Agile & Scrum opleidingen

Jouw klanten blij maken door sneller en effectiever producten en diensten op te leveren

Wil jij aan de slag met Agile en Scrum? Tijdens onze opleidingen leer je welke theorieën, principes en tools jou en je team verder helpen. Als specialist in continu verbeteren helpen we je tijdens en na de opleiding je kennis toe te passen binnen jouw context. Onze opleidingen zijn dus ook effectief in combinatie maakt met andere manieren van continu verbeteren zoals Lean, Design Thinking, Belbin en Six Sigma.

Vernieuwingskracht zit in iedereen, dus ook in jou

Wil jij je als professional ontwikkelen op het gebied van Agile en Scrum? Dan hebben we hieronder verschillende soorten opleidingen. Wil je eerst ontdekken wat je met Agile en Scrum kan bereiken? Kijk dan bij één de kennismakingsworkshops of laat een vraag achter in het formulier hieronder. Ga je aan de slag als Scrum Master, Product Owner of ben je teamlid, (HR)manager of stakeholder in een Agile omgeving? Kijk dan hieronder voor de training die bij je past.

Kennismaking met Agile en Scrum

 

Wat is Agile en Scrum? – inspiratiesessie – 0,5 dag
Deze workshop laat jou en je collega’s in vogelvlucht kennis maken met het Agile gedachtengoed. Neem contact op voor een kennismakingsworkshop op maat voor jouw sector.

De benodigde basis om snel aan de slag te kunnen

Agile en Scrum basics – 1 dag + Blended learning*
Wat kan je met Agile en Scrum? Wat doet het met je team, afdeling en organisatie? Tijdens onze Agile en Scrum basics opleiding leer je wat er nodig is om met deze manier van werken aan de slag te gaan.

*Door de blended learning ervaring kan je na de opleiding zo vaak als je wilt terug naar alle materialen, die bovendien continu worden verbeterd.

 

Lean Agile Scrum Fundamentals Training – Incompany – 2 dagen
Deze training gaat in op de achtergronden van diverse methoden en helpt u deze op zo’n manier toe te passen, dat deze maximaal bijdragen aan het bereiken van een hoge graad van wendbaarheid en slagvaardigheid!

Verdieping in één van de Scrum rollen: Scrum Master

Scrum Master – 2 dagen + Blended learning*
Als Scrum Master zorg jij ervoor dat jouw Scrum Team optimaal kan presteren. Jij bent een coach, een facilitator én je houdt het team in optimale sterkte. Hoe je dat doet, leer je tijdens deze opleiding.

*Door de blended learning ervaring kan je na de opleiding zo vaak als je wilt terug naar alle materialen, die bovendien continu worden verbeterd.

 

Praktijkworkshops voor Scrum Masters en Scrumteams
Loop jij met je Scrumteam tegen bepaalde problemen aan? Of kom je juist nog niet van start? Met de UPD Scrum Roadmap helpen we teams Scrum toe te passen binnen de eigen omgeving. Bekijk hier de verschillende op maat gemaakte workshops.

Verdieping in één van de Scrum rollen: Product Owner

Scrum Product Owner – 2 dagen + Blended learning*
Product Owner is een ontzettend gave rol in het Scrum Team. Als Product Owner vertegenwoordig jij de klant in het team. En dat vraagt een specifieke skillset. Tijdens deze training krijg je de kennis en de middelen om een goede product owner te zijn.

*Door de blended learning ervaring kan je na de opleiding zo vaak als je wilt terug naar alle materialen, die bovendien continu worden verbeterd.

 

Praktijkworkshops voor Product Owners
Loop jij met je product of project tegen bepaalde problemen aan? Bijvoorbeeld met het bepalen van de juiste prioriteiten, het betrekken van de juiste stakeholders en de backlog in orde houden? Bekijk hier de verschillende op maat gemaakte workshops.

 

Design Thinking
Ontwikkel jij oplossingen voor problemen waar jouw gebruikers tegenaan lopen? Of ontwikkel je oplossingen voor problemen waarvan jij dénkt dat jouw gebruikers tegenaan lopen? Met Design Thinking kruip je nog dichter op je doelgroep.

Nog niet zeker welke opleiding bij jou past? Of staat jouw vraag er niet tussen?

Van elke rol in en en rondom het Scrumteam wordt er verschillende kennis en vaardigheden gevraagd. Zo moet een Scrum Master hele brede kennis hebben van het Scrum Framework. De Product Owner moet de vaardigheid beheersen klantwaarde te realiseren. Teamleden, managers en stakeholders moeten de afhankelijk van hun rol de Agile en Scrum Basics kunnen toepassen.

Heb je hulp nodig voor de invulling van één specifieke rol? Of lukt het maar niet om te achterhalen wat nodig is voor het succesvol werken met Scrum? Wij helpen je graag op weg. Laat je gegevens achter door onderstaand formulier in te vullen en dan nemen wij z.s.m contact met je op. Ben je op zoek naar een partij die ondersteunt bij de gehele implementatie van Agile en Scrum? Ook dan helpen we je graag verder.

Contactformulier