De lerende organisatie

Maak ongewenste resultaten bespreekbaar

Het continu reflecteren op onze acties als we tegen ongewenste resultaten aanlopen is de belangrijkste vaardigheid om een zelfsturende, lerende organisatie te worden. Onze aanpak is er dan ook op gericht om het lerend vermogen van jou en de organisatie te vergroten waardoor die ongewenste resultaten bespreekbaar worden.

Met verschillende gedrag- en leiderschapsprogramma’s helpen we mensen & organisaties om dergelijke gesprekken te voeren en zo geleerde lessen mee te nemen naar toekomstige projecten.

UPD Procesoptimalisatie

In ons curriculum bieden we verschillende Opleidingen aan die een bijdrage leveren aan de succesfactor ‘De lerende organisatie’. Aan de hand van praktische voorbeelden geven onze ervaren trainers je handvatten, tools en technieken om deze succesfactor te optimaliseren. Als je op zoek bent naar een partner die je helpt om succesvol te transformeren tot een continu verbeterende organisatie, kies dan voor Consultancy.

Consultancy

Het startpunt van de verbeterreis voor organisaties begint altijd bij het begrijpen van de eigen huidige situatie. Met behulp van onze Quickscan helpen wij je om die inzichtelijk te maken. Niet alleen brengen we de gehele organisatie en al haar processen in kaart, ook berekenen we het verbeterpotentieel én definiëren we een helder plan om dat potentieel te verzilveren.

Maak een keuze uit onderstaande opties voor meer informatie over onze implementatietrajecten.

Opleidingen

Onderstaande opleidingen dragen – elk op zijn eigen manier – bij aan het verhogen van impact op de succesfactor ‘De lerende organisatie’. Waar Lean bijdraagt aan het tot stand brengen van een cultuuromslag binnen een organisatie en het zo mogelijk maakt dat elke medewerker zich focust op het creëren van maximale waarde voor de klant, gaan onze Belbin-leiderschapsopleidingen over het herkennen én erkennen van talent aan de hand van Teamrollen.

Maak een afspraak

Geen enkel individu, team of organisatie is hetzelfde. Daarom ziet de ideale verbeterreis er voor iedereen anders uit. Om je op weg te helpen bij het realiseren van je ambities staan onze experts klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)20 - 345 30 15 (kantooruren) of laat via onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Afspraakformulier