Wytske Huizinga - UPD

Wytske Huizinga

Master Black Belt

Wytske Huizinga is een master Black Belt in Lean. Met haar enthousiaste en behulpzame aard streeft ze altijd naar resultaat door het creëren van flow en verbinding. Inmiddels heeft ze ruim 15 jaar werkervaring opgedaan in de uitzendwereld bij Randstad Groep Nederland, Royal FloraHolland en Conscia. Bij deze bedrijven is ze onder andere werkzaam geweest in de rollen van key-accountmanager, leidinggevende, programmamanager en (Master) Black Belt in Lean.

Het is Wytske’s missie om mens, proces en klantvraag optimaal op elkaar af te stemmen en zo het ongekende potentieel dat daaruit ontstaat te versterken. Ze ondersteunt organisaties en mensen in deze verbeterbeweging, zodat zij elke dag een beetje beter worden in de werkzaamheden die ze doen.

Wytske denkt vanuit klantwaarde en weet vervolgens de integrale verbinding te maken tussen mensen en processen. Met oog en aandacht voor personen, teams en talent weet zij draagvlak te creëren door stakeholders te mobiliseren. Daarnaast heeft ze een praktische inslag die haar helpt om complexe situaties en processen overzichtelijk te krijgen.

Kernwoorden: nuchter, wilskrachtig, enthousiast, behulpzaam, resultaatgericht, vriendelijk, analytisch, besluitvaardig, sportief en vlot in de omgang.

Binnen UPD verzorgt Wytske praktijkgerichte Lean-opleidingen, zowel voor open inschrijving als in-company. Daarnaast coacht ze Green Belts en (Master) Black Belts op voortgang bij individuele praktijkopdrachten en verzorgt ze intervisiebijeenkomsten.

Relevante ervaring:

  • Wytske is een ervaren trainer en coach op het gebied van Yellow, Orange en Green Belt-opleidingen.
  • Als master black belt en programmamanager heeft zij met succes meerdere strategische A3’s begeleid bij Randstad Uitzendbureau, UPD, Royal FloraHolland en Conscia.
  • Als strategisch accountmanager wist ze klantvragen en behoeften te vertalen naar concrete plannen, acties en resultaten op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau met een hoge klanttevredenheid tot gevolg.
  • Als leidinggevende stuurde Wytske operationeel managers en intercedenten aan, waarbij veiligheid en vertrouwen aan de basis lagen voor leren, ontwikkelen en presteren.