Wat is Belbin - UPD

Wat is Belbin

Leer de talenten en valkuilen van je team te herkennen

Bij het opbouwen van teams is het steeds vanzelfsprekender dat er niet alleen gekeken wordt naar het samenvoegen van expertises. Om teams optimaal te laten samenwerken is het essentieel om ook de juiste karakters bij elkaar te brengen. Het Belbin teamrol management model van bijzonder Hoogleraar Dr. M. Belbin helpt hierbij.

Belbin geeft een snel en toepasbaar beeld van je eigen talenten én die van anderen. Zo kunnen verschillende teamrollen elkaar aanvullen, ondersteunen en versterken, maar wordt ook voorkomen dat confronterende teamrollen elkaar tegenwerken. Door de juiste teamrollen bij elkaar te zetten bij het samenstellen van je teams wordt talent maximaal benut en kunnen teams op een efficiënte manier samenwerken.

Met Belbin aan de slag? Dan helpen we je graag verder. Maak een keuze uit één van onze onderstaande opties waarbij Belbin een oplossing kan bieden bij het bereiken van jouw doelen;

 • Consulting

  Wij helpen organisaties bij het creëren van een cultuur waarin de diversiteit, het potentieel en de veranderkracht op alle niveaus in de organisatie wordt benut.

  Zo helpen we bij het komen tot strategierealisatie en continu verbeteren.

  Naar Consulting
 • Opleidingen

  Volg een opleiding op het gebied van continu verbeteren, samenwerking, persoonlijke effectiviteit of leiderschap.

  Onze opleidingen zijn altijd gericht op de praktische toepassing en het boeken van resultaten. Als persoon, als team of als organisatie als geheel.

  Naar Opleidingen

Maak een afspraak

Geen enkel individu, team of organisatie is hetzelfde. Er bestaat dus ook geen blauwdruk naar succes. Om je op weg te helpen bij het realiseren van jouw ambities staan onze experts klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)20 - 345 30 15 (kantooruren) of laat via onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Afspraakformulier