Green Belt in Lean opleiding

4 praktijkgerichte lesdagen | E-Learning | Maximaal leerrendement

De Green Belt in Lean opleiding is de meest gevolgde Lean opleiding in Nederland. Tijdens de opleiding krijg je de kennis en vaardigheden om als Lean Green Belt aan de slag te gaan en duurzame prestatieverbetering te realiseren. De investering in de Green Belt in Lean verdien je direct terug tijdens jouw praktijkopdracht terwijl je de rest van carrière profijt hebt van deze toonaangevende Lean opleiding.

Green Belt in Lean opleiding

Lean Green Belts zijn een belangrijk onderdeel van iedere Lean transformatie. Zij ondersteunen Lean Black Belts bij grote verbeterprojecten, terwijl ze zelfstandig middelgrote verbeterprojecten uitvoeren. Voor deze rol heb je meer nodig dan stevige kennis van Lean en daarom leren we je direct de vaardigheden die je helpen om een succesvolle Green Belt in Lean te worden.

Wat ga je leren tijdens de Green Belt in Lean opleiding?

Gedurende de Lean Green Belt opleiding wordt je stapsgewijs klaargestoomd om als zelfstandig verbeterprofessional aan de slag te gaan binnen jouw organisatie. Dat betekent dat we je de nodige kennis aanreiken, maar ons vooral richten op de toepassing van deze kennis in de praktijk. Het succes van Lean schuilt voor een groot deel in de samenwerking tussen mensen. Daarom helpen we je bij het ontwikkelen van de juiste vaardigheden om mensen in beweging te krijgen en te houden.

Tijdens de Green Belt in Lean opleiding behandelen we de volgende onderwerpen:

Voor deze opleiding maken we gebruik van een combinatie tussen E-Learning en klassikale lesdagen. De E-Learning ben je in totaal ongeveer 16 uur mee bezig en dient als voorbereiding op de lesdagen. Tijdens de lesdagen (virtueel of klassikaal) ga je samen met een trainer de theorie verder uitdiepen.

Tijdens de lesdagen – een tussen de lesdagen in – werk je aan jouw praktijkopdracht. Bij deze opdracht werk je direct aan verbetering binnen jouw organisatie of werkomgeving. Onder begeleiding van de trainer breng je stap voor stap de theorie in de praktijk. Dit verhoogt het leerrendement van de Lean Green Belt opleiding en je verdient direct de investering jouw opleiding terug. Een klassieke win-win dus.

De volledige opleiding inclusief de praktijkcertificering is af te ronden binnen 4-5 maanden, maar het mag ook sneller. Voor een compleet overzicht van deze opleiding, de planning en praktijkopdracht kun je via onderstaande button meer lezen.

Meer informatie over de planning en de praktijkopdracht

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean opleiding gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Wat kun je nadat je de Green Belt in Lean opleiding hebt afgerond?

Je kunt als Lean Green Belt aan de slag binnen organisaties die werken met Lean, of je kunt de eerste verbeterprojecten uitvoeren binnen een organisatie die wil gaan werken met Lean. Je hebt de kennis om mensen te vertellen over de toepassing van Lean en de vaardigheden om dit direct in de praktijk te brengen.

Na afronding van de Green Belt in Lean opleiding (en de praktijkopdracht) kun je:

 • Zelfstandig verander- en verbetertrajecten uitvoeren aan de hand van Lean.
 • Gedrag van jezelf en anderen herkennen en hier basis-interventies op uitvoeren die je helpen om het resultaat van jouw verbeterprojecten te vergroten.
 • Waardevolle workshops organiseren en faciliteren voor jouw verbeterteam(s).
 • Een succesvolle bijdrage leveren aan verbeterprojecten op waardestroomniveau.
 • Black Belts in Lean adviseren en Orange Belts in Lean begeleiden.
 • De theorie op Lean Green Belt niveau in praktijk brengen binnen jouw werkomgeving.

TIP!

Zijn er meer mensen binnen jouw team of organisatie die deze opleiding willen volgen? Dan zijn onze ‘Incompany trainingen’ vaak voordeliger en efficiënter.

Meer weten?

Lees dan hier verder

Programma van de Green Belt in Lean

Om het programma van de Green Belt in Lean zo goed mogelijk uit te leggen hebben we dit hieronder beknopt voor beschreven. Mocht je specifieke vragen hebben over de inhoud, neem dan even contact met ons op via: 020-3453015.

Voorbereiding praktijkgerichte lesdagen

Twee weken voor aanvang van de eerste lesdag ontvang je van ons de inloggegevens van de E-Learning omgeving. Hier kun je in jouw eigen tempo alle theorie tot je nemen, zo vaak je maar wilt! Voor aanvang van iedere lesdag krijg je van jouw trainer(s) te horen welke onderdelen uit de E-Learning je in ieder geval voltooid moet hebben om de inhoud die wordt behandeld tijdens de lesdag goed te begrijpen. De toegang tot de E-Learning is een jaar geldig, dus je kunt hier zo vaak op terugvallen als je maar wilt.

Praktische vertaalslag tijdens de lesdagen

Tijdens jouw opleiding ben je aanwezig bij 4 lesdagen. Deze dagen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Een lesdag staat helemaal in het teken van de praktische toepassing die je geleerd hebt in de E-Learning. Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen, maar daarna gaan we snel aan de slag om je te laten zien hoe je deze kennis kunt gebruiken om écht impact te maken. Tijdens de lesdagen zorgen wij voor trainers die de klappen van de zweep kennen. Zij brengen namelijk zelf de theorie dagelijks in de praktijk bij onze klanten. Dit doen ze in verschillende sectoren en voor verschillende bedrijven. Daarom kunnen zij als geen ander de theorie toepasbaar maken voor jouw specifieke situatie.

Praktijkopdracht: Toepassen wat je hebt geleerd

Je kiest deze Green Belt in Lean opleiding niet zomaar, dat doe je omdat ook echt verbeterinitiatieven wilt gaan uitvoeren. Daar gaan we je bij helpen. Tijdens de opleiding maak je een opzet van een verbeterproject binnen jouw organisatie. Na afloop van de opleiding ga je dit project, de praktijkopdracht, ook daadwerkelijk uitvoeren. Een (Master) Black Belt van UPD beoordeelt vervolgens je opdracht én overhandigt je, indien alle onderdelen met ten minste een voldoende zijn beoordeeld, het UPD praktijkcertificaat; hét bewijs dat je buiten de theorie ook in staat bent om deze in de praktijk te brengen.

Inhoud van de Green Belt in Lean

De inhoud van de Green Belt in Lean opleiding bestaat uit meerdere modules, die jezelf helemaal kunt uitdiepen. De lesdagen worden afgestemd op de behoefte van de groep, dus je kunt zelf bepalen hoe intensief er op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan. Onderstaande onderwerpen zullen in ieder geval behandeld worden in de theorie en waar nodig tijdens de lesdagen:

 • Basiskennis van Lean Management, Lean Thinking, verspilling en Continu verbeteren.
 • Value Stream Mapping, Current State & Future State.
 • 5S, Visueel Management & Lean Operational Management
 • PDCA, 5 Times Why & Beslismatrix.
 • Draagvlak creëren, weerstand overwinnen en borging van verbeterinitiatieven.

Om succesvolle verbeteringen te realiseren wordt eveneens ingegaan op een aantal veranderkundige aspecten zoals draagvlak creëren, omgaan met weerstand en het borgen van de verbeterinitiatieven.

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean opleiding gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Certificering bij deze opleiding; nationaal erkend, internationaal geaccrediteerd

Een opleiding volgen doe je niet zomaar, je wilt daar in je huidige werk en jouw toekomstige carrière profijt van hebben. Met het Green Belt in Lean certificaat van UPD ben je daarvan verzekerd. Al onze Lean opleidingen zijn standaard voorzien van een LCS accreditatie. Deze internationale accreditatie zorgt ervoor dat jouw opleiding wereldwijd erkent wordt op het gebied van Lean.

Meer over de Green Belt Certificering

Het UPD Certificaat – certificering door de marktleider

Na afronding van deze Green Belt in Lean opleiding ontvang je twee UPD-Certficaten; één voor het theoriedeel en één voor het praktijkdeel. UPD is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Wij zijn dagelijks actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland.

Onze naam wordt erkend en herkend als marktleider in Lean en Lean Six Sigma opleidingen. Een succesvol afgeronde opleiding bij UPD bewijst dat jij voldoet aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan Lean professionals. Kortom, een UPD Certificaat geeft jouw Green Belt in Lean certificering extra waarde en is het ideale startpunt voor jouw carrière als Lean Professional.

De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Voor beide ontvang je een certificaat mits je alle onderdelen succesvol hebt doorlopen.

Theoriecertificaat

Het theoriecertificaat is het schriftelijke bewijs dat je de Lean methoden en technieken beheerst, op het niveau van een World Class Green Belt in Lean opleiding. Deze ontvang je aan het einde van de laatste lesdag. Hierbij geldt als voorwaarde dat je de E-Learning succesvol hebt afgerond. De inloggegevens hiervoor ontvang je twee weken voorafgaand de eerste lesdag in je mail.

Praktijkcertificaat

Het praktijkcertificaat is de kroon op de Green Belt in Lean opleiding: het is de proeve van bekwaamheid die aangeeft dat je niet alleen de theoretische kennis beheerst maar deze ook in de praktijk correct weet toe te passen. Al tijdens de lesdagen ga je aan de slag met je praktijkopdracht met als doel om met behulp van de geleerde Lean tools en vaardigheden verbetering te realiseren bij de organisatie waarvoor je werkzaam bent. Heb je momenteel even geen werk? Geen probleem! Je kunt namelijk nog tot 12 maanden ná afloop van de opleiding starten met je opdracht. Je praktijkcertificaat ontvang je nadat één van onze (Master) Black Belts in Lean je afgeronde opdracht met een voldoende heeft beoordeeld.

Investering Green Belt in Lean training

Het tarief van de opleiding is € 2.895,- (excl. BTW) per deelnemer, inclusief:

 • Eén jaar ongelimiteerde toegang tot de E-Learning omgeving.
 • Intake praktijkopdracht.
 • Vier praktijkgerichte opleidingsdagen op locatie of in onze Virtual Classroom.
 • Theoriecertificering.
 • Eindbeoordeling praktijkopdracht door een (Master) Black Belt van UPD.
 • Praktijkcertificering.

Bij de prijs inbegrepen zit een intakegesprek met een opleidingsadviseur van UPD die je helpt bij de selectie van je praktijkopdracht, vier praktijkgerichte lesdagen waarin een start wordt gemaakt met je praktijkopdracht, een theorie-examen en -certificaat, en drie contactmoment na afloop van de laatste lesdag met de trainer voor tips en advies over je praktijkopdracht én de eindbeoordeling van de praktijkopdracht door een Master Black Belt in Lean die bepalend is voor het wel of niet behalen van je praktijkcertificering.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je een offerte nodig om goedkeuring te krijgen? Of wil je gewoon alles nog even rustig nalezen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur per email en het verplicht je tot helemaal niets!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Haal het maximale rendement uit je opleiding

Naast dat we tijdens de opleidingsdagen een start maken met de opzet van je eigen praktijkopdracht raden we sterk aan om bij de uitwerking van deze opdracht ná de opleiding gebruik te maken van begeleiding/coaching. Zo voorkom je dat je bij de eindbeoordeling van je praktijkopdracht voor verrassingen komt te staan en mogelijk onvoldoende scoort om je praktijkcertificaat in ontvangst te mogen nemen. Kijk daarom binnen je eigen organisatie of er ervaren Belts zijn die jou kunnen begeleiden.

Coaching door UPD

Ken je geen ervaren Belts en/of wil je écht het maximale uit je opleiding halen? Maak dan gebruik van coaching op de werkplek door een (Master) Black Belt van UPD. Deelnemers die kiezen voor deze optie vergroten de slagingskans van de praktijkopdracht exponentieel. We bieden coaching aan in blokken van 4, 8 of 12 uur. We hanteren 12 uur coaching als richtlijn, de afgelopen jaren is gebleken dat het merendeel van onze deelnemers deze tijd nodig hebben om de praktijkcertificering af te ronden. De kosten voor 12 uur coaching zijn € 2.400,-.

Overtuig je werkgever

Het kan zijn dat je werkgever nog wat vragen heeft rondom deze gekozen training. Zoals “Waarom via UPD?”, “Hoe zit het met de tijdinvestering?” of “Wat als de training toch niet bevalt?”. Op al dit soort vragen geven we antwoord op de pagina informatie voor werkgevers. Bekijk de pagina of stuur hem door aan je leidinggevende.

BTW- vrij factureren?

UPD is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierdoor kunnen wij onze opleidingen vrij van BTW factureren, indien je als organisatie of particulier hiervoor in aanmerking komt. In dat geval vermeerderen we de prijzen die vermeld staan op onze website niet met 21% BTW. Wel rekenen we een toeslag van 10% die nodig is om de kosten voor deze mogelijkheid te dekken. Hieronder laten we dit zien aan de hand van 2 rekenvoorbeelden met een opleidingsbedrag van € 1.000,-:

 • Je bent als organisatie BTW plichtig: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 21% BTW ( € 210,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.210,-. De BTW kan jouw organisatie weer terugvorderen bij de Belastingdienst.
 • Je bent vrijgesteld van BTW: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 10% opslag( € 100,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.100,-.

Om een BTW vrije factuur te ontvangen kun je dit aangeven bij het boeken van de opleiding. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die je maakt, raadpleeg bij twijfel altijd een accountant of de belastingdienst.

Klantreviews van deze Green Belt in Lean opleiding:

  Tamara
  12-03-2024
  Beoordeling: 8/10
  prima duidelijke e-learning.
  - Anoniem -
  04-04-2024
  Beoordeling: 8/10
  Good training, Rolf is very interactive with the participants
  Leonie
  08-04-2024
  Beoordeling: 10/10
  duidelijk en goed verzorgd
  - Anoniem -
  12-03-2024
  Beoordeling: 4/10
  Ik vond de Green Belt een interessant thema. Echte de invulling van de lessen zijn mij tegen gevallen. De vooraf bestudeerde e learning werd onvoldoende toegepast in de lesdagen. Hier vond veel theoretische herhaling plaats. Ik heb weinig verschil gezien tussen de lesdag en praktijkdag. In de laatste had ik de verwachting daadwerkelijk aan de slag te gaan met de geleerde theorie. De lessen bestonden veel uit zenden, ik heb verschillende didactische werkvormen gemist, die ervoor zorgen dat de aandacht aanwezig bleef.
  - Anoniem -
  11-04-2024
  Beoordeling: 9/10
  Veel geleerd
  Dries
  11-04-2024
  Beoordeling: 8/10
  Goede combinatie tussen e-learning en klassikale interactie.
  Peter
  12-03-2024
  Beoordeling: 8/10
  Erg leerzaam. Fijn om vanuit mijn functie over deze extra bagage te kunnen beschikken.
  - Anoniem -
  12-03-2024
  Beoordeling: 9/10
  Goede tools en theorie om een verbeterproces op te pakken
  Frank
  09-04-2024
  Beoordeling: 9/10
  Vet onderwerp, goede leraar!
  - Anoniem -
  09-04-2024
  Beoordeling: 8/10
  De opleiding was duidelijk en overzichtelijk. De theorie werd overal goed uitgelegd zodat het meteen kon worden toegepast in de praktijk. Soms werden bepaalde onderwerpen lang besproken of werd theorie aan de hand van een extra oefening uitgelegd. Dit was naar mijn idee niet altijd nodig.
  Saskia
  09-04-2024
  Beoordeling: 6/10
  Ik denk dat we leren wat we moeten leren, maar dat het handiger/makkelijker kan.
  Mike
  05-03-2024
  Beoordeling: 8/10
  Nuttige training die handvaten geeft om in de praktijk continu in kleine stapjes te blijven verbeteren
  - Anoniem -
  09-04-2024
  Beoordeling: 8/10
  er is een goede e-learning die de lessen ondersteund
  Pieter
  09-04-2024
  Beoordeling: 8/10
  Duidelijke opzet, goede balans theorie/opdrachten, kundige docent
  Robin
  09-04-2024
  Beoordeling: 8/10
  Over het algemeen vond ik het een goede opleiding. Klaas is een kundige trainer, het lesmateriaal was in orde, en de lesdagen waren nuttig. Daarnaast vind ik de combinatie met de praktijkopdracht, waarbij je de theorie daadwerkelijk toepast, van grote toegevoegde waarde. Kritisch punt zit hem voor mij in de toepasbaarheid van de materie. Hier en daar vind ik dat het erg gericht is op een productieomgeving, wat ik niet altijd kan vertalen naar onze situatie en processen bij de universiteit.
  - Anoniem -
  28-03-2024
  Beoordeling: 8/10
  Marian geeft fijn les, vond het jammer dat er alleen een e-learning is en de stof niet in pdf formaat beschikbaar is.
  Ellen
  28-03-2024
  Beoordeling: 8/10
  Wat mijn inziens nog een mooie toevoeging zou zijn is een werkwijze/handleiding bij het lean oprichten van een nieuw proces.
  Leslie
  15-02-2024
  Beoordeling: 9/10
  Het is een fijne methodiek om te gebruiken in de toekomst.
  - Anoniem -
  07-03-2024
  Beoordeling: 7/10
  goede afwisseling tijdens de lesdagen en mogelijkheid dat vragen van eigen onderwerpen
  Denise
  07-03-2024
  Beoordeling: 9/10
  Leuke en leerzame opleiding waar we hopelijk veel plezier en nut van zullen hebben.
  Katja
  07-03-2024
  Beoordeling: 7/10
  Goede trainer, fijne afwisseling tussen theorie en oefeningen tijdens de lesdagen. De opbouw vond ik wat chaotisch en had van mij in de volgorde van de e-learning mogen zijn, zodat het makkelijker te volgen is (met name in de eerste twee trainingsdagen).
  Sandra
  27-02-2024
  Beoordeling: 7/10
  Hele prettige opleiding. Goede theorie. Fijne docente. Alleen kwam deze voor ons op dit moment heel slecht uit in onze planning. Daardoor vond ik het wel echt heel erg pittig. Dat ligt niet aan de opleiding, maar echt aan mijn hysterische agenda.
  - Anoniem -
  02-10-2023
  Beoordeling: 9/10
  Opleiding zit gedegen in elkaar.
  Niels
  07-03-2024
  Beoordeling: 9/10
  Goed verzorgd met een mooie mix tussen theorie en praktijk
  - Anoniem -
  07-03-2024
  Beoordeling: 8/10
  Zinsopbouw niet gemakkelijk te lezen in e-learning
  - Anoniem -
  07-03-2024
  Beoordeling: 8/10
  Zoals aangegeven in de e-learning evaluatie loopt de stof wat door elkaar heen en ligt de focus erg op de VSM. aan de andere kant heeft Chantal van der Lelie het helemaal top uitgelegd en begeleid.
  Michelle
  07-03-2024
  Beoordeling: 9/10
  Veel geleerd, handvaten gekregen om stapsgewijs verbeteringen door te voeren. Ook meer inzicht gekregen in verspillingen, zo ook in het dagelijks leven en mijn eigen werkzaamheden.
  Woukelien
  05-03-2024
  Beoordeling: 8/10
  Professionele en enthousiaste trainers, uitgebreide lesstof.
  Karin
  27-02-2024
  Beoordeling: 9/10
  Mooie combinatie van theorie en praktijk.
  - Anoniem -
  27-02-2024
  Beoordeling: 9/10
  fijne uitleg, ontspannen sfeer, veel ruimte voor vragen
  - Anoniem -
  27-02-2024
  Beoordeling: 8/10
  Een opleiding die me aan het denken zet. Heeft toegevoegde waarde op de praktijk.
  Martijn
  05-03-2024
  Beoordeling: 9/10
  De training zit er goed in elkaar en de docent(en) zijn erg ervaren en kunnen de lesstof goed overbrengen.
  - Anoniem -
  05-03-2024
  Beoordeling: 8/10
  Fijne begeleiding en erg praktijkgericht!
  - Anoniem -
  06-02-2024
  Beoordeling: 7/10
  in het begin werd ik overdonderd door alle rijtjes ( opsommingen) en ik wist ze niet goed aan elkaar te maken. later kwam dat goed. maar ik zou zelf iets meer aan een structuur hebben gehad, waarin duidelijk werd waar sommige zaken in vallen.
  Bram
  06-02-2024
  Beoordeling: 9/10
  Duidelijke informatie, goede resources.
  Klaudia
  12-02-2024
  Beoordeling: 9/10
  Leuke en interessante lessen. Fijn dat er voorbeelden worden behandeld die je ook daadwerkelijk tegenkomt in de praktijk (tijdens je eigen opdracht). Het helpt enorm als je dan al in de les hebt kunnen oefenen. Goede centrale locatie (BCN Utrecht), en een groep van +-10p is een prettige grootte om mee samen te werken.
  Leon
  12-02-2024
  Beoordeling: 10/10
  Goede afweging gemaakt in theorie vs praktijk. Goed lesmateriaal
  Harco
  23-01-2024
  Beoordeling: 8/10
  8,5 wat mij betreft want er valt altijd wat te verbeteren, maar de algemene indruk is zeer positief
  - Anoniem -
  12-02-2024
  Beoordeling: 9/10
  Veel geleerd, goede interactie
  Caroline
  06-02-2024
  Beoordeling: 10/10
  De opzet, het trainingsmateriaal en de on-site training geeft een goed beeld, inzicht en startpunt
  - Anoniem -
  23-01-2024
  Beoordeling: 8/10
  Er is een goede docent aanwezig. Studiemateriaal is makkelijk online in eigen portel bereikbaar.
  - Anoniem -
  06-02-2024
  Beoordeling: 8/10
  Leuke training, goede combinatie van theorie en oefeningen in de praktijk.
  Bert
  23-01-2024
  Beoordeling: 7/10
  wel veel theorie in korte tijd
  Menno
  06-02-2024
  Beoordeling: 8/10
  Leerzaam en op een leuke manier gegeven
  - Anoniem -
  07-02-2024
  Beoordeling: 9/10
  Goede afwisseling theorie en prikkelende opdrachten
  - Anoniem -
  06-02-2024
  Beoordeling: 8/10
  Ik vond het leuk en interessant om op deze manier kennis te maken met het Lean gedachtegoed. Na deze training heb ik het gevoel dat ik de theorie goed beheers, en klaar ben om de geleerde lessen toe te passen in de dagelijkse praktijk. De theoriedagen waren soms wel even doorbijten want het is best veel wat je in zo'n dag in je op moet nemen. Ik kon het daarom heel erg waarderen dat er voortdurend afwisseling was tussen uitleg van theorie, toepassing van de theorie in kleine groepjes en plenaire praktijkopdrachten.
  Michelle
  22-01-2024
  Beoordeling: 8/10
  Ik ben verrast over de opleiding. Geen idee dat er zoveel theorie achter zit.
  - Anoniem -
  07-02-2024
  Beoordeling: 9/10
  Goede handvatten die gelijk in praktijk gebracht kunnen worden
  - Anoniem -
  07-02-2024
  Beoordeling: 8/10
  Duidelijke uitleg.
  Sofie
  07-02-2024
  Beoordeling: 8/10
  Erg verdiepend, uitdagend, maar goed toepasbaar in de praktijk

Locatie
Startdatum
Beschikbaarheid
Prijs
 
Nieuwegein
SummercourseDeze training heeft een verkorte doorlooptijd
11 jul 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 11 jul 2024
 2. vr 12 jul 2024
 3. do 18 jul 2024
 4. vr 19 jul 2024
Beschikbaar
€  2.895
Nieuwegein
SummercourseDeze training heeft een verkorte doorlooptijd
12 aug 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 12 aug 2024
 2. di 13 aug 2024
 3. ma 19 aug 2024
 4. di 20 aug 2024
Beschikbaar
€  2.895
Nieuwegein
02 sep 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 02 sep 2024
 2. ma 16 sep 2024
 3. ma 30 sep 2024
 4. ma 21 okt 2024
Beschikbaar
€  2.895
Amsterdam
12 sep 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 12 sep 2024
 2. do 26 sep 2024
 3. do 17 okt 2024
 4. do 07 nov 2024
Beschikbaar
€  2.895
Den Bosch
03 okt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 03 okt 2024
 2. do 17 okt 2024
 3. do 07 nov 2024
 4. do 28 nov 2024
Beschikbaar
€  2.895
Rotterdam
03 okt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 03 okt 2024
 2. do 24 okt 2024
 3. do 14 nov 2024
 4. do 05 dec 2024
Beschikbaar
€  2.895
Den Haag
03 okt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 03 okt 2024
 2. do 24 okt 2024
 3. do 14 nov 2024
 4. do 05 dec 2024
Beschikbaar
€  2.895
Nieuwegein
07 okt 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 07 okt 2024
 2. ma 21 okt 2024
 3. ma 11 nov 2024
 4. ma 02 dec 2024
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
01 nov 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. vr 01 nov 2024
 2. vr 15 nov 2024
 3. vr 29 nov 2024
 4. vr 13 dec 2024
Beschikbaar
€  2.895
Groningen
05 nov 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. di 05 nov 2024
 2. ma 25 nov 2024
 3. ma 16 dec 2024
 4. ma 06 jan 2025
Beschikbaar
€  2.895
Zwolle
05 nov 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. di 05 nov 2024
 2. ma 25 nov 2024
 3. ma 16 dec 2024
 4. ma 06 jan 2025
Beschikbaar
€  2.895
Eindhoven
12 nov 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. di 12 nov 2024
 2. di 26 nov 2024
 3. di 17 dec 2024
 4. di 07 jan 2025
Beschikbaar
€  2.895
Tilburg
12 nov 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. di 12 nov 2024
 2. di 26 nov 2024
 3. di 17 dec 2024
 4. di 07 jan 2025
Beschikbaar
€  2.895
Nijmegen
14 nov 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. do 14 nov 2024
 2. do 28 nov 2024
 3. do 19 dec 2024
 4. do 16 jan 2025
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
16 dec 2024
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 16 dec 2024
 2. ma 06 jan 2025
 3. ma 27 jan 2025
 4. ma 17 feb 2025
Beschikbaar
€  2.895
Nieuwegein
09 jan 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. do 09 jan 2025
 2. do 23 jan 2025
 3. do 06 feb 2025
 4. do 20 feb 2025
Beschikbaar
€  2.895
Amsterdam
13 jan 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 13 jan 2025
 2. ma 27 jan 2025
 3. ma 10 feb 2025
 4. ma 03 mrt 2025
Beschikbaar
€  2.895
Den Bosch
03 feb 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 03 feb 2025
 2. ma 17 feb 2025
 3. ma 10 mrt 2025
 4. ma 31 mrt 2025
Beschikbaar
€  2.895
Nieuwegein
11 feb 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. di 11 feb 2025
 2. di 04 mrt 2025
 3. di 25 mrt 2025
 4. di 15 apr 2025
Beschikbaar
€  2.895
Nieuwegein
10 mrt 2025
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 10 mrt 2025
 2. ma 24 mrt 2025
 3. ma 14 apr 2025
 4. ma 05 mei 2025
Beschikbaar
€  2.895