Quickscan

Snel inzicht in het verbeterpotentieel binnen uw organisatie

Iedere organisatie kent knelpunten die de werkprocessen bemoeilijken. Het herkennen van deze knelpunten leidt tot een betere dienstverlening, een hogere klanttevredenheid en lagere operationele kosten.

Wilt u starten met een verbeterprogramma of een Lean Six Sigma deployment? Met een Quick Scan stellen we samen vast welke punten in uw werkproces verbeterd kunnen worden en wat dit voor u op zal leveren.

Quickscan

Hoe werkt een Quick Scan?

De Quick Scan van UPD identificeert snel tastbare verbeterpunten binnen uw bedrijfsvoering waardoor u draagvlak voor verandering verkrijgt. Een onafhankelijke en objectieve blik op uw organisatie levert u een onderbouwd en gedragen inzicht in het verbeterpotentieel op. Daardoor krijgt u waardevolle input voor een verbeterprogramma of de deployment van Lean Six Sigma.

Aan de hand van een gestructureerde aanpak stellen we samen met u de verbeterpunten in uw werkprocessen vast. We berekenen dan ook meteen wat dit voor u zal opleveren. Aan de hand daarvan kunnen we bepalen welke vervolgstappen u moet ondernemen. Daarbij focussen we ons op hoe we dit samen met uw medewerkers kunnen implementeren en tot welke verbeteringen dit precies zal gaan leiden.

De voordelen van een Quick Scan

  • Identificatie verbeterpotentieel, 0-meting
  • Kosten baten overzicht
  • Identificatie van Quick wins
  • Input verbeterprogramma
  • Draagvlak voor het verbeterprogramma

Waarom een Quick Scan door UPD?

Van nature houden mensen niet van verandering. In de praktijk blijkt dat daardoor veel verandertrajecten mislukken. Een mislukt verandertraject betekent niet alleen verspilde tijd, maar ook verspilde kosten. UPD geeft een ROI garantie van minimaal 200%. UPD heeft een jarenlange ervaring met complexe implementatietrajecten, procesoptimalisatie en het realiseren van gedrags- en cultuurverandering bij zowel grote als kleine organisaties in tal van branches. Daardoor kunnen wij u deze ROI van minimaal 200% garanderen.

Het verbeterpotentieel van een Quick Scan scherp in beeld

Bent u benieuwd hoe een Quick Scan in de praktijk werkt? In één van onze business cases, over een bedrijf dat service verleent rond de hypotheekfinanciering, wordt de inzet van een Quick Scan helder uiteengezet. Deze business case kunt u hier lezen: Quick Scan brengt verbeterpotentieel scherp in beeld. Wilt u weten wat een Quick Scan voor u kan opleveren? In een persoonlijk gesprek met een van onze specialisten bespreken we graag wat een Quick Scan voor uw bedrijfsvoering kan opleveren. Hier kunt u het contactformulier invullen, maar u kunt ook bellen met Wilbert Hoevenaars of Jeroen van Schreven via 020 – 345 30 15.

Cached on Tue 17/07 23:35