Masterclass – Belbin & Coaching

Om de huidige markttrends te kunnen blijven volgen als organisatie is het belangrijk om het talent in je organisatie optimaal te benutten en teams zelfstandig te laten werken. Hiervoor is het essentieel talenten te leren herkennen en erkennen. Juist hier helpt het Teamrol model van Belbin ons. Het geeft een snel en toepasbaar beeld van je eigen talenten en die van anderen.

De Masterclass Belbin & Coaching is een verdieping op de Belbin Masterclass en de Belbin Practitioner en gaat specifiek in op de rol van Coach, gebruik makend van de Belbin rollen. Wat maakt mijn Belbin profiel een krachtige coach? Wat zijn mijn talenten, maar ook mijn valkuilen in het begeleiden van anderen? Hoe kan ik deze rol verder ontwikkelen? Waar houd ik rekening mee als ik een bepaald Belbin profiel coach? Wat heeft die ander nodig?

Wil je de Masterclass Belbin & Coaching volgen is het noodzakelijk dat je de basiskennis bezit. Deze is bij UPD op te doen middels het volgen van de Masterclass Belbin teamrol management. De dag is praktisch opgezet met veel oefeningen en reflectie, de noodzakelijke voorbereiding is dan ook een goede nachtrust!

De prijs van de Masterclass Belbin en Coaching is €595,- (excl. BTW).

Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Utrecht
30 apr 2021
7 plaatsen
€  595