Strategierealisatie

Van ambitie naar realiteit

Succes overkomt je niet, het gebeurt niet ‘zomaar’. Succes is een keuze. Door de meest relevante dingen op het juiste moment te doen kies je voor succes. De succesfactor ‘strategierealisatie’ helpt om – vanuit een strategisch startpunt – de juiste keuzes op het goede moment te maken en hier aan vast te houden.

Door verbeterdoelen concreet te maken en deze in lijn te houden met de strategische doelstellingen wordt doelen behalen geen toeval meer.

Strategische doelen zijn het kompas van je organisatie. Ze bepalen de koers en daarmee de benodigde acties. Maar hoe zorg je ervoor dat de ambities van je organisatie realiteit worden? Met onze Belbin-opleidingen, Policy Deployment en andere leiderschapsprogramma’s helpen we je om succesvol de strategische organisatiedoelen te realiseren.

In ons curriculum bieden we verschillende Opleidingen aan die een bijdrage leveren aan de succesfactor ‘Strategierealisatie’. Aan de hand van praktische voorbeelden geven onze ervaren trainers je handvatten, tools en technieken om deze succesfactor te optimaliseren. Ben je op zoek naar een partner die je organisatie helpt om succesvol te transformeren tot een continu verbeterende organisatie, kies dan voor Consultancy.

Consultancy

Het startpunt van de verbeterreis voor organisaties begint altijd bij het begrijpen van de eigen huidige situatie. Met behulp van onze Quickscan helpen wij je om die inzichtelijk te maken. Niet alleen brengen we met de scan de gehele organisatie en al haar processen in kaart, óók berekenen we het verbeterpotentieel én definiëren we een helder plan om dat potentieel te verzilveren. Gegarandeerd.

Maak een keuze uit onderstaande opties voor meer informatie over onze aanpak bij de implementatie van verbeterprogramma’s, de Quickscan of kies ervoor om direct een afspraak te maken.

Opleidingen

Onze Belbin-opleidingen dragen – elk op een eigen manier – bij aan het verbeteren van de succesfactor ‘Strategierealisatie’. In verschillende masterclasses en een practitioner leer je teamprofielen begrijpen en door te vertalen naar je eigen team(s) om zo de dynamiek en samenwerking verder te optimaliseren. Klik voor meer informatie over onze Belbin-opleidingen op onderstaande link of bekijk de overzichtspagina van al onze opleidingen.

Maak een afspraak

Geen enkel individu, team of organisatie is hetzelfde. Daarom ziet de ideale verbeterreis er voor iedereen anders uit. Om je op weg te helpen bij het realiseren van je ambities staan onze experts klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)20 - 345 30 15 (kantooruren) of laat via onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Afspraakformulier