Onderzoek naar de volwassenheid van continu verbeteren | UPD

Benchmarkonderzoek – Volwassenheid van continu verbeteren

UPD lanceert onderzoek naar volwassenheid van continu verbeteren binnen Nederland

LOENEN AAN DE VECHT, 8 JUNI 2023 – UPD, toonaangevend adviesbureau op het gebied van continu verbeteren, kondigt met trots een nieuw benchmarkonderzoek aan naar de volwassenheid van continu verbeteren binnen organisaties in Nederland. Het onderzoek heeft als doel om inzicht te bieden in de huidige stand van zaken en organisaties te voorzien van waardevolle inzichten om hun continu verbeterproces te optimaliseren.

Benchmarkonderzoek naar Continu Verbeteren in Nederland

Onze snel veranderende wereld brengt diverse uitdagingen met zich mee, zoals technologische ontwikkelingen, krapte op de arbeidsmarkt, schaarste van grondstoffen en de energietransitie. In deze dynamische omgeving is een cultuur van continu verbeteren van essentieel belang voor organisaties om wendbaar en succesvol te blijven.

Hoewel continu verbeteren een veelbesproken onderwerp is, is de volwassenheid van dit proces binnen Nederlandse organisaties tot op heden nog niet volledig in kaart gebracht. We zien in het kader van afstuderen soms kleinschalige onderzoeken, maar deze bevindingen worden maar zelden gedeeld en zijn vaak niet compleet. Daarom lanceren we bij UPD deze benchmarkstudie, die organisaties de mogelijkheid biedt om hun volwassenheid te vergelijken met andere organisaties in Nederland en binnen hun eigen sector.

Het benchmarkonderzoek, uitgevoerd door een team van ervaren consultants, richt zich op het analyseren van verschillende aspecten van continu verbeteren binnen organisaties. Hierbij worden onder andere de best practices, procesvolwassenheid, gebruikte methodologieën en cultuur van verbetering onder de loep genomen. Aan de hand van de resultaten uit het onderzoek kunnen organisaties hun sterke punten identificeren en gebieden voor verbetering vaststellen.

Ontvang het benchmarkrapport

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joris van de Lindeloof via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.