Chris Hans Dirks

Master Black Belt in Lean | Trainer

Chris Hans Dirks is een gedreven en ervaren veranderaar; een senior vol kinderlijke verwondering. Zijn bijna 30 jaar werkervaring heeft hij opgedaan in o.a. de overheid en de zakelijke dienstverlening. Hij heeft leidinggegeven aan specialisten en professionals en heeft zelf de rollen project/programmanager, crisismanager en verandermanager ingevuld. Verder was hij verantwoordelijk voor het implementeren en continu verbeteren van het LSS-programma binnen een grote telecomorganisatie.

Binnen UPD ontwerpt hij trainingen en geeft hij de Lean en Lean Six Sigma trainingen. Daarnaast helpt hij op pragmatische wijze mooie bedrijven (groot en klein) nog mooiere bedrijven te worden. Samen met zijn klanten zoekt hij naar lichte, weerstand loze veranderingen. Zijn stijl is een unieke combinatie van structuur, beeld, humor en sterke vragen.

Relevante ervaring

  • Chris Hans is een zeer ervaren trainer & coach op het gebied van Green Belt en Black Belt opleidingen. In zijn carrière binnen UPD heeft hij meer dan 1200 mensen opgeleid en gecoacht op verschillende Belt niveaus.

  • Chris Hans verzorgt voor UPD zowel Incompany als Open opleidingen. In deze rol leidt hij lijn- en projectmanagers op om zelfstandig te functioneren als Green Belt of Black Belt.

  • Chris Hans is inzetbaar als trainer voor het gehele Orange, Green en Black Belt curriculum van UPD. Dit curriculum is gebaseerd op het principe van voordoen, samendoen, zelf doen. Door zijn ervaring als consultant kan Chris Hans perfect de toepasbaarheid van de kennis overdragen aan de cursisten.

  • Als train-de-trainer expert leidt Chris Hans medewerkers op om zelfstandig de kennisoverdracht binnen de organisatie te borgen.