Green Belt in Lean opleiding | In 4 dagen + E-Learning | UPD

Green Belt in Lean opleiding

4 praktijkgerichte lesdagen | E-Learning | Maximaal leerrendement

De Green Belt in Lean opleiding is de meest gevolgde Lean opleiding in Nederland. Tijdens de opleiding krijg je de kennis en vaardigheden om als Lean Green Belt aan de slag te gaan en duurzame prestatieverbetering te realiseren. De investering in de Green Belt in Lean verdien je direct terug tijdens jouw praktijkopdracht terwijl je de rest van carrière profijt hebt van deze toonaangevende Lean opleiding.

Green Belt in Lean opleiding

Lean Green Belts zijn een belangrijk onderdeel van iedere Lean transformatie. Zij ondersteunen Lean Black Belts bij grote verbeterprojecten, terwijl ze zelfstandig middelgrote verbeterprojecten uitvoeren. Voor deze rol heb je meer nodig dan stevige kennis van Lean en daarom leren we je direct de vaardigheden die je helpen om een succesvolle Green Belt in Lean te worden.

Wat ga je leren tijdens de Green Belt in Lean opleiding?

Gedurende de Lean Green Belt opleiding wordt je stapsgewijs klaargestoomd om als zelfstandig verbeterprofessional aan de slag te gaan binnen jouw organisatie. Dat betekent dat we je de nodige kennis aanreiken, maar ons vooral richten op de toepassing van deze kennis in de praktijk. Het succes van Lean schuilt voor een groot deel in de samenwerking tussen mensen. Daarom helpen we je bij het ontwikkelen van de juiste vaardigheden om mensen in beweging te krijgen en te houden.

Tijdens de Green Belt in Lean opleiding behandelen we de volgende onderwerpen:

Voor deze opleiding maken we gebruik van een combinatie tussen E-Learning en klassikale lesdagen. De E-Learning ben je in totaal ongeveer 16 uur mee bezig en dient als voorbereiding op de lesdagen. Tijdens de lesdagen (virtueel of klassikaal) ga je samen met een trainer de theorie verder uitdiepen.

Tijdens de lesdagen – een tussen de lesdagen in – werk je aan jouw praktijkopdracht. Bij deze opdracht werk je direct aan verbetering binnen jouw organisatie of werkomgeving. Onder begeleiding van de trainer breng je stap voor stap de theorie in de praktijk. Dit verhoogt het leerrendement van de Lean Green Belt opleiding en je verdient direct de investering jouw opleiding terug. Een klassieke win-win dus.

De volledige opleiding inclusief de praktijkcertificering is af te ronden binnen 4-5 maanden, maar het mag ook sneller. Voor een compleet overzicht van deze opleiding, de planning en praktijkopdracht kun je via onderstaande button meer lezen.

Meer informatie over de planning en de praktijkopdracht

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean opleiding gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Wat kun je nadat je de Green Belt in Lean opleiding hebt afgerond?

Je kunt als Lean Green Belt aan de slag binnen organisaties die werken met Lean, of je kunt de eerste verbeterprojecten uitvoeren binnen een organisatie die wil gaan werken met Lean. Je hebt de kennis om mensen te vertellen over de toepassing van Lean en de vaardigheden om dit direct in de praktijk te brengen.

Na afronding van de Green Belt in Lean opleiding (en de praktijkopdracht) kun je:

 • Zelfstandig verander- en verbetertrajecten uitvoeren aan de hand van Lean.
 • Gedrag van jezelf en anderen herkennen en hier basis-interventies op uitvoeren die je helpen om het resultaat van jouw verbeterprojecten te vergroten.
 • Waardevolle workshops organiseren en faciliteren voor jouw verbeterteam(s).
 • Een succesvolle bijdrage leveren aan verbeterprojecten op waardestroomniveau.
 • Black Belts in Lean adviseren en Orange Belts in Lean begeleiden.
 • De theorie op Lean Green Belt niveau in praktijk brengen binnen jouw werkomgeving.

TIP!

Zijn er meer mensen binnen jouw team of organisatie die deze opleiding willen volgen? Dan zijn onze ‘Incompany trainingen’ vaak voordeliger en efficiënter.

Meer weten?

Lees dan hier verder

Programma van de Green Belt in Lean

Om het programma van de Green Belt in Lean zo goed mogelijk uit te leggen hebben we dit hieronder beknopt voor beschreven. Mocht je specifieke vragen hebben over de inhoud, neem dan even contact met ons op via: 020-3453015.

Voorbereiding praktijkgerichte lesdagen

Twee weken voor aanvang van de eerste lesdag ontvang je van ons de inloggegevens van de E-Learning omgeving. Hier kun je in jouw eigen tempo alle theorie tot je nemen, zo vaak je maar wilt! Voor aanvang van iedere lesdag krijg je van jouw trainer(s) te horen welke onderdelen uit de E-Learning je in ieder geval voltooid moet hebben om de inhoud die wordt behandeld tijdens de lesdag goed te begrijpen. De toegang tot de E-Learning is een jaar geldig, dus je kunt hier zo vaak op terugvallen als je maar wilt.

Praktische vertaalslag tijdens de lesdagen

Tijdens jouw opleiding ben je aanwezig bij 4 lesdagen. Deze dagen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Een lesdag staat helemaal in het teken van de praktische toepassing die je geleerd hebt in de E-Learning. Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen, maar daarna gaan we snel aan de slag om je te laten zien hoe je deze kennis kunt gebruiken om écht impact te maken. Tijdens de lesdagen zorgen wij voor trainers die de klappen van de zweep kennen. Zij brengen namelijk zelf de theorie dagelijks in de praktijk bij onze klanten. Dit doen ze in verschillende sectoren en voor verschillende bedrijven. Daarom kunnen zij als geen ander de theorie toepasbaar maken voor jouw specifieke situatie.

Praktijkopdracht: Toepassen wat je hebt geleerd

Je kiest deze Green Belt in Lean opleiding niet zomaar, dat doe je omdat ook echt verbeterinitiatieven wilt gaan uitvoeren. Daar gaan we je bij helpen. Tijdens de opleiding maak je een opzet van een verbeterproject binnen jouw organisatie. Na afloop van de opleiding ga je dit project, de praktijkopdracht, ook daadwerkelijk uitvoeren. Een (Master) Black Belt van UPD beoordeelt vervolgens je opdracht én overhandigt je, indien alle onderdelen met ten minste een voldoende zijn beoordeeld, het UPD praktijkcertificaat; hét bewijs dat je buiten de theorie ook in staat bent om deze in de praktijk te brengen.

Inhoud van de Green Belt in Lean

De inhoud van de Green Belt in Lean opleiding bestaat uit meerdere modules, die jezelf helemaal kunt uitdiepen. De lesdagen worden afgestemd op de behoefte van de groep, dus je kunt zelf bepalen hoe intensief er op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan. Onderstaande onderwerpen zullen in ieder geval behandeld worden in de theorie en waar nodig tijdens de lesdagen:

 • Basiskennis van Lean Management, Lean Thinking, verspilling en Continu verbeteren.
 • Value Stream Mapping, Current State & Future State.
 • 5S, Visueel Management & Lean Operational Management
 • PDCA, 5 Times Why & Beslismatrix.
 • Draagvlak creëren, weerstand overwinnen en borging van verbeterinitiatieven.

Om succesvolle verbeteringen te realiseren wordt eveneens ingegaan op een aantal veranderkundige aspecten zoals draagvlak creëren, omgaan met weerstand en het borgen van de verbeterinitiatieven.

Probeer gratis: E-Learning 5S

5S E-learning Minimodule

Lean kent een aantal basisbegrippen. 5S is één van deze basisbegrippen. Tijdens deze Green Belt in Lean opleiding gaan we uitgebreid in op dit principe. Maar je kunt er nu vast kosteloos kennis mee maken via onze E-Learning.

Vul daarvoor hieronder jouw emailadres in en je ontvangt direct een link naar de module in jouw inbox. Zo kun je vandaag al iets leren over een belangrijk Lean-principe!

Certificering bij deze opleiding; nationaal erkend, internationaal geaccrediteerd

Een opleiding volgen doe je niet zomaar, je wilt daar in je huidige werk en jouw toekomstige carrière profijt van hebben. Met het Green Belt in Lean certificaat van UPD ben je daarvan verzekerd. Al onze Lean opleidingen zijn standaard voorzien van een LCS accreditatie. Deze internationale accreditatie zorgt ervoor dat jouw opleiding wereldwijd erkent wordt op het gebied van Lean.

Meer over de Green Belt Certificering

Het UPD Certificaat – certificering door de marktleider

Na afronding van deze Green Belt in Lean opleiding ontvang je twee UPD-Certficaten; één voor het theoriedeel en één voor het praktijkdeel. UPD is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Wij zijn dagelijks actief bij een groot deel van de top-250 bedrijven van Nederland.

Onze naam wordt erkend en herkend als marktleider in Lean en Lean Six Sigma opleidingen. Een succesvol afgeronde opleiding bij UPD bewijst dat jij voldoet aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan Lean professionals. Kortom, een UPD Certificaat geeft jouw Green Belt in Lean certificering extra waarde en is het ideale startpunt voor jouw carrière als Lean Professional.

De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Voor beide ontvang je een certificaat mits je alle onderdelen succesvol hebt doorlopen.

Theoriecertificaat

Het theoriecertificaat is het schriftelijke bewijs dat je de Lean methoden en technieken beheerst, op het niveau van een World Class Green Belt in Lean opleiding. Deze ontvang je aan het einde van de laatste lesdag. Hierbij geldt als voorwaarde dat je de E-Learning succesvol hebt afgerond. De inloggegevens hiervoor ontvang je twee weken voorafgaand de eerste lesdag in je mail.

Praktijkcertificaat

Het praktijkcertificaat is de kroon op de Green Belt in Lean opleiding: het is de proeve van bekwaamheid die aangeeft dat je niet alleen de theoretische kennis beheerst maar deze ook in de praktijk correct weet toe te passen. Al tijdens de lesdagen ga je aan de slag met je praktijkopdracht met als doel om met behulp van de geleerde Lean tools en vaardigheden verbetering te realiseren bij de organisatie waarvoor je werkzaam bent. Heb je momenteel even geen werk? Geen probleem! Je kunt namelijk nog tot 12 maanden ná afloop van de opleiding starten met je opdracht. Je praktijkcertificaat ontvang je nadat één van onze (Master) Black Belts in Lean je afgeronde opdracht met een voldoende heeft beoordeeld.

Investering Green Belt in Lean training

Het tarief van de opleiding is € 2.895,- (excl. BTW) per deelnemer, inclusief:

 • Eén jaar ongelimiteerde toegang tot de E-Learning omgeving.
 • Intake praktijkopdracht.
 • Vier praktijkgerichte opleidingsdagen op locatie of in onze Virtual Classroom.
 • Theoriecertificering.
 • Eindbeoordeling praktijkopdracht door een (Master) Black Belt van UPD.
 • Praktijkcertificering.

Bij de prijs inbegrepen zit een intakegesprek met een opleidingsadviseur van UPD die je helpt bij de selectie van je praktijkopdracht, vier praktijkgerichte lesdagen waarin een start wordt gemaakt met je praktijkopdracht, een theorie-examen en -certificaat, en drie contactmoment na afloop van de laatste lesdag met de trainer voor tips en advies over je praktijkopdracht én de eindbeoordeling van de praktijkopdracht door een Master Black Belt in Lean die bepalend is voor het wel of niet behalen van je praktijkcertificering.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je een offerte nodig om goedkeuring te krijgen? Of wil je gewoon alles nog even rustig nalezen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur per email en het verplicht je tot helemaal niets!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Haal het maximale rendement uit je opleiding

Naast dat we tijdens de opleidingsdagen een start maken met de opzet van je eigen praktijkopdracht raden we sterk aan om bij de uitwerking van deze opdracht ná de opleiding gebruik te maken van begeleiding/coaching. Zo voorkom je dat je bij de eindbeoordeling van je praktijkopdracht voor verrassingen komt te staan en mogelijk onvoldoende scoort om je praktijkcertificaat in ontvangst te mogen nemen. Kijk daarom binnen je eigen organisatie of er ervaren Belts zijn die jou kunnen begeleiden.

Coaching door UPD

Ken je geen ervaren Belts en/of wil je écht het maximale uit je opleiding halen? Maak dan gebruik van coaching op de werkplek door een (Master) Black Belt van UPD. Deelnemers die kiezen voor deze optie vergroten de slagingskans van de praktijkopdracht exponentieel. We bieden coaching aan in blokken van 4, 8 of 12 uur. We hanteren 12 uur coaching als richtlijn, de afgelopen jaren is gebleken dat het merendeel van onze deelnemers deze tijd nodig hebben om de praktijkcertificering af te ronden. De kosten voor 12 uur coaching zijn € 2.400,-.

Overtuig je werkgever

Het kan zijn dat je werkgever nog wat vragen heeft rondom deze gekozen training. Zoals “Waarom via UPD?”, “Hoe zit het met de tijdinvestering?” of “Wat als de training toch niet bevalt?”. Op al dit soort vragen geven we antwoord op de pagina informatie voor werkgevers. Bekijk de pagina of stuur hem door aan je leidinggevende.

BTW- vrij factureren?

UPD is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierdoor kunnen wij onze opleidingen vrij van BTW factureren, indien je als organisatie of particulier hiervoor in aanmerking komt. In dat geval vermeerderen we de prijzen die vermeld staan op onze website niet met 21% BTW. Wel rekenen we een toeslag van 10% die nodig is om de kosten voor deze mogelijkheid te dekken. Hieronder laten we dit zien aan de hand van 2 rekenvoorbeelden met een opleidingsbedrag van € 1.000,-:

 • Je bent als organisatie BTW plichtig: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 21% BTW ( € 210,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.210,-. De BTW kan jouw organisatie weer terugvorderen bij de Belastingdienst.
 • Je bent vrijgesteld van BTW: De factuur bestaat uit het opleidingsbedrag (€ 1.000,-) + 10% opslag( € 100,-). Het totale bedrag van de factuur is € 1.100,-.

Om een BTW vrije factuur te ontvangen kun je dit aangeven bij het boeken van de opleiding. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die je maakt, raadpleeg bij twijfel altijd een accountant of de belastingdienst.

Klantreviews van deze Green Belt in Lean opleiding:

  Maarten
  19-9-2022
  Beoordeling: 8/10
  Leuk, interactief en zeker informatief. Lesdagen voor mijn doen een beetje lang
  - Anoniem -
  4-10-2022
  Beoordeling: 7/10
  fijn doordat in een groep werkt
  Wilhelmina Johanna Helena (Wendy)
  07-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  Super! Fijne coach, hele leuke groep en heldere lesstof en toffe werkvormen!
  Eddy
  07-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Duidelijke uitleg, goede begeleiding
  Joyce
  14-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Leuke, korte opleiding. Praktijkgericht en praktisch ingericht. 🙂
  - Anoniem -
  14-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Prima voldoet aan de verwachtingen
  Erik
  17-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  De bijeenkomsten waren leerzaam, veel afwisseling tussen theorie en opdrachten uitvoeren.
  Marco
  14-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Goed te doen
  - Anoniem -
  17-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  Goede stof, duidelijk toegelicht. Daarnaast een goede verhouding tussen theorie en praktijk.
  Stefan
  17-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  De greenbelt opleiding is voor mij een verrijking. Ik kende veel van de gebruikte tools al, maar de samenhang ontbrak nog. nu niet meer.
  - Anoniem -
  17-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Stof is goed te begrijpen en toe te passen in de praktijk. Uitleg was top en interactief.
  Luuk
  17-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  goed
  Jurian
  14-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  Duidelijke uitleg, goede opdrachten
  Roy
  14-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Het dynamische aspect en goed uitgelegde lesstof brengt mij tot dit cijfer.
  - Anoniem -
  14-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Leuk, interessant, leerzaam en goed voor mijn ontwikkeling. Wel bij sommige onderdelen wat minder verbinding met de dagelijkse praktijk.
  - Anoniem -
  22-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Zelf ben ik wel eens zoekende geweest naar hoe de e-learning optimaal te benutten voor de klassikale dagen. De volgorde heb ik daarin wel eens gemist. De vraagstelling in het proefexamen heeft me hier en daar verrast. Navraag bij de docent op dag 4 leerde dat er ook bij haar verwarring was. Mijn persoonlijke mening is dat de indruk wel eens werd gewekt om iemand er in te laten tuinen vs daadwerkelijk de theoriekennis te toetsen.
  - Anoniem -
  22-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  goede interactie in de groep onderling en met de docenten. Duidelijke structuur in de lessen, conform het lespakket.
  Mark
  07-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  De opleiding was duidelijk en goed te volgen
  Martine
  07-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  leuke leerzame opleiding
  Judy
  20-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Veel geleerd, fijne trainer.
  - Anoniem -
  07-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  Ik ben enorm geënthousiasmeerd door de opleiding en de wijze waarop dit door jullie organisatie is overgebracht.
  Claire
  4-10-2022
  Beoordeling: 9/10
  goede balans tussen theorie en praktijk, goed uitgevoerde en gestructureerde e-learning, competente en prettige coach.
  Peter
  6-9-2022
  Beoordeling: 10/10
  Heel interactief, ruimte voor eigen mening & vragen. En ook ruimte voor wat humor.
  Lindita
  03-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  The reading material is great and very insightful however is very non user friendly. no way of highlighting , bookmarking or efficient search. Sessions need to be smaller in numbers if online so that people find the time to ask questions
  Hetty
  20-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Het is een training met goed en duidelijk lesmateriaal. Gegeven door een docent die duidelijkheid schept en goed begeleid.
  - Anoniem -
  20-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Over het algemeen is het een goede inhoudelijke training.
  - Anoniem -
  3-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Erg leerzaam traject tot nu toe (we hebben nu 3 van de 4 lesdagen gehad). Wel is het soms lastig om zaken in te halen als je een lesdag hebt gemist. Het is hard werken, maar het wordt op een leuke manier ingestoken en daardoor prima vol te houden
  - Anoniem -
  20-10-2022
  Beoordeling: 9/10
  De opleiding is goed ingericht en verdeeld over 4 trainingsdagen. De interactieve oefeningen helpen om de theorie eigen te maken.
  - Anoniem -
  3-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Goede begeleiding, goede hoeveelheid lesmateriaal/werkboeken.
  Ilona
  13-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Inhoudelijk goed. Leuke groep leerlingen. Prettige online trainingsdagen.
  Walter
  11-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Goede opleiding -> to the point (geen bla, bla☺). Wel jammer dat de vragen/voorbeelden veelal service admin georienteerd zijn. Ik werk in een productie omgeving
  Jill
  4-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Opleidingen zijn goed voorzien van alles. Er wordt gezorgd dat je de theorie in de praktijk kan omzetten en kan interactief samen werken met de rest van de trainingsgroep.
  Cornelis
  13-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  De docenten nemen je op een leuke en leerzame wijze mee in de Lean materie.
  Jurrien
  4-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Heldere uitleg theorie door enthousiaste leraar
  Jeroen
  4-10-2022
  Beoordeling: 7/10
  Lesmateriaal en uitleg door trainer is duidelijk.
  Joep
  4-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Rustige uitleg met praktische voorbeelden. Ruimte om vragen te stellen ruim voldoende aanwezig. Prettige sfeer.
  - Anoniem -
  4-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Erg enthousiast over lean en de greenbelt opleiding.
  - Anoniem -
  4-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Er wordt de tijd genomen voor de theorie uitleg en hoe dat in de praktijk toe te passen.
  - Anoniem -
  4-10-2022
  Beoordeling: 7/10
  Veel theorie, gaat spreken om dit in praktijk te gaan doen. Dus combinatie is goed.
  - Anoniem -
  4-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Prima
  Karen
  4-10-2022
  Beoordeling: 9/10
  Duidelijke verwachtingen van voorbereiding per dag. Misschien iets meer op admin omgeving richten, nu is het vaak met voorbeelden uit de productie omgeving.
  Olga
  16-6-2022
  Beoordeling: 8/10
  De combinatie lessen en uitgebreide e-learning is mij erg bevallen. Zo beklijft de stof goed.
  Patrick
  6-9-2022
  Beoordeling: 9/10
  Ik vind dat de opleiding mij veel inzichten heeft gegeven hoe ik van een probleem tot een oplossing kan komen. En die ik ook kan toepassen in mijn werkgebied.
  Dominique
  6-9-2022
  Beoordeling: 9/10
  Op de eerste dag is het vooral kennismaken met alle begrippen rondom lean. Er komt best veel op je af, vanaf de tweede training werd alles duidelijk!
  - Anoniem -
  15-9-2022
  Beoordeling: 7/10
  duidelijk. Soms iets te snel voor hen die nog niet eerder bekend waren met de termen en dergelijke.
  Giuseppe
  16-9-2022
  Beoordeling: 9/10
  Clear, with applications that helps
  Bianca
  6-9-2022
  Beoordeling: 9/10
  Leerzaam op een leuke manier.
  Lynet
  6-9-2022
  Beoordeling: 8/10
  Heel leuk en vooral inspirerend.
  - Anoniem -
  16-9-2022
  Beoordeling: 8/10
  De combinatie van e-learnings en interactieve praktijklessen zorgt voor een leerrijk en aangenaam leertraject.
  Fabrice
  16-9-2022
  Beoordeling: 8/10
  Spontaan en rekening houdend

Locatie
Startdatum
Beschikbaarheid
Prijs
 
Den Bosch
07 feb 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. di 07 feb 2023
 2. di 28 feb 2023
 3. di 21 mrt 2023
 4. di 11 apr 2023
-> Nog 1 plek vrij
€  2.895
Utrecht
20 feb 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 20 feb 2023
 2. ma 13 mrt 2023
 3. ma 03 apr 2023
 4. ma 24 apr 2023
Beschikbaar
€  2.895
Nieuwegein
10 mrt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. vr 10 mrt 2023
 2. do 30 mrt 2023
 3. vr 21 apr 2023
 4. vr 12 mei 2023
Beschikbaar
€  2.895
Amsterdam
13 mrt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 13 mrt 2023
 2. ma 27 mrt 2023
 3. ma 17 apr 2023
 4. ma 08 mei 2023
Beschikbaar
€  2.895
Rotterdam
20 mrt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 20 mrt 2023
 2. ma 03 apr 2023
 3. ma 24 apr 2023
 4. ma 15 mei 2023
Beschikbaar
€  2.895
Tilburg
27 mrt 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 27 mrt 2023
 2. ma 10 apr 2023
 3. ma 24 apr 2023
 4. ma 22 mei 2023
Beschikbaar
€  2.895
Virtual Classroom
Digitale OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
03 apr 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 03 apr 2023
 2. ma 24 apr 2023
 3. ma 15 mei 2023
 4. ma 05 jun 2023
Beschikbaar
€  2.895
Nijmegen
10 apr 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 10 apr 2023
 2. ma 24 apr 2023
 3. ma 22 mei 2023
 4. ma 12 jun 2023
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
20 apr 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 20 apr 2023
 2. vr 12 mei 2023
 3. do 01 jun 2023
 4. do 22 jun 2023
Beschikbaar
€  2.895
Eindhoven
04 mei 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 04 mei 2023
 2. do 25 mei 2023
 3. vr 09 jun 2023
 4. di 27 jun 2023
Beschikbaar
€  2.895
Den Bosch
11 mei 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 11 mei 2023
 2. do 01 jun 2023
 3. vr 16 jun 2023
 4. di 04 jul 2023
Beschikbaar
€  2.895
Zwolle
05 jun 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 05 jun 2023
 2. di 06 jun 2023
 3. do 22 jun 2023
 4. do 06 jul 2023
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
05 jun 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 05 jun 2023
 2. di 06 jun 2023
 3. di 20 jun 2023
 4. ma 10 jul 2023
Beschikbaar
€  2.895
Groningen
05 jun 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 05 jun 2023
 2. ma 19 jun 2023
 3. ma 03 jul 2023
 4. ma 17 jul 2023
Beschikbaar
€  2.895
Virtual Classroom
Digitale OpleidingDeze opleiding vindt plaats in een virtuele classroom. Cursisten komen samen in een digitale omgeving vanuit een locatie naar keuze. Het is dus dezelfde opleiding alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.
12 jun 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. ma 12 jun 2023
 2. di 13 jun 2023
 3. di 27 jun 2023
 4. ma 10 jul 2023
Beschikbaar
€  2.895
Utrecht
07 sep 2023
lesdagen Lesdagen:
 1. do 07 sep 2023
 2. do 21 sep 2023
 3. do 12 okt 2023
 4. do 02 nov 2023
Beschikbaar
€  2.895