Masterclass – Policy Deployment


"Succes is een keuze". Dat vinden wij als UPD. Maar, het is wel een kunst om de juiste keuze te maken.

Dat iedereen in de organisatie de visie van het bedrijf kent, wil nog niet zeggen dat zij deze visie ook daadwerkelijk in praktijk brengen. Hoe zorg je ervoor dat elke medewerker weet wat hij vandaag kan doen om de visie van het bedrijf te realiseren? Hier komt Policy Deployment om de hoek kijken.

Policy Deployment is een coherente methode die de doelgerichtheid van jouw organisatie vergroot. Dit gebeurt aan de hand van een systematische doorvertaling van de visie naar concrete doorbraken (3-5 jarige doelen). Deze jaardoelen worden vervolgens vertaald naar concrete processen die geïnnoveerd of verbeterd moet worden. De invoering van Policy Deployment brengt focus en balans in de bedrijfsdoelstellingen. De gebeurt door de belangen van alle stakeholders, zoals klanten, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers en de omgeving in ogenschouw te nemen en met elkaar in balans te brengen.

Tijdens deze Masterclass krijg je een korte introductie in de basisprincipes van het Lean Transformatiemodel. Aan de hand van een (bij voorkeur) eigen ingebrachte case maken wij je wegwijs in de wereld van Policy Deployment. Samen maken we jouw strategie concreet door doorbraken te formuleren. In eerste instantie lijken deze 3 jarendoelen onmogelijk te halen. Maar, De strategie wordt concreet gemaakt door het formuleren van doorbraken: 3 jaarsdoelen waarvan vandaag lijkt dat deze onmogelijk zijn om te behalen. Aan de hand van de ‘X-matrix’ worden dagen we je uit om deze doorbraken terug te vertalen naar:

  • concrete jaardoelen
  • verbeterprioriteiten per waardeketen
  • KPi’s
  • opstellen van de reviewplanning incl. bijhorende reviewdocumenten (bowlingchart, actieplan, countermeasure sheet)

Let op: deze Masterclass is alleen voor Black Belts Lean Six Sigma. Dit onderdeel is namelijk opgenomen in het standaard curriculum van de Black Belt in Lean Opleiding.

Onderdeel van de Master Black Belt

De Masterclass 'Policy Deployment' is een facultatief onderdeel van Master Black Belt Curriculum. Deze Masterclass is zowel te boeken als individuele Masterclass of te volgen als onderdeel van de Master Black Belt Opleiding.


De prijs van deze Masterclass is €595,- (excl. BTW).

Certificering en praktijkbegeleiding

In de visie van UPD vervult een Master Black Belt een cruciale rol bij de uitrol en implementatie van een succesvol Lean Six Sigma programma.

Voor die sleutelpositie is niet alleen theoretische bagage een vereiste, maar ook praktijkervaring met programmamanagement, change management, coaching- en training. In sommige MBB trainingen en certificeringsprogramma’s wordt echter sterk de nadruk gelegd op technische onderwerpen, hetgeen geen recht doet aan de rol van de MBB.

De UPD Master Black Belt training en certificering legt, naast de theoretische verdieping, dan ook het accent op:

  • Het coachen van (Lean) Six Sigma practitioners zoals Black Belts & Green Belts.
  • De resultaatverantwoordelijkheid voor (Lean) Six Sigma programma’s.
  • Het zelf ontwikkelen van trainingsmateriaal en overdragen van kennis.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs via 020-345 3015.

training met PE punten

Register Accountants, Register Controllers en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.


Plaatsen Prijs (ex. BTW)
Utrecht 30 aug 18

 595

Inschrijven
Neem optie
Amsterdam 07 nov 2019 8

 595

Inschrijven
Neem optie
  • Liever een andere startdatum en/of locatie?

    Vul dan onderstaand formulier in. We kijken met alle plezier wat we kunnen organiseren.

Cached on Fri 23/08 19:13