Masterclass – Coachingsvaardigheden

Vanaf je eerste moment als verbeterprofessional heb je waarschijnlijk al ervaren hoe belangrijk het is om mensen met je mee te krijgen in de gewenste verbetering. Goede coachingsvaardigheden zijn hierbij onmisbaar.

masterclass Coachingsvaardigheden

De masterclass coachingsvaardigheden is gericht op het belang van het voeren van het juiste gesprek en het stellen van juiste vragen. Met de juiste vragen, maak je de ander bewust van zichzelf. En deze bewustwording helpt ze weer om zichzelf te ontwikkelen.

Inhoud van de masterclass Coachingsvaardigheden

Het stellen van de juiste vraag op het juiste moment is één van de belangrijkste kenmerken van een goede coach. Dit begint bij jouw eigen bewustwording van het effect van het soort vraag je stelt.

In deze masterclass helpen we je om jouw rol als coach en trainer verder uit te bouwen. Hierbij richten we ons op het ontwikkelen van een goede luisterhouding en het stellen van meesterlijke vragen. Door de praktische insteek van deze masterclass ervaar je ook zelf direct het kracht van de juiste vragen en ontdek je waar jouw ontwikkelkansen liggen.

Onderwerpen die we – onder andere – behandelen zijn:

 • Rapport maken;
 • Luistervaardigheid;
 • Communicatiemodel;
 • Soorten vragen en effecten;
 • De relatie met dienend leiderschap;
 • Kata vragen.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is bij uitstek ontwikkeld voor mensen die met enige regelmaat collega’s of medewerkers coachen. Dat kan in de rol van leidinggevende, meester-gezel setting of senior-junior verhouding zijn. Omdat deze masterclass geënt is op de omgang tussen verschillende teamrollen, hoeft er geen directe coach-relatie aanwezig te zijn om de waarde van deze masterclass te ervaren. Iedereen kan dus deelnemen aan deze masterclass.

Onderdeel van de Master Black Belt

Wanneer jij de Master Black Belt opleiding volgt is deze masterclass een verplicht onderdeel.

De investering voor deze eendaagse masterclass bedraagt € 795,-(excl. BTW). Deze prijs is inclusief het lesmateriaal, lunch- en locatie kosten.

Deze masterclass incompany boeken?

Uit ervaring weten we dat cursisten beter en sneller leren met herkenbare casuïstiek uit de eigen praktijk. Door deze masterclass incompany te verzorgen, kunnen we de casuïstiek volledig toespitsen op de eigen werkomgeving. Hierdoor kunnen deelnemers sneller en effectiever de kennis in praktijk kunnen brengen.

Lees hier meer over de incompany mogelijkheden

Klantreviews van deze Masterclass Coachingsvaardigheden:

  Peter
  13-05-2024
  Beoordeling: 8/10
  Goede samenhang van theorie gericht op coaching.
  Nick
  13-05-2024
  Beoordeling: 8/10
  Prima content en trainer. Fijne interactie en genoeg ruimte voor het toepassen in de praktijk. Het aantal verschillende modellen was wel vrij veel, waardoor mijn hoofd op een gegeven moment wel vol zat. Daarnaast is de locatie erg prettig alleen de ruimte is veel te heet, hetgeen niet goed bijdraagd aan het comfort/de concentratie
  Dominique
  10-03-2023
  Beoordeling: 9/10
  Goede training kijkend naar de verhouding theorie en praktijk. Fijn ook dat er twee trainers waren, zeker ook tijdens de rollenspellen (oefeningen).
  - Anoniem -
  10-03-2023
  Beoordeling: 8/10
  Betreft Masterclass coaching. Vond vooral het praktische deel fijn en dat het een kleine groep is. Je gaat de deur uit met eigen leerdoel in praktijk.
  Erik
  10-03-2023
  Beoordeling: 10/10
  We hadden een hele kleine groep in deze masterclass waardoor ik de hele dat één op één coaching heb gehad in de oefeningen. Super waardevol.
  Martin
  11-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  .
  Tessa
  11-11-2022
  Beoordeling: 9/10
  Fijne opleidingen, enthousiaste trainers, directe koppeling naar praktijk.
  - Anoniem -
  11-11-2022
  Beoordeling: 8/10
  Workshop gericht op essentie en met energie
  Daniël
  4-6-2021
  Beoordeling: 9/10
  Goede inhoud en hele ervaren docent. Veel praktische tips en voorbeelden vanuit de praktijk. Zeer waardevol!!!
Locatie
Startdatum
Beschikbaarheid
Prijs
 
Loenen aan de Vecht
12 sep 2024
Beschikbaar
€  795