Green Belt in Lean opleiding | In 4 dagen + E-Learning | UPD

Green Belt in Lean opleiding

4 praktijkgerichte lesdagen | E-Learning | Maximaal leerrendement

De Green Belt in Lean opleiding is de meest gevolgde Lean opleiding in Nederland. Tijdens de opleiding krijg je de kennis en vaardigheden om als Lean Green Belt aan de slag te gaan en duurzame prestatieverbetering te realiseren. De investering in de Green Belt in Lean verdien je direct terug tijdens jouw praktijkopdracht terwijl je de rest van carrière profijt hebt van deze toonaangevende Lean opleiding.

Green Belt in Lean opleiding

Lean Green Belts zijn een belangrijk onderdeel van iedere Lean transformatie. Zij ondersteunen Lean Black Belts bij grote verbeterprojecten, terwijl ze zelfstandig middelgrote verbeterprojecten uitvoeren. Voor deze rol heb je meer nodig dan stevige kennis van Lean en daarom leren we je direct de vaardigheden die je helpen om een succesvolle Green Belt in Lean te worden.

Wat ga je leren tijdens de Green Belt in Lean opleiding?

Gedurende de Lean Green Belt opleiding wordt je stapsgewijs klaargestoomd om als zelfstandig verbeterprofessional aan de slag te gaan binnen jouw organisatie. Dat betekent dat we je de nodige kennis aanreiken, maar ons vooral richten op de toepassing van deze kennis in de praktijk. Het succes van Lean schuilt voor een groot deel in de samenwerking tussen mensen. Daarom helpen we je bij het ontwikkelen van de juiste vaardigheden om mensen in beweging te krijgen en te houden.

Tijdens de Green Belt in Lean opleiding behandelen we de volgende onderwerpen:

Voor deze opleiding maken we gebruik van een combinatie tussen E-Learning en klassikale lesdagen. De E-Learning ben je in totaal ongeveer 16 uur mee bezig en dient als voorbereiding op de lesdagen. Tijdens de lesdagen (virtueel of klassikaal) ga je samen met een trainer de theorie verder uitdiepen.

Tijdens de lesdagen – een tussen de lesdagen in – werk je aan jouw praktijkopdracht. Bij deze opdracht werk je direct aan verbetering binnen jouw organisatie of werkomgeving. Onder begeleiding van de trainer breng je stap voor stap de theorie in de praktijk. Dit verhoogt het leerrendement van de Lean Green Belt opleiding en je verdient direct de investering jouw opleiding terug. Een klassieke win-win dus.

De volledige opleiding inclusief de praktijkcertificering is af te ronden binnen 4-5 maanden, maar het mag ook sneller. Voor een compleet overzicht van deze opleiding, de planning en praktijkopdracht kun je via onderstaande button meer lezen.

Meer informatie over de planning en de praktijkopdracht

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean opleiding gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Wat kun je nadat je de Green Belt in Lean opleiding hebt afgerond?

Je kunt als Lean Green Belt aan de slag binnen organisaties die werken met Lean, of je kunt de eerste verbeterprojecten uitvoeren binnen een organisatie die wil gaan werken met Lean. Je hebt de kennis om mensen te vertellen over de toepassing van Lean en de vaardigheden om dit direct in de praktijk te brengen.

Na afronding van de Green Belt in Lean opleiding (en de praktijkopdracht) kun je:

 • Zelfstandig verander- en verbetertrajecten uitvoeren aan de hand van Lean.
 • Gedrag van jezelf en anderen herkennen en hier basis-interventies op uitvoeren die je helpen om het resultaat van jouw verbeterprojecten te vergroten.
 • Waardevolle workshops organiseren en faciliteren voor jouw verbeterteam(s).
 • Een succesvolle bijdrage leveren aan verbeterprojecten op waardestroomniveau.
 • Black Belts in Lean adviseren en Orange Belts in Lean begeleiden.
 • De theorie op Lean Green Belt niveau in praktijk brengen binnen jouw werkomgeving.

TIP!

Zijn er meer mensen binnen jouw team of organisatie die deze opleiding willen volgen? Dan zijn onze ‘Incompany trainingen’ vaak voordeliger en efficiënter.

Meer weten?

Lees dan hier verder

Programma van de Green Belt in Lean

Om het programma van de Green Belt in Lean zo goed mogelijk uit te leggen hebben we dit hieronder beknopt voor beschreven. Mocht je specifieke vragen hebben over de inhoud, neem dan even contact met ons op via: 020-3453015.

Voorbereiding praktijkgerichte lesdagen

Twee weken voor aanvang van de eerste lesdag ontvang je van ons de inloggegevens van de E-Learning omgeving. Hier kun je in jouw eigen tempo alle theorie tot je nemen, zo vaak je maar wilt! Voor aanvang van iedere lesdag krijg je van jouw trainer(s) te horen welke onderdelen uit de E-Learning je in ieder geval voltooid moet hebben om de inhoud die wordt behandeld tijdens de lesdag goed te begrijpen. De toegang tot de E-Learning is een jaar geldig, dus je kunt hier zo vaak op terugvallen als je maar wilt.

Praktische vertaalslag tijdens de lesdagen

Tijdens jouw opleiding ben je aanwezig bij 4 lesdagen. Deze dagen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Een lesdag staat helemaal in het teken van de praktische toepassing die je geleerd hebt in de E-Learning. Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen, maar daarna gaan we snel aan de slag om je te laten zien hoe je deze kennis kunt gebruiken om écht impact te maken. Tijdens de lesdagen zorgen wij voor trainers die de klappen van de zweep kennen. Zij brengen namelijk zelf de theorie dagelijks in de praktijk bij onze klanten. Dit doen ze in verschillende sectoren en voor verschillende bedrijven. Daarom kunnen zij als geen ander de theorie toepasbaar maken voor jouw specifieke situatie.

Praktijkopdracht: Toepassen wat je hebt geleerd

Je kiest deze Green Belt in Lean opleiding niet zomaar, dat doe je omdat ook echt verbeterinitiatieven wilt gaan uitvoeren. Daar gaan we je bij helpen. Tijdens de opleiding maak je een opzet van een verbeterproject binnen jouw organisatie. Na afloop van de opleiding ga je dit project, de praktijkopdracht, ook daadwerkelijk uitvoeren. Een (Master) Black Belt van UPD beoordeelt vervolgens je opdracht én overhandigt je, indien alle onderdelen met ten minste een voldoende zijn beoordeeld, het UPD praktijkcertificaat; hét bewijs dat je buiten de theorie ook in staat bent om deze in de praktijk te brengen.

Inhoud van de Green Belt in Lean

De inhoud van de Green Belt in Lean opleiding bestaat uit meerdere modules, die jezelf helemaal kunt uitdiepen. De lesdagen worden afgestemd op de behoefte van de groep, dus je kunt zelf bepalen hoe intensief er op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan. Onderstaande onderwerpen zullen in ieder geval behandeld worden in de theorie en waar nodig tijdens de lesdagen:

 • Basiskennis van Lean Management, Lean Thinking, verspilling en Continu verbeteren.
 • Value Stream Mapping, Current State & Future State.
 • 5S, Visueel Management & Lean Operational Management
 • PDCA, 5 Times Why & Beslismatrix.
 • Draagvlak creëren, weerstand overwinnen en borging van verbeterinitiatieven.

Om succesvolle verbeteringen te realiseren wordt eveneens ingegaan op een aantal veranderkundige aspecten zoals draagvlak creëren, omgaan met weerstand en het borgen van de verbeterinitiatieven.

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean opleiding gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Certificering bij deze opleiding; nationaal erkend, internationaal geaccrediteerd

Een opleiding volgen doe je niet zomaar, je wilt daar in je huidige werk en jouw toekomstige carrière profijt van hebben. Met het Green Belt in Lean certificaat van UPD ben je daarvan verzekerd. Al onze Lean opleidingen zijn standaard voorzien van een LCS accreditatie. Deze internationale accreditatie zorgt ervoor dat jouw opleiding wereldwijd erkent wordt op het gebied van Lean.

Meer over de Green Belt Certificering

Het UPD Certificaat – certificering door de marktleider

Na afronding van deze Green Belt in Lean opleiding ontvang je twee UPD-Certficaten; één voor het theoriedeel en één voor het praktijkdeel. UPD is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Wij zijn dagelijks actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland.

Onze naam wordt erkend en herkend als marktleider in Lean en Lean Six Sigma opleidingen. Een succesvol afgeronde opleiding bij UPD bewijst dat jij voldoet aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan Lean professionals. Kortom, een UPD Certificaat geeft jouw Green Belt in Lean certificering extra waarde en is het ideale startpunt voor jouw carrière als Lean Professional.

De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Voor beide ontvang je een certificaat mits je alle onderdelen succesvol hebt doorlopen.

Theoriecertificaat

Het theoriecertificaat is het schriftelijke bewijs dat je de Lean methoden en technieken beheerst, op het niveau van een World Class Green Belt in Lean opleiding. Deze ontvang je aan het einde van de laatste lesdag. Hierbij geldt als voorwaarde dat je de E-Learning succesvol hebt afgerond. De inloggegevens hiervoor ontvang je twee weken voorafgaand de eerste lesdag in je mail.

Praktijkcertificaat

Het praktijkcertificaat is de kroon op de Green Belt in Lean opleiding: het is de proeve van bekwaamheid die aangeeft dat je niet alleen de theoretische kennis beheerst maar deze ook in de praktijk correct weet toe te passen. Al tijdens de lesdagen ga je aan de slag met je praktijkopdracht met als doel om met behulp van de geleerde Lean tools en vaardigheden verbetering te realiseren bij de organisatie waarvoor je werkzaam bent. Heb je momenteel even geen werk? Geen probleem! Je kunt namelijk nog tot 12 maanden ná afloop van de opleiding starten met je opdracht. Je praktijkcertificaat ontvang je nadat één van onze (Master) Black Belts in Lean je afgeronde opdracht met een voldoende heeft beoordeeld.

Investering Green Belt in Lean training

Het tarief van de opleiding is € 2.895,- (excl. BTW) per deelnemer, inclusief:

 • Eén jaar ongelimiteerde toegang tot de E-Learning omgeving.
 • Intake praktijkopdracht.
 • Vier praktijkgerichte opleidingsdagen op locatie of in onze Virtual Classroom.
 • Theoriecertificering.
 • Eindbeoordeling praktijkopdracht door een (Master) Black Belt van UPD.
 • Praktijkcertificering.

Bij de prijs inbegrepen zit een intakegesprek met een opleidingsadviseur van UPD die je helpt bij de selectie van je praktijkopdracht, vier praktijkgerichte lesdagen waarin een start wordt gemaakt met je praktijkopdracht, een theorie-examen en -certificaat, en drie contactmoment na afloop van de laatste lesdag met de trainer voor tips en advies over je praktijkopdracht én de eindbeoordeling van de praktijkopdracht door een Master Black Belt in Lean die bepalend is voor het wel of niet behalen van je praktijkcertificering.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je een offerte nodig om goedkeuring te krijgen? Of wil je gewoon alles nog even rustig nalezen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur per email en het verplicht je tot helemaal niets!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Haal het maximale rendement uit je opleiding

Naast dat we tijdens de opleidingsdagen een start maken met de opzet van je eigen praktijkopdracht raden we sterk aan om bij de uitwerking van deze opdracht ná de opleiding gebruik te maken van begeleiding/coaching. Zo voorkom je dat je bij de eindbeoordeling van je praktijkopdracht voor verrassingen komt te staan en mogelijk onvoldoende scoort om je praktijkcertificaat in ontvangst te mogen nemen. Kijk daarom binnen je eigen organisatie of er ervaren Belts zijn die jou kunnen begeleiden.

Coaching door UPD

Ken je geen ervaren Belts en/of wil je écht het maximale uit je opleiding halen? Maak dan gebruik van coaching op de werkplek door een (Master) Black Belt van UPD. Deelnemers die kiezen voor deze optie vergroten de slagingskans van de praktijkopdracht exponentieel. We bieden coaching aan in blokken van 4, 8 of 12 uur. We hanteren 12 uur coaching als richtlijn, de afgelopen jaren is gebleken dat het merendeel van onze deelnemers deze tijd nodig hebben om de praktijkcertificering af te ronden. De kosten voor 12 uur coaching zijn € 2.400,-.

Overtuig je werkgever

Het kan zijn dat je werkgever nog wat vragen heeft rondom deze gekozen training. Zoals “Waarom via UPD?”, “Hoe zit het met de tijdinvestering?” of “Wat als de training toch niet bevalt?”. Op al dit soort vragen geven we antwoord op de pagina informatie voor werkgevers. Bekijk de pagina of stuur hem door aan je leidinggevende.

BTW- vrij factureren?

UPD is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierdoor kunnen wij onze opleidingen vrij van BTW factureren, indien je als organisatie of particulier hiervoor in aanmerking komt. In dat geval vermeerderen we de prijzen die vermeld staan op onze website niet met 21% BTW. Wel rekenen we een toeslag van 10% die nodig is om de kosten voor deze mogelijkheid te dekken. Hieronder laten we dit zien aan de hand van 2 rekenvoorbeelden met een opleidingsbedrag van € 1.000,-:

 • Je bent als organisatie BTW plichtig: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 21% BTW ( € 210,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.210,-. De BTW kan jouw organisatie weer terugvorderen bij de Belastingdienst.
 • Je bent vrijgesteld van BTW: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 10% opslag( € 100,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.100,-.

Om een BTW vrije factuur te ontvangen kun je dit aangeven bij het boeken van de opleiding. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die je maakt, raadpleeg bij twijfel altijd een accountant of de belastingdienst.

Klantreviews van deze Green Belt in Lean opleiding:

  - Anoniem -
  06-04-2023
  Beoordeling: 8/10
  Leuke klassikale manier van opleiding geven.
  Irene
  01-03-2023
  Beoordeling: 8/10
  Interessant onderwerp, leuke groep, leuke docent
  Michael
  06-04-2023
  Beoordeling: 9/10
  Leuke opleiding met prettige trainster
  Bram
  06-04-2023
  Beoordeling: 8/10
  Was een goede cursus. Opbouw was goed. Echter zou een werkboek een mooie toevoeging zijn.
  - Anoniem -
  06-04-2023
  Beoordeling: 9/10
  Waardevolle lessen
  - Anoniem -
  06-04-2023
  Beoordeling: 9/10
  Duidelijke theorie en goede uitleg door trainer
  - Anoniem -
  02-03-2023
  Beoordeling: 8/10
  Leuk om interactieve opdrachten te doen. Leuk om samen te werken met andere collega's.
  Salman
  02-03-2023
  Beoordeling: 10/10
  zeer leerzaam
  - Anoniem -
  20-03-2023
  Beoordeling: 8/10
  Goede combinatie tussen theorie en praktische opdracht
  - Anoniem -
  13-03-2023
  Beoordeling: 7/10
  Interessante training met veel theorie die op een leuke en actieve manier werd overgebracht. Ik vond de oefeningen tussendoor leuk, de afwisseling tussen luisteren en doen was goed. De trainers namen de groep goed mee in de stof en maakten het leuk. Voor mij zou de praktijkopdracht een groter onderdeel van de trainingsdagen uit mogen maken. Nu deden we een korte update waar men stond. Voor mij zou de stof nog meer gaan leven door tijdens de training actief onderdelen van de A3 uit te werken.
  Natasja
  20-03-2023
  Beoordeling: 7/10
  De opleiding Lean Green Belt is zeker interessant, maar niet alle onderdelen van de opleiding waren toepasbaar voor mijn branche (voortgezet onderwijs). Ik vond het echter wel heel interessant om met mensen uit andere branches te spreken en hun verhalen te horen hoe het eraan toe gaat op hun werkplekken.
  Barry
  01-03-2023
  Beoordeling: 9/10
  Mooie combinatie tussen praktijk en theorie
  Shivaani
  01-03-2023
  Beoordeling: 8/10
  Goede instructeur
  - Anoniem -
  01-03-2023
  Beoordeling: 8/10
  Ik vind de opleiding prima. Prettige en duidelijke docent.
  - Anoniem -
  02-03-2023
  Beoordeling: 8/10
  Mooie training maar het is wel erg veel informatie wat je tot je moet nemen. Ik vond het erg lastig om in het begin mijn weg hier in te vinden.
  Hassan
  24-01-2023
  Beoordeling: 10/10
  Zeer leuke en interessante opleiding! Aan de hand van theorie krijg je heel veel handvatten om LEAN toe te passen binnen je team/organisatie. Ook leer je omgaan met weerstand om verbeteringen door te voeren. Goede afwisseling van theorie, oefenen en ruimte voor inbreng van vragen.
  Tjeerd
  24-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  prima online leeromgeving en deskundige docent
  Erik
  02-03-2023
  Beoordeling: 10/10
  Erg leerzaam, ook de "extra" lesstof over groepsprocessen en rollen erg leerzaam in dit traject. Goede mix tussen theorie en praktijkopdrachten tijdens de les. Fijne dynamiek in de groepssetting.
  Robin
  23-01-2023
  Beoordeling: 9/10
  Inhoud interessant en leerzaam. Had wellicht korter gekund (4 in plaats van 6 dagen).
  Mathias
  09-02-2023
  Beoordeling: 9/10
  Very informative course, but sometimes too many slides with too much information in the E-Learning. Our teacher Bas was one of the best I ever had. Great communication of the topic at hand, funny and very interactive ideas to keep interest and motivation on a high.
  Arnaud
  09-02-2023
  Beoordeling: 8/10
  Very interesting
  - Anoniem -
  07-02-2023
  Beoordeling: 8/10
  Is prima gelopen.
  - Anoniem -
  14-02-2023
  Beoordeling: 8/10
  Goede uitleg, relaxte sfeer, hands on oefenen.
  - Anoniem -
  14-02-2023
  Beoordeling: 8/10
  theorie is direct toepasbaar in de praktijk
  - Anoniem -
  14-02-2023
  Beoordeling: 8/10
  8
  - Anoniem -
  26-01-2023
  Beoordeling: 7/10
  Er werd tijdens de opleiding naar mijn gevoel te weinig de link gelegd met de praktijk. Leerkracht was verder wel heel behulpzaam, stond steeds open voor vragen.
  Sander
  09-02-2023
  Beoordeling: 9/10
  4 intensieve maar leerzame dagen. Goede afwisseling tussen bezig zijn en pauzes tussendoor. Prettige begeleiding, met duidelijke wensen vanuit de trainer om de dagen goed te laten verlopen.
  - Anoniem -
  09-02-2023
  Beoordeling: 8/10
  LEAN denkwijze wordt helder uitgelegd middels de e-learnings. Ook de docent is goed op de hoogte van de stof en weet kennis + verdieping goed over te brengen op de groep.
  - Anoniem -
  09-02-2023
  Beoordeling: 8/10
  Opbouw van de opleiding is over het algemeen goed. Met meer aandacht voor praktijk opdrachten kan de bijdrage aan Lean meer inzicht geven. Zeker voor de praktijk ingestelde cursist.
  - Anoniem -
  09-02-2023
  Beoordeling: 8/10
  voldoende duidelijke e-learning i.c.m. de uitleg/toelichting tijdens de klassikale dagen zorgen voor de benodigde basiskennis om als GB aan de slag te gaan.
  Tim
  09-02-2023
  Beoordeling: 8/10
  Algemeen beoordeel ik deze opleiding met een ruime voldoende. Dat komt door de duidelijke opzet.
  Yennick
  26-01-2023
  Beoordeling: 7/10
  Goede toelichting van theorie met voorbeelden
  - Anoniem -
  26-01-2023
  Beoordeling: 9/10
  het is een hele goede basis voor Lean werken
  Valerie
  26-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  Leerzame training en goed toepasbaar binnen mijn afdeling
  Astrid
  17-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  Een hele fijne sfeer, ongedwongen, leerzaam en duidelijk.
  Denny
  26-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  Goede training
  Sindy
  26-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  Goede training, aangename lesgeefster, goed verzorgt, goed over nagedacht
  Shanice
  17-01-2023
  Beoordeling: 9/10
  Ik denk dat een LEAN training voor iedereen interessant is. Maakt niet uit in welke organisatie je werkt en welke functie je hebt. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, vandaar de 9. Ik ben dus wel heel positief! Met bijzonder over Klaas, de trainer.
  - Anoniem -
  17-01-2023
  Beoordeling: 9/10
  Heel veel geleerd, echt een bewustwordingsproces
  - Anoniem -
  17-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  Ik vind het een leerzame en interessante opleiding met een goede docent.
  Hetty
  17-01-2023
  Beoordeling: 9/10
  Ik zag een beetje op tegen de cursus, omdat ik het niet helemaal eens was met de lean-gedachte. Gelukkig zie ik nu wel de voordelen ervan en hoe ik het kan toepassen in mijn werk. Waardoor mijn werk leuker wordt en waardoor de organisatie voordeel heeft van wat ik veranderd heb.
  - Anoniem -
  17-01-2023
  Beoordeling: 9/10
  Leuk en leerzaam.
  Rob
  09-01-2023
  Beoordeling: 7/10
  Trainer (Patrick) een 8, maar het trainingsmateriaal krijgt maar een 6.
  - Anoniem -
  09-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  Goed verzorgde training, waarbij voldoende aandacht besteedt wordt aan praktijk naast de theorie die vooraf voorbereid moet worden.
  Jelle
  09-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  Ik vond het erg leuk en interessant. Complimenten aan Patrick voor de fijne lessen
  - Anoniem -
  09-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  Goede combinatie e-learining, lesdagen en praktijkopdracth
  Duncan
  17-01-2023
  Beoordeling: 10/10
  Fijne training en trainer (Wil Konings) waarbij goede balans is tussen leren, opletten en zelf doen
  - Anoniem -
  19-01-2023
  Beoordeling: 8/10
  Energiek gegeven. Interessante materie
  - Anoniem -
  17-01-2023
  Beoordeling: 9/10
  Leerzaam
  Saskia
  17-01-2023
  Beoordeling: 9/10
  Online training helder en duidelijk, Rolf is een fijne trainer die praktijk en theorie goed weet te verweven en zorgt voor de nodige afwisseling maar toch duidelijkheid.

Locatie
Startdatum
Beschikbaarheid
Prijs
 
Groningen
05 jun 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 05 jun 2023
 2. ma 19 jun 2023
 3. ma 03 jul 2023
 4. ma 17 jul 2023
Nog enkele plaatsen
€  2.895
Utrecht
05 jun 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 05 jun 2023
 2. di 06 jun 2023
 3. di 20 jun 2023
 4. ma 10 jul 2023
Nog enkele plaatsen
€  2.895
Utrecht
FasttrackDeze opleiding heeft een versnelde doorlooptijd
17 jul 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 17 jul 2023
 2. di 18 jul 2023
 3. ma 24 jul 2023
 4. di 25 jul 2023
Laatste vrije plaatsen
€  2.895
Utrecht
FasttrackDeze opleiding heeft een versnelde doorlooptijd
24 aug 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 24 aug 2023
 2. vr 25 aug 2023
 3. do 31 aug 2023
 4. vr 01 sep 2023
Beschikbaar
€  2.895
Amsterdam
04 sep 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 04 sep 2023
 2. ma 18 sep 2023
 3. ma 09 okt 2023
 4. ma 30 okt 2023
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
05 sep 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. di 05 sep 2023
 2. di 19 sep 2023
 3. di 10 okt 2023
 4. di 31 okt 2023
Vol
€  2.895
Utrecht
02 okt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 02 okt 2023
 2. ma 16 okt 2023
 3. ma 06 nov 2023
 4. ma 27 nov 2023
Beschikbaar
€  2.895
Rotterdam
05 okt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 05 okt 2023
 2. do 19 okt 2023
 3. do 09 nov 2023
 4. do 30 nov 2023
Beschikbaar
€  2.895
Den Bosch
17 okt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. di 17 okt 2023
 2. di 07 nov 2023
 3. di 21 nov 2023
 4. di 12 dec 2023
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
13 nov 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 13 nov 2023
 2. ma 27 nov 2023
 3. ma 18 dec 2023
 4. ma 08 jan 2024
Beschikbaar
€  2.895
Virtual Classroom
Virtuele OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
13 nov 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 13 nov 2023
 2. ma 27 nov 2023
 3. ma 18 dec 2023
 4. ma 08 jan 2024
Beschikbaar
€  2.895
Eindhoven
05 dec 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. di 05 dec 2023
 2. di 19 dec 2023
 3. di 09 jan 2024
 4. di 30 jan 2024
Beschikbaar
€  2.895
Zwolle
07 dec 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 07 dec 2023
 2. do 21 dec 2023
 3. do 11 jan 2024
 4. do 01 feb 2024
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
21 dec 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 21 dec 2023
 2. do 11 jan 2024
 3. do 25 jan 2024
 4. do 08 feb 2024
Beschikbaar
€  2.895