Quickscan

Continu vernieuwen en verbeteren; iedereen kan zich wel een beeld vormen bij het belang hiervan. Maar als (programma)manager, MT-lid of directielid wil je ook weten wat het potentieel is binnen de organisatie, voordat er investeringen gedaan worden in verbeterprogramma’s en interventies. Dat is exact waar de Quickscan voor ingezet wordt. Quickscan

Hoe werkt een Quickscan?

Iedere afdeling en organisatie is maatwerk. Daarom is de exacte aanpak van onze Quickscan altijd maatwerk. Daarom beginnen we samen met het bepalen van de scope en de beoogde resultaten. Draagkracht binnen de organisatie is essentieel, daarom nemen we voldoende tijd om alle betrokkenen vooraf goed te informeren tijdens een kick-off. Vervolgens gaan we aan de slag; we observeren, analyseren, brengen processen en mensen visueel in kaart en uiteindelijk presenteren we de bevindingen.

Maar, hier eindigt de Quickscan niet. Op dit punt hebben we in kaart gebracht wat het verbeterpotentieel is. Nu is het tijd om de afdeling of organisatie écht op weg te helpen. Dat doen we door middel van een Business Case en een plan voor de verbeterreis. We laten dus niet alleen zien wat er beter kan, maar ook hoe de beste resultaten bereikt worden.

De voordelen van een Quickscan

  • Je krijgt een helder beeld van het verbeterpotentieel aan de hand van kwalitatieve en kwantitatieve resultaten
  • Je hebt een duidelijke 0-meting die als startpunt van de verbeterreis fungeert
  • De Quickscan geeft direct input en draagvlak voor het verbeterprogramma
  • De Quickscan geeft inzicht in het potentieel, maar ook hoe dat potentieel verzilverd kan worden
  • Je krijgt een overzichtelijk kosten-baten overzicht voor het verzilveren van het verbeterpotentieel
  • Je krijgt van ons een ROI garantie op de Quickscan (lees daarover hieronder meer)

Download de Quickscan Factsheet

De scan brengt snel en overzichtelijk in beeld wat er verbeterd kan worden én wat deze verbeteringen opleveren. Zo is de Quickscan het perfecte startpunt van iedere verbeterreis!

Bekijk en download hier de Factsheet

ROI Garantie

In de afgelopen jaren hebben wij talloze Quickscans uitgevoerd. Op basis van deze ervaring kunnen wij – als enige – een ROI garantie geven op onze Quickscan. Wij garanderen daarom een ROI van minimaal 200% op de Quickscan mits het verbeterpotentieel wordt verzilverd. Dus; inzicht in het verbeterpotentieel, een plan van aanpak voor de verbeterreis én een ROI garantie.

Meer weten over de Quickscan?

Wil je meer informatie over de Quickscan of eens met ons van gedachten wisselen over hoe de Quickscan waarde kan toevoegen voor de afdeling of organisatie? Vul dan onderstaand formulier in en één van onze specialisten neemt dan contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op: 020-3453015.