Sprekersprofielen - UPD

Sprekersprofielen

Een schat aan kennis, inzichten en praktijkvoorbeelden

De kennis, ervaring en persoonlijke benadering van onze consultants maakt ze erg gewild bij onze klanten. In de tijd die ze hier en daar vrij kunnen maken zijn ze beschikbaar als spreker of gastdocent. Ben je benieuwd of Jan, Chantal, Bas of Huub beschikbaar is voor jouw lezing, seminar of evenement? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Jan Heijneman Msc.

Iedere Lean Professional kan de Lean theorie uitleggen. Maar er zijn er maar weinig die zo ver boven de materie uitstijgen dat ze het op ieder niveau toepasbaar kunnen maken. Jan kan dit als geen ander. Of je nu een bestuursvoorzitter bent of operationeel actief bent in een organisatie; luister 10 minuten naar Jan en jouw uitdagingen zien er opeens heel anders uit.

Een lezing van Jan moet iedere verbeterprofessional een keer meegemaakt hebben. Het levert namelijk gegarandeerd nieuwe inzichten en inspiratie op. Zijn warme persoonlijkheid, uitgebreide praktijkervaring en de kwaliteit om kennis om te zetten in een praktische toepassing zorgen dat de aanwezigen direct geïnspireerd raken.

Geen wollige taal, geen overbodig gebruik van jargon. Jan maakt zijn kennis direct toepasbaar. Voor iedereen; van de bestuurskamer tot de werkvloer.

Chantal van der Lelie

Als HR businesspartner is Chantal actief bij UPD. Haar titel is bewust geen HR manager. Chantal vindt namelijk dat human-resources niet gemanaged hoeven te worden. Je moet medewerkers helpen en faciliteren bij het formuleren en behalen van hun persoonlijke groeiambitie.

Chantal stond aan de basis van de ‘onbeperkt vakantiedagen’ regeling bij UPD. Het vrije gevoel van de baas te zijn over je eigen planning, wilden ze de medewerkers meegeven. Waarom niet iemand de ruimte gunnen en daarmee de rust om zijn of haar privézaken goed op orde te stellen.

Als spreker vertelt Chantal over haar visie – en die van UPD – op het menselijke aspect van organisaties. We leven in een wereld die bol staat van digitalisering, automatisering en robotisering. Om nog écht het verschil te maken voor de klanten moeten organisaties zich richten op de mensen binnen organisaties. Laat Chantal je inspireren over hoe je dat doet.

Bas van Beijsterveldt

“Als je het echte probleem weet, kun je werken aan een oplossing”. Bas zijn drijfveer zit in het vinden van de vraag achter de vraag. Hij durft zichzelf hierbij kritisch op te stellen, altijd met een dosis humor, waardoor er een ongedwongen sfeer ontstaat.

Bas weet als geen ander problemen en uitdagingen om te zetten in pragmatische oplossingen, waar hij dan met coaching zorgt voor een verbetercultuur. Bas is een gesprekspartner op elk niveau en past zich gemakkelijk aan de bedrijfscultuur aan. Zijn kracht ligt vooral in het bedenken van oplossingen die op korte termijn te realiseren zijn. Bas is dan ook bij uitstek geschikt voor rondetafelgesprekken of interactieve sessies. Met een scherpe blik denkt hij net even wat verder.

Met deze bevlogenheid neemt hij je mee in zijn lezingen. Bas gebruikt zijn humor, lef en kennis om te spreken als adviseur en sparringpartner! 

Huub van de Wiel

Huub van de Wiel is een van meest ervaren UPD-consultants wanneer het aankomt op het begeleiden van verbeterreizen. In zijn carrière heeft hij verschillende functies bekleed waardoor hij zowel de taal van de werkvloer als die van het management spreekt.

Al deze ervaring heeft ertoe geleid dat Huub tijdens sessies een perfecte balans vindt tussen de theorie en de praktische toepassingen ervan. Het is dan ook geen toeval dat Huub voorzitter is van de expertgroep leiderschap van de KSF (Klantenservice Federatie).

Huub stelt de mens altijd centraal in zijn aanpak volgens het credo “investeer in je mensen, dan investeer je in de organisatie”. Huub beschikt over een enorme drive en dito enthousiasme. Een sessie met Huub staat garant voor hoge intensiteit, een persoonlijke benadering, humor en bovenal: direct toepasbare kennis en hulpmiddelen.

Stuur je verzoek in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.