Klaas Janssen - Lean (Six Sigma) trainer & coach | UPD

Klaas Jansen

LEAN & LEAN SIX SIGMA-Trainer

Klaas heeft meer dan 10 jaar werkervaring op het gebied van ‘continu verbeteren’. Bij zijn klanten kenmerkt hij zich door zijn open en eerlijke karakter, zijn resultaatgerichte, pragmatische aanpak en zijn nuchtere instelling. Klaas zoekt naar een oplossing die gedragen wordt door de medewerkers en daardoor in de praktijk werkt. De combinatie van de menselijke kant en de inhoud staat bij hem voorop.

Klaas is een veelzijdige verbeteraar en heeft verschillende rollen vervuld als operationeel manager, implementatiemanager, business analist en als trainer en coach binnen de automotive branche en de financiële dienstverlening.

Relevante ervaring

  • Verantwoordelijk voor uniforme implementatie en borging volgens Lean methode van zowel een programma ter verhoging van de efficiency van het werkplaatsproces als van een programma om het werkaanbod in de werkplaats te verbeteren volgens een dynamisch klantbenaderingsmodel;

  • Coach en trainer van Stern Belt (Lean Green Belt)-trainingen aan verschillende lagen van de organisatie;

  • Verantwoordelijk voor onderzoek, analyse, uitvoer en implementatie van complexe, multidisciplinaire en organisatie brede projecten zowel volgens Lean Six Sigma methode als Prince2 methode;

  • Verantwoordelijk voor communicatie tussen de afdelingen Marketing en Verkoop; Deelnemer in verbeterprojecten volgens Lean Six Sigma methode.