Onderwijsdivisie

Passie voor onderwijs

UPD is met 60 medewerkers één van de grootste advies- en opleidingsbureaus op het gebied van continu verbeteren (Lean Six Sigma) in zowel de profit als de non profit sector.

Onze kernwaarden zijn: verbinding met de klant, eenvoud en passie. Deze kernwaarden zijn herkenbaar in al onze verbeterprojecten. Wij spreken de taal van het onderwijs, brengen complexe materie terug tot de kern en zetten heldere analyses om naar pragmatische oplossingen. Bovenal doen we dit met passie!

Onze missie

De missie van UPD luidt:“Het structureel verbeteren van onderwijs en onderwijsorganisaties binnen Nederland met een positieve maatschappelijke impact als resultaat. De student, als primaire klant van het onderwijs, staat in onze aanpak steeds centraal.”

Ons motto hierbij is: samen elke dag een stapje beter.

Onze aanpak

UPD neemt mensen mee. Bij tientallen Nederlandse onderwijsinstellingen doen we dat door vanaf het begin af draagvlak te creëren voor beoogde veranderingen. De ervaring en intuïtie van uw mensen zijn onze leidraad. Wij zorgen ervoor dat zij hun inbreng hebben en zich herkennen in de analyse van problemen. Op basis van deze analyse werken we samen met uw medewerkers actief en intensief aan concrete verbeteringen die we stevig in de organisatie verankeren. Wij zijn geen advieskantoor, wij schrijven geen rapporten. Wij zorgen samen met uw medewerkers voor blijvend resultaat. Onze aanpak is hiermee uniek binnen de onderwijssector

Training en opleiding

UPD biedt een breed palet aan opleidingen voor mensen uit alle geledingen van het onderwijs. De trainingen zijn gebaseerd op de Lean Six Sigma-methode, een beproefde aanpak om organisatieprocessen stap voor stap te verbeteren.

UPD heeft deze opleidingen omgebouwd tot gespecialiseerde trainingen voor onderwijssectoren (hbo, mbo, voortgezet onderwijs en volwassenen onderwijs) en onderwijsdisciplines (teams, management, administratie, kwaliteitsmedewerker). Vergelijkbare maatwerktrainingen voor het onderwijs vindt u nergens anders in Nederland.

Cached on Fri 17/08 23:44