Green Belt in Lean opleiding | In 4 dagen + E-Learning | UPD

Green Belt in Lean opleiding

4 praktijkgerichte lesdagen | E-Learning | Maximaal leerrendement

De Green Belt in Lean opleiding is de meest gevolgde Lean opleiding in Nederland. Tijdens de opleiding krijg je de kennis en vaardigheden om als Lean Green Belt aan de slag te gaan en duurzame prestatieverbetering te realiseren. De investering in de Green Belt in Lean verdien je direct terug tijdens jouw praktijkopdracht terwijl je de rest van carrière profijt hebt van deze toonaangevende Lean opleiding.

Green Belt in Lean opleiding

Lean Green Belts zijn een belangrijk onderdeel van iedere Lean transformatie. Zij ondersteunen Lean Black Belts bij grote verbeterprojecten, terwijl ze zelfstandig middelgrote verbeterprojecten uitvoeren. Voor deze rol heb je meer nodig dan stevige kennis van Lean en daarom leren we je direct de vaardigheden die je helpen om een succesvolle Green Belt in Lean te worden.

Wat ga je leren tijdens de Green Belt in Lean opleiding?

Gedurende de Lean Green Belt opleiding wordt je stapsgewijs klaargestoomd om als zelfstandig verbeterprofessional aan de slag te gaan binnen jouw organisatie. Dat betekent dat we je de nodige kennis aanreiken, maar ons vooral richten op de toepassing van deze kennis in de praktijk. Het succes van Lean schuilt voor een groot deel in de samenwerking tussen mensen. Daarom helpen we je bij het ontwikkelen van de juiste vaardigheden om mensen in beweging te krijgen en te houden.

Tijdens de Green Belt in Lean opleiding behandelen we de volgende onderwerpen:

Voor deze opleiding maken we gebruik van een combinatie tussen E-Learning en klassikale lesdagen. De E-Learning ben je in totaal ongeveer 16 uur mee bezig en dient als voorbereiding op de lesdagen. Tijdens de lesdagen (virtueel of klassikaal) ga je samen met een trainer de theorie verder uitdiepen.

Tijdens de lesdagen – een tussen de lesdagen in – werk je aan jouw praktijkopdracht. Bij deze opdracht werk je direct aan verbetering binnen jouw organisatie of werkomgeving. Onder begeleiding van de trainer breng je stap voor stap de theorie in de praktijk. Dit verhoogt het leerrendement van de Lean Green Belt opleiding en je verdient direct de investering jouw opleiding terug. Een klassieke win-win dus.

De volledige opleiding inclusief de praktijkcertificering is af te ronden binnen 4-5 maanden, maar het mag ook sneller. Voor een compleet overzicht van deze opleiding, de planning en praktijkopdracht kun je via onderstaande button meer lezen.

Meer informatie over de planning en de praktijkopdracht

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean opleiding gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Wat kun je nadat je de Green Belt in Lean opleiding hebt afgerond?

Je kunt als Lean Green Belt aan de slag binnen organisaties die werken met Lean, of je kunt de eerste verbeterprojecten uitvoeren binnen een organisatie die wil gaan werken met Lean. Je hebt de kennis om mensen te vertellen over de toepassing van Lean en de vaardigheden om dit direct in de praktijk te brengen.

Na afronding van de Green Belt in Lean opleiding (en de praktijkopdracht) kun je:

 • Zelfstandig verander- en verbetertrajecten uitvoeren aan de hand van Lean.
 • Gedrag van jezelf en anderen herkennen en hier basis-interventies op uitvoeren die je helpen om het resultaat van jouw verbeterprojecten te vergroten.
 • Waardevolle workshops organiseren en faciliteren voor jouw verbeterteam(s).
 • Een succesvolle bijdrage leveren aan verbeterprojecten op waardestroomniveau.
 • Black Belts in Lean adviseren en Orange Belts in Lean begeleiden.
 • De theorie op Lean Green Belt niveau in praktijk brengen binnen jouw werkomgeving.

TIP!

Zijn er meer mensen binnen jouw team of organisatie die deze opleiding willen volgen? Dan zijn onze ‘Incompany trainingen’ vaak voordeliger en efficiënter.

Meer weten?

Lees dan hier verder

Programma van de Green Belt in Lean

Om het programma van de Green Belt in Lean zo goed mogelijk uit te leggen hebben we dit hieronder beknopt voor beschreven. Mocht je specifieke vragen hebben over de inhoud, neem dan even contact met ons op via: 020-3453015.

Voorbereiding praktijkgerichte lesdagen

Twee weken voor aanvang van de eerste lesdag ontvang je van ons de inloggegevens van de E-Learning omgeving. Hier kun je in jouw eigen tempo alle theorie tot je nemen, zo vaak je maar wilt! Voor aanvang van iedere lesdag krijg je van jouw trainer(s) te horen welke onderdelen uit de E-Learning je in ieder geval voltooid moet hebben om de inhoud die wordt behandeld tijdens de lesdag goed te begrijpen. De toegang tot de E-Learning is een jaar geldig, dus je kunt hier zo vaak op terugvallen als je maar wilt.

Praktische vertaalslag tijdens de lesdagen

Tijdens jouw opleiding ben je aanwezig bij 4 lesdagen. Deze dagen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Een lesdag staat helemaal in het teken van de praktische toepassing die je geleerd hebt in de E-Learning. Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen, maar daarna gaan we snel aan de slag om je te laten zien hoe je deze kennis kunt gebruiken om écht impact te maken. Tijdens de lesdagen zorgen wij voor trainers die de klappen van de zweep kennen. Zij brengen namelijk zelf de theorie dagelijks in de praktijk bij onze klanten. Dit doen ze in verschillende sectoren en voor verschillende bedrijven. Daarom kunnen zij als geen ander de theorie toepasbaar maken voor jouw specifieke situatie.

Praktijkopdracht: Toepassen wat je hebt geleerd

Je kiest deze Green Belt in Lean opleiding niet zomaar, dat doe je omdat ook echt verbeterinitiatieven wilt gaan uitvoeren. Daar gaan we je bij helpen. Tijdens de opleiding maak je een opzet van een verbeterproject binnen jouw organisatie. Na afloop van de opleiding ga je dit project, de praktijkopdracht, ook daadwerkelijk uitvoeren. Een (Master) Black Belt van UPD beoordeelt vervolgens je opdracht én overhandigt je, indien alle onderdelen met ten minste een voldoende zijn beoordeeld, het UPD praktijkcertificaat; hét bewijs dat je buiten de theorie ook in staat bent om deze in de praktijk te brengen.

Inhoud van de Green Belt in Lean

De inhoud van de Green Belt in Lean opleiding bestaat uit meerdere modules, die jezelf helemaal kunt uitdiepen. De lesdagen worden afgestemd op de behoefte van de groep, dus je kunt zelf bepalen hoe intensief er op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan. Onderstaande onderwerpen zullen in ieder geval behandeld worden in de theorie en waar nodig tijdens de lesdagen:

 • Basiskennis van Lean Management, Lean Thinking, verspilling en Continu verbeteren.
 • Value Stream Mapping, Current State & Future State.
 • 5S, Visueel Management & Lean Operational Management
 • PDCA, 5 Times Why & Beslismatrix.
 • Draagvlak creëren, weerstand overwinnen en borging van verbeterinitiatieven.

Om succesvolle verbeteringen te realiseren wordt eveneens ingegaan op een aantal veranderkundige aspecten zoals draagvlak creëren, omgaan met weerstand en het borgen van de verbeterinitiatieven.

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean opleiding gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Certificering bij deze opleiding; nationaal erkend, internationaal geaccrediteerd

Een opleiding volgen doe je niet zomaar, je wilt daar in je huidige werk en jouw toekomstige carrière profijt van hebben. Met het Green Belt in Lean certificaat van UPD ben je daarvan verzekerd. Al onze Lean opleidingen zijn standaard voorzien van een LCS accreditatie. Deze internationale accreditatie zorgt ervoor dat jouw opleiding wereldwijd erkent wordt op het gebied van Lean.

Meer over de Green Belt Certificering

Het UPD Certificaat – certificering door de marktleider

Na afronding van deze Green Belt in Lean opleiding ontvang je twee UPD-Certficaten; één voor het theoriedeel en één voor het praktijkdeel. UPD is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Wij zijn dagelijks actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland.

Onze naam wordt erkend en herkend als marktleider in Lean en Lean Six Sigma opleidingen. Een succesvol afgeronde opleiding bij UPD bewijst dat jij voldoet aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan Lean professionals. Kortom, een UPD Certificaat geeft jouw Green Belt in Lean certificering extra waarde en is het ideale startpunt voor jouw carrière als Lean Professional.

De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Voor beide ontvang je een certificaat mits je alle onderdelen succesvol hebt doorlopen.

Theoriecertificaat

Het theoriecertificaat is het schriftelijke bewijs dat je de Lean methoden en technieken beheerst, op het niveau van een World Class Green Belt in Lean opleiding. Deze ontvang je aan het einde van de laatste lesdag. Hierbij geldt als voorwaarde dat je de E-Learning succesvol hebt afgerond. De inloggegevens hiervoor ontvang je twee weken voorafgaand de eerste lesdag in je mail.

Praktijkcertificaat

Het praktijkcertificaat is de kroon op de Green Belt in Lean opleiding: het is de proeve van bekwaamheid die aangeeft dat je niet alleen de theoretische kennis beheerst maar deze ook in de praktijk correct weet toe te passen. Al tijdens de lesdagen ga je aan de slag met je praktijkopdracht met als doel om met behulp van de geleerde Lean tools en vaardigheden verbetering te realiseren bij de organisatie waarvoor je werkzaam bent. Heb je momenteel even geen werk? Geen probleem! Je kunt namelijk nog tot 12 maanden ná afloop van de opleiding starten met je opdracht. Je praktijkcertificaat ontvang je nadat één van onze (Master) Black Belts in Lean je afgeronde opdracht met een voldoende heeft beoordeeld.

Investering Green Belt in Lean training

Het tarief van de opleiding is € 2.895,- (excl. BTW) per deelnemer, inclusief:

 • Eén jaar ongelimiteerde toegang tot de E-Learning omgeving.
 • Intake praktijkopdracht.
 • Vier praktijkgerichte opleidingsdagen op locatie of in onze Virtual Classroom.
 • Theoriecertificering.
 • Eindbeoordeling praktijkopdracht door een (Master) Black Belt van UPD.
 • Praktijkcertificering.

Bij de prijs inbegrepen zit een intakegesprek met een opleidingsadviseur van UPD die je helpt bij de selectie van je praktijkopdracht, vier praktijkgerichte lesdagen waarin een start wordt gemaakt met je praktijkopdracht, een theorie-examen en -certificaat, en drie contactmoment na afloop van de laatste lesdag met de trainer voor tips en advies over je praktijkopdracht én de eindbeoordeling van de praktijkopdracht door een Master Black Belt in Lean die bepalend is voor het wel of niet behalen van je praktijkcertificering.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je een offerte nodig om goedkeuring te krijgen? Of wil je gewoon alles nog even rustig nalezen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur per email en het verplicht je tot helemaal niets!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Haal het maximale rendement uit je opleiding

Naast dat we tijdens de opleidingsdagen een start maken met de opzet van je eigen praktijkopdracht raden we sterk aan om bij de uitwerking van deze opdracht ná de opleiding gebruik te maken van begeleiding/coaching. Zo voorkom je dat je bij de eindbeoordeling van je praktijkopdracht voor verrassingen komt te staan en mogelijk onvoldoende scoort om je praktijkcertificaat in ontvangst te mogen nemen. Kijk daarom binnen je eigen organisatie of er ervaren Belts zijn die jou kunnen begeleiden.

Coaching door UPD

Ken je geen ervaren Belts en/of wil je écht het maximale uit je opleiding halen? Maak dan gebruik van coaching op de werkplek door een (Master) Black Belt van UPD. Deelnemers die kiezen voor deze optie vergroten de slagingskans van de praktijkopdracht exponentieel. We bieden coaching aan in blokken van 4, 8 of 12 uur. We hanteren 12 uur coaching als richtlijn, de afgelopen jaren is gebleken dat het merendeel van onze deelnemers deze tijd nodig hebben om de praktijkcertificering af te ronden. De kosten voor 12 uur coaching zijn € 2.400,-.

Overtuig je werkgever

Het kan zijn dat je werkgever nog wat vragen heeft rondom deze gekozen training. Zoals “Waarom via UPD?”, “Hoe zit het met de tijdinvestering?” of “Wat als de training toch niet bevalt?”. Op al dit soort vragen geven we antwoord op de pagina informatie voor werkgevers. Bekijk de pagina of stuur hem door aan je leidinggevende.

BTW- vrij factureren?

UPD is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierdoor kunnen wij onze opleidingen vrij van BTW factureren, indien je als organisatie of particulier hiervoor in aanmerking komt. In dat geval vermeerderen we de prijzen die vermeld staan op onze website niet met 21% BTW. Wel rekenen we een toeslag van 10% die nodig is om de kosten voor deze mogelijkheid te dekken. Hieronder laten we dit zien aan de hand van 2 rekenvoorbeelden met een opleidingsbedrag van € 1.000,-:

 • Je bent als organisatie BTW plichtig: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 21% BTW ( € 210,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.210,-. De BTW kan jouw organisatie weer terugvorderen bij de Belastingdienst.
 • Je bent vrijgesteld van BTW: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 10% opslag( € 100,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.100,-.

Om een BTW vrije factuur te ontvangen kun je dit aangeven bij het boeken van de opleiding. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die je maakt, raadpleeg bij twijfel altijd een accountant of de belastingdienst.

Klantreviews van deze Green Belt in Lean opleiding:

  Richen
  21-08-2023
  Beoordeling: 6/10
  Was best wel een vol programma, 4 dagen achter elkaar, weinig tot geen tijd om aan je opdracht te werken, onduidelijk dat je een opdracht moest hebben bij aanvang opleiding waardoor er deelnemers waren die ter plekke wat moesten verzinnen, locatie was nog niet goed gecommuniceerd pas op de laatste dag, in de les was het een korte uitleg over het onderdeel wat geleerd moest worden en was het meer een moment van zijn er vragen hierover en was het duidelijk.
  - Anoniem -
  18-04-2023
  Beoordeling: 8/10
  Heel fijn hoe Marian de training gaf: actief, creatief, individueel aandacht.
  - Anoniem -
  24-08-2023
  Beoordeling: 6/10
  Als ik nu LEAN als proces in de organisatie zou moeten opstarten en verankeren dan is het nog onvoldoende duidelijk welk stappenplan je daar het beste voor kunt hanteren. Wie leidt je het eerst op tot welke niveau. Welke structuren tuig je het eerst op. Wat moet er geïmplementeerd zijn voordat je de volgende stap maakt. Verder worden er diverse zaken aangestipt maar niet echt onderbouwd. Zoals de max. voorraad bij FIFO.
  Corina
  24-08-2023
  Beoordeling: 9/10
  Ik vond het geslaagde cursusdagen met een bevlogen trainer
  Conny
  24-08-2023
  Beoordeling: 8/10
  Zit goed in elkaar volgt fijn op en goede kennis en begeleiding
  - Anoniem -
  21-08-2023
  Beoordeling: 8/10
  Goede mix van herhaling theorie, interactie en opdrachten in kleinere groepen
  - Anoniem -
  21-08-2023
  Beoordeling: 9/10
  -
  Tim
  21-08-2023
  Beoordeling: 7/10
  De opleiding is ietswat verouderd, sluit niet helemaal aan op de pilot zoals wij deze hebben uitgevoerd (theorie in 4 dagen) maar de behandeling van de theorie in deze 4 dagen was wel erg goed.
  - Anoniem -
  21-08-2023
  Beoordeling: 8/10
  interessante opleiding die goed gebracht wordt door het mengen van theorie en praktijk opdrachten
  Mike
  21-08-2023
  Beoordeling: 8/10
  Interactief; goede mix van theorie en praktijk.
  - Anoniem -
  21-08-2023
  Beoordeling: 7/10
  Trainer erg goed, duidelijk en vriendelijk. 4 dagen training achter elkaar vind ik geen aanrader.
  Marcel
  21-08-2023
  Beoordeling: 8/10
  Ik vond het een prima opleiding. Voor mij mag het tempo wel iets omhoog. Maar goed, je hebt een divers publiek
  Thijs
  21-08-2023
  Beoordeling: 8/10
  Prettige samenstelling van docent, theorie en praktijk opdrachten.
  Tari
  17-07-2023
  Beoordeling: 8/10
  Tevreden
  Bo
  17-11-2022
  Beoordeling: 10/10
  Goede theoretische lessen en enthousiaste trainer.
  - Anoniem -
  13-03-2023
  Beoordeling: 8/10
  Prima opleiding, goede structuur, erg goede docent
  Laura
  17-07-2023
  Beoordeling: 8/10
  fijne opleiding
  Sharon
  17-07-2023
  Beoordeling: 8/10
  Erg interessant! Fijne training, fijne groep en goed georganiseerd.
  Mieke
  17-07-2023
  Beoordeling: 9/10
  Fijne combinatie tussen theorie en praktijk. Daarnaast top dat we vooral in groepjes aan de slag moesten gaan. Echt een toevoeging op de theorie!
  - Anoniem -
  17-07-2023
  Beoordeling: 7/10
  De stof is op een heldere, prettige manier overgebracht door een trainer die kennis heeft van zaken en dit enthousiast kon overbrengen.
  Jeannette
  17-07-2023
  Beoordeling: 9/10
  uitgebreide opleiding; veel stof en informatie; leuk om ook al een doorkijkje naar de black belt training te hebben.
  Jan
  17-07-2023
  Beoordeling: 8/10
  tempo mocht van mij wel hoger. Weinig combinatie met praktijkopdracht, logisch volgens summercourse. Docent (Klaas) is vakbekwaam.
  - Anoniem -
  05-06-2023
  Beoordeling: 8/10
  Over het algemeen genomen vond ik de lesdagen prettig ingericht, goede afwisseling. Mooi aandacht voor de praktijk opdrachten. E learning zit goed in elkaar.
  - Anoniem -
  01-06-2023
  Beoordeling: 9/10
  Goede training waarbij de leerstof duidelijk en op een leuke manier wordt toegelicht.
  - Anoniem -
  05-06-2023
  Beoordeling: 8/10
  Erg fijn dat we eerst de stof konden lezen, dat we vervolgens de theorie bespraken en dit al kunnen mee nemen in onze praktijkopdracht
  Albena
  01-06-2023
  Beoordeling: 9/10
  It was very informative and engaging.
  Dennis
  04-05-2023
  Beoordeling: 8/10
  De opleiding is overzichtelijk met een goede combinatie aan theorie en praktijk.
  Helma
  04-05-2023
  Beoordeling: 10/10
  Echt heel erg leerzaam en interactief.
  Chanine
  24-05-2023
  Beoordeling: 8/10
  Duidelijke en leuke opleiding, goede trainer!
  Paula
  24-05-2023
  Beoordeling: 8/10
  Goede uitleg, ruimte voor afwisseling. Agenda voor de trainingsdag was niet in beton gegoten.
  Erik
  24-05-2023
  Beoordeling: 8/10
  was voor mij wel even wennen, met name alle nieuwe termen
  - Anoniem -
  24-05-2023
  Beoordeling: 8/10
  leuke afwisseling tussen theorie en praktijkopdracht
  - Anoniem -
  20-04-2023
  Beoordeling: 8/10
  .
  - Anoniem -
  18-04-2023
  Beoordeling: 8/10
  Het is heel leerzaam en de stof wordt goed uitgelegd. Echter zou ik het persoonlijk fijn vinden als de praktijk voorbeelden zouden gaan over de sector waar je in werkt. Nu snap ik dat het uiteraard niet mogelijk is omdat de trainingen centraal worden gemaakt.
  Lian
  20-04-2023
  Beoordeling: 9/10
  Ik vond het een leuke en leerzame cursus. Tijdens de lesdagen hadden we een prettig tempo, duidelijke uitleg met veel praktijkvoorbeelden (dat hielp enorm!) en een goede sfeer.
  Marcel
  20-04-2023
  Beoordeling: 8/10
  Verhelderend en leerzaam
  Femke
  20-04-2023
  Beoordeling: 9/10
  Een leuke leerzame opleiding, een fijne trainer en veel tools om in de praktijk toe te passen!
  Laurynas (Lorenzo)
  20-04-2023
  Beoordeling: 10/10
  Ik krijg meer inzicht om hoe kan ik mijn organisatie te verbeteren.
  Bernard
  18-04-2023
  Beoordeling: 7/10
  Prima opleiding, leuke combinatie tussen wat praktijk en theorie! fijne docent, plezierig in de lessen en om door de stof heen te gaan. Meedenkend en meewillend
  Jessica
  13-03-2023
  Beoordeling: 9/10
  Ik vond het echt een enorm leuke reis! Die nog niet is afgelopen, zoveel geleerd.
  Melissa
  13-03-2023
  Beoordeling: 9/10
  Erg leerzaam
  - Anoniem -
  13-03-2023
  Beoordeling: 8/10
  Ik vond het een leuke en leerzame opleiding. De afwisseling tussen theorie en praktijk vond ik erg prettig.
  Natascha
  13-03-2023
  Beoordeling: 9/10
  Ik vind het een hele leuke opleiding waarbij theorie en praktijk goed met elkaar in evenwicht zijn. Tijdens de theoriedagen werd de theorie goed afgewisseld met oefeningen en filmpjes wat heel prettig was.
  Paulien
  13-03-2023
  Beoordeling: 9/10
  De opbouw van de training is heel goed, elke keer een stuk theorie die je in de praktijk kan brengen. Theoriedagen zijn best zwaar, je krijgt veel informatie.
  Wilma
  13-03-2023
  Beoordeling: 9/10
  Goede opbouw van de trainingsdagen/afwisselend en Rolf is een coach met goede kwaliteiten en brengt de sfeer erin.
  - Anoniem -
  06-04-2023
  Beoordeling: 9/10
  Ik ben erg tevreden over hoe de opleiding verzorgt is! Er is goed de tijd genomen om de theorie over te brengen en het gedachtegoed te stimuleren.
  - Anoniem -
  06-04-2023
  Beoordeling: 8/10
  Leuke klassikale manier van opleiding geven.
  Irene
  01-03-2023
  Beoordeling: 8/10
  Interessant onderwerp, leuke groep, leuke docent
  Michael
  06-04-2023
  Beoordeling: 9/10
  Leuke opleiding met prettige trainster
  Bram
  06-04-2023
  Beoordeling: 8/10
  Was een goede cursus. Opbouw was goed. Echter zou een werkboek een mooie toevoeging zijn.

Locatie
Startdatum
Beschikbaarheid
Prijs
 
Utrecht
02 okt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 02 okt 2023
 2. ma 16 okt 2023
 3. ma 06 nov 2023
 4. ma 27 nov 2023
Laatste vrije plaatsen
€  2.895
Rotterdam
05 okt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 05 okt 2023
 2. do 19 okt 2023
 3. do 09 nov 2023
 4. do 30 nov 2023
Vol
€  2.895
Utrecht
English spoken
10 okt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. di 10 okt 2023
 2. do 02 nov 2023
 3. ma 13 nov 2023
 4. vr 01 dec 2023
Nog enkele plaatsen
€  2.895
Den Bosch
17 okt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. di 17 okt 2023
 2. di 07 nov 2023
 3. di 21 nov 2023
 4. di 12 dec 2023
Beschikbaar
€  2.895
Nijmegen
13 nov 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 13 nov 2023
 2. ma 27 nov 2023
 3. ma 18 dec 2023
 4. ma 08 jan 2024
Beschikbaar
€  2.895
Virtual Classroom
Virtuele OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
13 nov 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 13 nov 2023
 2. ma 27 nov 2023
 3. ma 18 dec 2023
 4. ma 08 jan 2024
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
13 nov 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 13 nov 2023
 2. ma 27 nov 2023
 3. ma 18 dec 2023
 4. ma 08 jan 2024
Nog enkele plaatsen
€  2.895
Groningen
04 dec 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 04 dec 2023
 2. ma 18 dec 2023
 3. do 11 jan 2024
 4. do 01 feb 2024
Beschikbaar
€  2.895
Zwolle
04 dec 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 04 dec 2023
 2. ma 18 dec 2023
 3. do 11 jan 2024
 4. do 01 feb 2024
Beschikbaar
€  2.895
Eindhoven
05 dec 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. di 05 dec 2023
 2. di 19 dec 2023
 3. di 09 jan 2024
 4. di 30 jan 2024
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
21 dec 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 21 dec 2023
 2. do 11 jan 2024
 3. do 25 jan 2024
 4. do 08 feb 2024
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
09 jan 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. di 09 jan 2024
 2. di 23 jan 2024
 3. di 13 feb 2024
 4. di 05 mrt 2024
Beschikbaar
€  2.895
Amsterdam
22 jan 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 22 jan 2024
 2. ma 12 feb 2024
 3. ma 04 mrt 2024
 4. ma 25 mrt 2024
Beschikbaar
€  2.895
Den Bosch
06 feb 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. di 06 feb 2024
 2. di 20 feb 2024
 3. di 05 mrt 2024
 4. di 26 mrt 2024
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
12 feb 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 12 feb 2024
 2. ma 26 feb 2024
 3. ma 18 mrt 2024
 4. ma 08 apr 2024
Beschikbaar
€  2.895
Arnhem
12 feb 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 12 feb 2024
 2. ma 26 feb 2024
 3. ma 18 mrt 2024
 4. ma 08 apr 2024
Beschikbaar
€  2.895
Rotterdam
07 mrt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 07 mrt 2024
 2. do 21 mrt 2024
 3. do 04 apr 2024
 4. do 18 apr 2024
Beschikbaar
€  2.895
Tilburg
07 mrt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 07 mrt 2024
 2. do 21 mrt 2024
 3. do 04 apr 2024
 4. do 18 apr 2024
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
19 mrt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. di 19 mrt 2024
 2. di 02 apr 2024
 3. di 23 apr 2024
 4. di 14 mei 2024
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
11 apr 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 11 apr 2024
 2. do 25 apr 2024
 3. do 16 mei 2024
 4. do 06 jun 2024
Beschikbaar
€  2.895