Consulting door UPD

Samen naar duurzame prestatieverbetering

Te midden van iedere verandering ligt een kans. Een kans voor wendbare organisaties om in te spelen op de veranderingen die zij om zich heen zien gebeuren. Van disruptieve concurrentie tot technologische revoluties. Een concrete, gedragen en gedeelde strategie gecombineerd met operationele slagkracht zorgt ervoor dat organisaties de kansen kunnen benutten en uitdagingen het hoofd kunnen bieden.

UPD Consulting

Bij UPD helpen we organisaties waar strategierealisatie een uitdaging vormt en prestaties beter moeten, vanuit ambitie of noodzaak. Wij faciliteren leiders, managementteams en medewerkers van strategiedefinitie tot en met realisatie. Dat doen wij in co-creatie, waardoor een lerende en wendbare organisatie ontstaat. Wij mobiliseren de veranderkracht op alle niveaus en helpen bij het realiseren van blijvende prestatieverbetering. Van strategie tot operatie, van klanttevredenheid tot winstgevendheid.

Dit doen we in verschillende sectoren. Van overheid tot financiële dienstverlening en van het onderwijs tot de industrie. Meer weten over onze expertise in deze branches en hoe we organisaties helpen met hun uitdagingen?

Lees dan hier verder

Onze Expertise

 • Strategierealisatie

  This is the shorthand for flex-grow, flex-shrink and flex-basis combined. The second and third parameters (flex-shrink and flex-basis) are optional. Default is 0 1 auto.

 • Leiderschap & Cultuur

  This defines the ability for a flex item to grow if necessary. It accepts a unitless value that serves as a proportion. It dictates what amount of the available space inside the flex container the item should take up.

 • Individuele- en teamontwikkeling

  This defines the ability for a flex item to shrink if necessary. Negative numbers are invalid.

 • Prestatieverbetering

  This defines the default size of an element before the remaining space is distributed. It can be a length (e.g. 20%, 5rem, etc.) or a keyword. The auto keyword means “look at my width or height property.”

 • Continu verbeteren

  This is the shorthand for flex-grow, flex-shrink and flex-basis combined. The second and third parameters (flex-shrink and flex-basis) are optional. Default is 0 1 auto.

 • Organisatieontwerp

  This defines the ability for a flex item to grow if necessary. It accepts a unitless value that serves as a proportion. It dictates what amount of the available space inside the flex container the item should take up.

Hoe we werken

Wij doorgronden de context, strategische ambities, organisatie-inrichting, operationele processen en aansturing van onze klanten. Wij verdiepen ons in de organisatiedynamiek, effectiviteit van leiderschap, teams en individuen en de interpersoonlijke relaties. Onze aanpak kenmerkt zich door continu gezamenlijk leren, waardoor prestaties blijvend verbeteren.

Wij houden er niet van om zaken moeilijker te maken dan nodig is. Wij maken complexiteit eenvoudig. En we zeggen waar het op staat. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en kunnen we verder. Verder vooruit.

Het eindresultaat van onze trajecten is dan ook geen ‘papieren tijger’ en geen ‘opdracht’ aan medewerkers. De medewerkers bereiken het resultaat zelf. Met behulp van aansprekende en betekenisvolle indicatoren zorgen we dat ze geconfronteerd worden met het resultaat van hun inspanningen – zowel de positieve als de negatieve. Zo maken we resultaten tastbaar voor iedereen, op ieder niveau.

Wij brengen mensen en teams in beweging, zonder een schokeffect te creëren. We hebben hiervoor een aanpak ontwikkeld waarbij mens en methode hand in hand gaan. Omdat we geloven dat beide factoren onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden bij het realiseren van duurzame prestatieverbetering.

Wie we zijn

UPD-consultants zijn positief kritische meedenkers en -doeners die werken met hun hoofd, handen en hart. Wij hebben de nodige lef om lastige vragen te stellen, te confronteren en uit te dagen. Maar ook de compassie en empathie die nodig is om echt te ondersteunen en te helpen. Waarbij het doel – prestaties continu en duurzaam te verbeteren – altijd centraal staat. Wij vinden dat ‘wie wij zijn’ essentieel is om echt impact te maken en aan blijvende verandering bij te dragen.

Meer weten over UPD consulting?

Neem voor meer informatie over UPD consulting en duurzame prestatieverbetering contact op met Erwin Rexwinkel via 020-345 3015 of contact@upd.nl.