Agile & Scrum opleidingen

Blijere klanten door sneller en effectiever producten en diensten op te leveren

Agile draait om wendbaarheid van teams en organisaties door gedeeld eigenaarschap en korte feedbackloops. Met onze Agile & Scrum opleidingen leer je hoe je zelf aan de slag kunt met Agile en Scrum.

Agile & Scrum Opleidingen

Speciaal voor Scrum Master en Product Owners die werken aan een Agile transitie hebben we de Scrum Roadmap ontwikkeld. Met deze hands-on aanpak helpen we ze om snel resultaat te boeken zonder langdurige transformatie. Lees hier meer over de Scrum Roadmap.

Incompany Agile & Scrum opleidingen

Al onze Agile & Scrum opleidingen verzorgen we ook incompany. We maken de inhoud van de opleiding dan helemaal op maat voor de context van jouw organisatie. Hierdoor wordt het leerrendement verhoogd en wordt de kennis beter toepasbaar. Maar belangrijker nog: de deelnemers kunnen na de opleiding heel gericht aan de slag met de kennis.

Lees hier verder over onze incompany opleidingen of neem contact met ons op via 020-345-3015 of academy@upd.nl.

De benodigde basis om snel aan de slag te kunnen

Agile en Scrum basics
Wat kan je met Agile en Scrum? Wat doet het met je team, afdeling en organisatie? Tijdens onze Agile en Scrum basics opleiding leer je wat er nodig is om met deze manier van werken aan de slag te gaan.

 

Lean Agile Scrum Fundamentals Training (Incompany)
Deze training gaat in op de achtergronden van diverse methoden en helpt je deze op zo’n manier toe te passen, dat deze maximaal bijdragen aan het bereiken van wendbaarheid en slagvaardigheid!

Verdieping in één van de Scrum rollen: Scrum Master

Scrum Master Opleiding
Als Scrum Master zorg jij ervoor dat jouw Scrum Team optimaal kan presteren. Jij bent een coach, een facilitator én je houdt het team in optimale sterkte. Hoe je dat doet, leer je tijdens deze opleiding.

 

Praktijkworkshops voor Scrum Masters en Scrumteams
Loop jij met je Scrumteam tegen bepaalde problemen aan? Of kom je juist nog niet van start? Met de UPD Scrum Roadmap helpen we teams Scrum toe te passen binnen de eigen omgeving. Bekijk hier de verschillende op maat gemaakte workshops.

Verdieping in één van de Scrum rollen: Product Owner

Scrum Product Owner Opleiding (Incompany)
Product Owner is een ontzettend gave rol in het Scrum Team. Als Product Owner vertegenwoordig jij de klant in het team. En dat vraagt een specifieke skillset. Tijdens deze training krijg je de kennis en de middelen om een goede product owner te zijn.

 

Praktijkworkshops voor Product Owners
Loop jij met je product of project tegen bepaalde problemen aan? Bijvoorbeeld met het bepalen van de juiste prioriteiten, het betrekken van de juiste stakeholders en de backlog in orde houden? Bekijk hier de verschillende op maat gemaakte workshops.

 

Design Thinking
Ontwikkel jij oplossingen voor problemen waar jouw gebruikers tegenaan lopen? Of ontwikkel je oplossingen voor problemen waarvan jij dénkt dat jouw gebruikers tegenaan lopen? Met Design Thinking kruip je nog dichter op je doelgroep.

Verstevig jouw rol als Coach of Leidinggevende

Agile Coach Opleiding (Incompany)
Leert een krachtige verzameling van principes en methodes uit de theorie en onze praktijk van wendbaar organiseren. Je leert jezelf ontdekken als Agile coach en jouw krachten te benutten. Daarnaast bouw je een stevig fundament om te faciliteren en te interveniëren in groepen.

Agile Leiderschap Opleiding
Wordt er van jou verwacht een bewuste bijdrage te leveren aan de wendbaarheid van jouw organisatie? In deze opleiding reiken we je praktische en verdiepende tools en techniek aan, daarbij gaan we aan de slag met de juiste houding en gedrag die hoort bij Agile leiderschap.

Nog niet zeker welke opleiding bij jou past? Of staat jouw vraag er niet tussen?

Van elke rol in en en rondom het Scrumteam wordt er verschillende kennis en vaardigheden gevraagd. Zo moet een Scrum Master hele brede kennis hebben van het Scrum Framework. De Product Owner moet de vaardigheid beheersen klantwaarde te realiseren. Teamleden, managers en stakeholders moeten de afhankelijk van hun rol de Agile en Scrum Basics kunnen toepassen.

Wanneer je nog niet helemaal bekend met Agile & Scrum, kan het soms best lastig zijn om de meest geschikte opleiding te kiezen. Welke opleiding het meest geschikt is voor jou is afhankelijk van jouw wensen en doelen.

Om je goed te kunnen adviseren hebben we dus iets meer informatie van je nodig. Plan daarvoor een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze opleidingsadviseurs. Zij kunnen inzichtelijk maken voor je welke opleiding voor jou het beste startpunt is. Je kunt daarvoor onderstaand formulier invullen, of gewoon even met ze bellen op 020-345 3015.