Onderzoek naar de volwassenheid van continu verbeteren | UPD

Benchmarkonderzoek – Volwassenheid van continu verbeteren

UPD lanceert onderzoek naar volwassenheid van continu verbeteren binnen Nederland

LOENEN AAN DE VECHT, 8 JUNI 2023 – UPD, toonaangevend adviesbureau op het gebied van continu verbeteren, kondigt met trots een nieuw benchmarkonderzoek aan naar de volwassenheid van continu verbeteren binnen organisaties in Nederland. Het onderzoek heeft als doel om inzicht te bieden in de huidige stand van zaken en organisaties te voorzien van waardevolle inzichten om hun continu verbeterproces te optimaliseren.

Benchmarkonderzoek naar Continu Verbeteren in Nederland

Onze snel veranderende wereld brengt diverse uitdagingen met zich mee, zoals technologische ontwikkelingen, krapte op de arbeidsmarkt, schaarste van grondstoffen en de energietransitie. In deze dynamische omgeving is een cultuur van continu verbeteren van essentieel belang voor organisaties om wendbaar en succesvol te blijven.

Hoewel continu verbeteren een veelbesproken onderwerp is, is de volwassenheid van dit proces binnen Nederlandse organisaties tot op heden nog niet volledig in kaart gebracht. We zien in het kader van afstuderen soms kleinschalige onderzoeken, maar deze bevindingen worden maar zelden gedeeld en zijn vaak niet compleet. Daarom lanceren we bij UPD deze benchmarkstudie, die organisaties de mogelijkheid biedt om hun volwassenheid te vergelijken met andere organisaties in Nederland en binnen hun eigen sector.

Jouw bijdrage telt

Door dit onderzoek in te vullen draag je bij aan de compleetheid van de benchmark en daar zijn we je dankbaar voor. Voor jouw bijdrage aan het onderzoek ontvang je – indien gewenst – van ons:

  • Het rapport met de onderzoeksresultaten;
  • Een vergelijking van de volwassenheid van jouw organisatie ten opzichte van de benchmark met tips en ideeën om direct de volwassenheid van continu verbeteren te vergroten;
  • Een persoonlijke toelichting op de resultaten uit de benchmark.

Verder verloten we 2 UPD-opleidingsvouchers ter waarde van € 3.000,- onder alle respondenten. Deze vouchers kunnen gebruikt worden om een opleiding naar keuze bij UPD (deels) te bekostigen.

Vul het onderzoek in

Het benchmarkonderzoek, uitgevoerd door een team van ervaren consultants, richt zich op het analyseren van verschillende aspecten van continu verbeteren binnen organisaties. Hierbij worden onder andere de best practices, procesvolwassenheid, gebruikte methodologieën en cultuur van verbetering onder de loep genomen. Aan de hand van de resultaten uit het onderzoek kunnen organisaties hun sterke punten identificeren en gebieden voor verbetering vaststellen.

Wij nodigen organisaties uit om deel te nemen aan dit waardevolle onderzoek en zo bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van continu verbeteren in Nederland. Door deel te nemen, krijgen organisaties toegang tot een uitgebreid rapport met vergelijkende inzichten, praktische aanbevelingen en logische vervolgstappen om de volwassenheid van hun continu verbeterproces verder te versterken.

Het is onze overtuiging dat het delen van kennis en ervaringen een cruciale rol speelt in het bevorderen van continu verbeteren. Daarom moedigen we alle geïnteresseerde organisaties aan om deel te nemen aan dit benchmarkonderzoek en gezamenlijk bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van continu verbeteren in Nederland.

Wil je ook deelnemen aan dit onderzoek en inzicht krijgen in de volwassenheid van continu verbeteren binnen organisaties in Nederland? Via onderstaande button kun je direct deelnemen aan het onderzoek. Het invullen van het onderzoek duurt ongeveer 8-10 minuten.

Naar het onderzoek

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joris van de Lindeloof via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.