Masterclass – Verbeterprogramma initiatie en uitvoering

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de succesfactoren voor een Continu Verbeteren implementatie? Onze trainers bieden je een wereld aan ervaring met de initiatie van deze programma’s.

Tijdens de Masterclass besteden we onder andere aandacht aan verschillende aanvliegrichtingen van programma’s met hun voor- en nadelen, de creatie van KPI sets, het leren begrijpen van de juiste oriëntatie van de onderneming in de bedrijfsomgeving en succesvolle uitvoering van programmamanagement.

Onderdeel van de Master Black Belt

De Masterclass ‘Verbeterprogramma initiatie en uitvoering’ is een onderdeel van het Master Black Belt Curriculum. Deze Masterclass is zowel te boeken als individuele Masterclass of te volgen als onderdeel van de Master Black Belt Opleiding.

De prijs van deze Masterclass is €595,- (excl. BTW).

Certificering en praktijkbegeleiding

In de visie van UPD vervult een Master Black Belt een cruciale rol bij de uitrol en implementatie van een succesvol Lean Six Sigma programma.

Voor die sleutelpositie is niet alleen theoretische bagage een vereiste, maar ook praktijkervaring met programmamanagement, change management, coaching- en training. In sommige MBB trainingen en certificeringsprogramma’s wordt echter sterk de nadruk gelegd op technische onderwerpen, hetgeen geen recht doet aan de rol van de MBB.

De UPD Master Black Belt training en certificering legt, naast de theoretische verdieping, dan ook het accent op:

  • Het coachen van (Lean) Six Sigma practitioners zoals Black Belts & Green Belts.
  • De resultaatverantwoordelijkheid voor (Lean) Six Sigma programma’s.
  • Het zelf ontwikkelen van trainingsmateriaal en overdragen van kennis.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs, via 020-345 3015.

training met PE punten

Register Accountants, Register Controllers en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.

Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Utrecht
02 apr 2021
5 plaatsen
€  595