Werving en Selectie door UPD

Focus op kwaliteit in het proces van werving en selectie tot plaatsing

UPD biedt als onderdeel van haar dienstverlening gespecialiseerde Werving en Selectie. Wij vinden de beste professionals op het gebied van Lean, Lean Six Sigma, Agile en project- en programmamanagement.

De werving en selectie van verbeterprofessionals is een vak. UPD heeft de expertise en het netwerk

Werving en selectie is een vak. Wij weten dat het lastig kan zijn om de juiste verbeterprofessional te vinden. En als dit niet goed gaat, is het erg duur. Uit onderzoek blijkt dat de kosten van een mismatch in werving en selectie gemiddeld 1,5 jaarsalaris bedragen. Wij kennen het vak én we kennen de juiste professionals. UPD staat in contact met een permanent groeiend netwerk van goede vakmensen. Alleen al via onze eigen activiteiten groeit ons netwerk jaarlijks met ruim 7000 vakgenoten!

Onze aanpak:

  • Zorgvuldige inventarisatie van het gewenste profiel. Wij verdiepen ons graag in jouw organisatie om een volledig beeld van de behoefte te krijgen.
  • Plaatsing van de vacature op ons exclusieve platform www.leansixsigma.nl met vele duizenden unieke bezoekers uit het vakgebied.
  • Wij geloven in kwaliteit, niet in kwantiteit. Om elkaars tijd niet onnodig te verdoen focussen we op de juiste kandidaten. Iedereen die we voordragen kennen we zelf en zouden we zelf ook aannemen voor de rol.
  • Focus op begeleiding van het gehele traject tot de keuze van de kandidaat.
  • Een heldere prijsstelling en ‘no cure no pay’ – garantie.

Vrijblijvende en kosteloze inventarisatie

Voor het vinden van de juiste kandidaat is een zoekprofiel met de juiste kwalificaties en kenmerken de eerste cruciale stap in het werving en selectie proces. Wij toetsen graag samen nogmaals het door jou opgestelde profiel zonder enige verplichting, zodat we de juiste basis hebben om op zoek te gaan naar de juiste invulling. We horen graag van je!

  • Meer weten? Neem nu contact met ons op!