Jeroen Aelen - Trainer & Coach | Agile, Scrum, Lean (Digital) | UPD

Jeroen Aelen

Consultant, Agile-, Scrum- & Lean-trainer

In een wereld waarin continue verandering de norm is, is sneller tot testbare oplossingen komen belangrijk. Mensen prikkelen en motiveren om hiermee om te leren gaan, is iets waar ik veel energie uit haal. Je ziet me op mijn best met professionals en teams aan de slag, om samen processen en producten te vernieuwen en continu te verbeteren.

“Jeroen is een fijne trainer, de praktijkdagen waren ontzettend interactief. We hebben veel gelachen en veel geleerd. Hij is vooral open en benaderbaar, wat erg prettig is ook tussen de praktijkdagen door.” – Deelnemer training Green Belt bij Rabobank

Relevante ervaring

  • Als trainer verzorg ik opleidingen op het gebied van Agile, Scrum en Lean. De opleidingen zijn Lean Green Belt, Agile Leiderschap, Scrum Master, Product Owner, Leidinggeven op afstand (hybride werken) en Lean Digital.

  • In de rol van coach begeleid ik teams en verbeterprofessionals in toepassen van Agile, Scrum en Lean in hun omgeving. Een mooi voorbeeld hiervan is mijn recente opdrachten bij Inholland en de Politie, waar ik teams heb begeleid in het leren werken volgens Scrum en het werken op afstand gecombineerd met teamontwikkeling.

  • Een groot thema in mijn werk is digital. In de rol van interim-Scrum Master bij Van Lanschot Kempen waar ik twee DevOps teams heb begeleid in het ontwikkelen van applicaties. Bij de Rabobank heb ik teams begeleid in het werken met Scrum of Kanban in een digitale marketingomgeving. Mijn grootste project was de klantcommunicatie rondom de GDPR-regelgeving, waar miljoenen Rabobank klanten geïnformeerd werden over de wijzigingen.

Meer informatie over Jeroen

Behalve trainer en coach is Jeroen ook actief als spreker binnen de sprekerspoule. Als spreker gebruikt zijn kennis en ervaring van Agile / Scrum, Lean en Lean Digital om mensen te inspireren om sneller de juiste manier te vinden om problemen op te lossen.

Meer over de sprekerspoule

Verder deelt Jeroen graag zijn kennis en ervaring door regelmatig artikelen, blogs en whitepapers te schrijven. Hieronder vind je een aantal interessante publicaties van hem: