Casper Teeuwen | Lean Trainer | Spreker | UPD

Casper Teeuwen

LEAN-trainer

Casper Teeuwen is nieuwsgierig, kritisch en soms een beetje eigenwijs. In de jaren na zijn studie, heeft hij op diverse plekken ervaring opgedaan, als ontwerper, product manager en project engineer. Gedurende zijn carrière heeft hij zich ok verdiept in persoonlijk leiderschap en autonomie waardoor hij is uitgekomen bij Lean als organisatiestrategie. Bevangen door de principes, inzichten en het menselijke aspect heeft hij er zijn werk van gemaakt.

Bij de gemeente Schagen heeft hij vele verbetertrajecten mogen begeleiden, het management ondersteund en presentaties gegeven. Nadat hij alle medewerkers een basistraining Lean heeft gegeven, werd het tijd om zijn kennis en kunde breder in te zetten via opleidings-en consultantbureau UPD.

Binnen UPD verzorgt hij praktijkgerichte Lean opleidingen, zowel voor open inschrijvingen als in company. De theorie verrijkt hij graag met sprekende voorbeelden en visualisaties. Ook mag hij graag deelnemers coachen bij hun individuele praktijk opdrachten. In zijn trainingen combineert Casper drie E’s: Educatie, Entertainment en Empowerment. Met andere woorden: Je moet er iets van leren, het moet leuk zijn én je moet iets gaan doen, laten of nooit meer vergeten.

Relevante ervaring

  • Casper is een ervaren trainer & coach op het gebied van Yellow, Orange en Green Belt opleidingen. Na de circa 400 medewerkers bij de gemeente Schagen, heeft hij meer dan 150 deelnemers via UPD opgeleid op verschillende niveaus.

  • Al lang voordat Casper zich bezig hield met Lean, heeft hij podiumervaring opgedaan als improvisatieacteur en later ook als trainer. Later heeft hij zich ook toegelegd op het sprekersvak. Als hij voor de groep staat, is hij in zijn element.

  • Dankzij zijn opleiding als industrieel ontwerper en zijn ervaring met improvisatietheater beschikt Casper over een flinke rugzak met werkvormen, brainstormmethodes en creativiteitstechnieken, wat hem bijzonder flexibel en nooit saai maakt.

Meer over Casper

Met zijn ervaring als spreker heeft Casper zich aangesloten bij de sprekerspoule van UPD. Vanuit enthousiasme, energie en plezier neemt hij graag zijn publiek mee in de wereld van continu verbeteren. Eén van z’n favoriete onderwerpen is Lean. Via onderstaande button lees je meer over de sprekerspoule en waar je deze voor in kunt zetten.

naar de sprekerspoule