Werving & Selectie door UPD

Onze aanpak voor uw recruitmentvraagstuk

UPD heeft als onderdeel van haar dienstverlening een gespecialiseerd recruitmentbureau voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een specialist en professional met als rode draad ‘continu verbeteren’. Wij vinden voor u de beste verbeterprofessionals, projectleiders, Agile, Lean- of Lean Six Sigma specialisten.

De beste verbeterprofessional vinden, is een vak. UPD heeft de expertise

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om de juiste verbeterprofessional te vinden. En als dit niet goed gaat, is het erg duur. Uit onderzoek blijkt dat de kosten van een mismatch gemiddeld 1,5 jaarsalaris kost. Wij kennen het vak én we kennen de juiste professionals.

Onze aanpak:

  • Zorgvuldige inventarisatie van het gewenste profiel. Wij verdiepen ons in uw organisatie om een volledig beeld van de behoefte te krijgen.
  • Uw vacature wordt o.a. geplaatst op het exclusieve platform www.leansixsigma.nl met duizenden unieke bezoekers uit het vakgebied en specialisme.
  • Een shortlist van kandidaten met als extra onderbouwing een rapport van het Belbin assessment, organisatie- en job-voorkeurentest, die deze kandidaten hebben doorlopen.
  • Focus op begeleiding van het gehele traject tot de keuze van de kandidaat.
  • Een heldere prijsstelling en fee, te weten: 20% van het overeengekomen bruto jaarsalaris. Daarnaast geven we een ‘no cure no pay’ – garantie.

Vrijblijvende en kosteloze inventarisatie

Voor het vinden van de juiste kandidaat is een zoekprofiel met de juiste kwalificaties en kenmerken de eerste cruciale stap in het wervingsproces. Wij stellen dit profiel graag voor u op, zonder enige verplichting. Zoekt u een verbeterprofessional? We horen graag van u!

  • Meer weten? Neem nu contact met ons op!

Cached on Thu 22/02 15:17