Lean Six Sigma vacatures

Ben jij een gecertificeerde Lean Six Sigma professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onze opdrachtgevers hebben regelmatig uitdagende vacatures waar ze de juiste specialist bij zoeken. Het merendeel van deze vacatures worden geplaatst op ons kennisplatform www.sixsigma.nl. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je dan in voor de Job Alert.

Aan de slag bij of voor dé specialist op het gebied van continu verbeteren

Jaarlijks leiden wij ruim 3.500 verbeterprofessionals op en helpen wij meer dan 200 organisaties bij het implementeren van continu verbeteren binnen de organisatie. Bij ons krijg jij de kans om maximale impact te realiseren bij onze klanten en zo de concurrentiekracht van de BV Nederland te versterken. Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgever treedt je direct bij hen in dienst of wordt je één van onze collega’s en ga je op detacheringsbasis aan de slag.

Actuele Lean Six Sigma vacatures

Ben je nu beschikbaar en wil je snel aan de slag? Bekijk dan hieronder de Lean Six Sigma Vacatures die momenteel open staan.

Altijd op de hoogte van de nieuwste Lean Six Sigma vacatures

Hebben we momenteel geen vacatures die passen bij jouw profiel of doelen? Schrijf je dan in voor de Job Alert. Wij houden je dan op de hoogte van de nieuw binnengekomen vacatures. Als jouw profiel past bij de wensen van de opdrachtgever, kunnen we jouw CV meenemen in het selectieproces, zonder dat jij er eerst op hoeft te reageren. Inschrijving voor de Job Alert is volledig vrijblijvend!

  • Kennismaken met UPD?

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.