Lean Transformatie

Voor een continu verbeterende organisatie

Het huidige disruptieve tijdperk vraagt meer dan ooit om als organisatie erg goed te worden in vernieuwen en flexibel worden (Agile) en maximale waarde voor de klant creëren met uw bedrijfsprocessen (Lean). Een verbeteraanpak vraagt om richting en structuur. Dat is de reden dat UPD het Transformatiemodel heeft ontwikkeld. Hierin zijn diverse structuur en verbetercultuur elementen samengebracht.

Het Transformatiemodel

In essentie komt het Transformatiemodel er op neer dat er verbinding moet zijn tussen alle lagen van de organisatie. Om doelgericht te kunnen veranderen is een top down benadering cruciaal: zonder leiderschap en lange termijn koers, stranden verbeteringen die op de werkvloer zijn bedacht in goede bedoelingen. In het ergste geval werken verbeterinitiatieven elkaar zelfs tegen. Maar zonder initiatief van onderaf, missen medewerkers het gevoel dat zij bijdragen aan het succes van hun organisatie.

Daarbij: als leidinggevenden niet de competenties hebben om de ‘harde’ kant van het sturen op resultaten te verbinden aan de ‘zachte’ kant van het coachen op gedrag, zal dit niet leiden tot de cultuurverandering die noodzakelijk is voor een continu verbeterende organisatie.

lean-transformatiemodel

Het transformatie model kan uw organisatie een ‘kapstok’ bieden op weg naar het bereiken van een Continu Verbeterende organisatie.

Kennismaken?

Elke organisatie is uniek. Daarom is iedere opdracht voor ons maatwerk. We zijn bijzonder geïnteresseerd in wat er bij u speelt en hoe we u kunnen helpen in het realiseren van uw ambities. Daarom maken we graag nader kennis. We komen graag bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor. Wilt u hieronder uw gegevens achterlaten? Dan nemen we contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cached on Wed 12/12 19:53