.
  - Anoniem -
  05-09-2023
  Beoordeling: 7/10
  7
  - Anoniem -
  07-09-2023
  Beoordeling: 8/10
  4 goede sessies met niet de makkelijkste groep mensen.
  Niels
  07-09-2023
  Beoordeling: 7/10
  -
  - Anoniem -
  07-09-2023
  Beoordeling: 7/10
  Theorie in de e-learning is veel en niet duidelijk genoeg vertaald met praktijkvoorbeelden. Hierdoor ontstond en onnodige onduidelijkheid
  Celine
  04-09-2023
  Beoordeling: 9/10
  Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren. De opleiding bood veel ruimte voor interactie. De combinatie van het presenteren van stof, gevolgd door actieve deelname, zorgde voor een boeiende en leuke leeromgeving.

Locatie
Startdatum
Beschikbaarheid
Prijs
 
Rotterdam
07 mrt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 07 mrt 2024
 2. do 21 mrt 2024
 3. do 04 apr 2024
 4. do 18 apr 2024
Vol
€  2.895
Tilburg
07 mrt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 07 mrt 2024
 2. do 21 mrt 2024
 3. do 04 apr 2024
 4. do 18 apr 2024
Nog enkele plaatsen
€  2.895
Utrecht
19 mrt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. di 19 mrt 2024
 2. di 02 apr 2024
 3. di 23 apr 2024
 4. di 14 mei 2024
Nog enkele plaatsen
€  2.895
Utrecht
11 apr 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 11 apr 2024
 2. do 25 apr 2024
 3. do 16 mei 2024
 4. do 06 jun 2024
Beschikbaar
€  2.895
Zwolle
23 apr 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. di 23 apr 2024
 2. di 14 mei 2024
 3. di 04 jun 2024
 4. di 25 jun 2024
Beschikbaar
€  2.895
Groningen
23 apr 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. di 23 apr 2024
 2. di 14 mei 2024
 3. di 04 jun 2024
 4. di 25 jun 2024
Beschikbaar
€  2.895
Eindhoven
21 mei 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. di 21 mei 2024
 2. di 04 jun 2024
 3. di 25 jun 2024
 4. di 09 jul 2024
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
23 mei 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 23 mei 2024
 2. do 06 jun 2024
 3. do 20 jun 2024
 4. do 11 jul 2024
Beschikbaar
€  2.895
Virtual Classroom
11 jun 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. di 11 jun 2024
 2. di 25 jun 2024
 3. di 09 jul 2024
 4. di 23 jul 2024
Beschikbaar
€  2.895
Nieuwegein
11 jul 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 11 jul 2024
 2. vr 12 jul 2024
 3. do 18 jul 2024
 4. vr 19 jul 2024
Beschikbaar
€  2.895
Nieuwegein
12 aug 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 12 aug 2024
 2. di 13 aug 2024
 3. ma 19 aug 2024
 4. di 20 aug 2024
Beschikbaar
€  2.895
Nieuwegein
02 sep 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 02 sep 2024
 2. ma 16 sep 2024
 3. ma 30 sep 2024
 4. ma 21 okt 2024
Beschikbaar
€  2.895
Amsterdam
12 sep 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 12 sep 2024
 2. do 26 sep 2024
 3. do 17 okt 2024
 4. ma 04 nov 2024
Beschikbaar
€  2.895
Den Bosch
03 okt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 03 okt 2024
 2. do 17 okt 2024
 3. do 07 nov 2024
 4. do 28 nov 2024
Beschikbaar
€  2.895
Rotterdam
03 okt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 03 okt 2024
 2. do 24 okt 2024
 3. do 14 nov 2024
 4. do 05 dec 2024
Beschikbaar
€  2.895
Den Haag
03 okt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 03 okt 2024
 2. do 24 okt 2024
 3. do 14 nov 2024
 4. do 05 dec 2024
Beschikbaar
€  2.895
Nieuwegein
07 okt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 07 okt 2024
 2. ma 21 okt 2024
 3. ma 11 nov 2024
 4. ma 02 dec 2024
Beschikbaar
€  2.895