UPD Onderwijs | Keynote tijdens Lean in Higher Education

Keynote – Lean in Higher Education

Lejla Brouwer-Hadžialić & Vincent Wiegel

Hoe zorgen we dat onderwijs beter aansluit op de wensen en behoeften van de student? En hoe zorgen we tegelijkertijd dat het onderwijs als geheel wendbaar wordt zodat we continu kunnen aansluiten op de ontwikkelingen om ons heen?

Keynote - Lean in Higher Education

Deze vragen staan centraal tijdens de keynote die Lejla Brouwer-Hadžialić (UPD) & Vincent Wiegel (HAN) verzorgen tijdens de ‘Lean in Higher Education Conference’ van 20 tot en met 22 oktober 2021.

Lean onderwijs

Tijdens de keynote gaan ze terug naar de basis van onderwijs; leren. Door beproefde elementen als push en pull, continu verbeteren en innovatie toe te passen binnen het onderwijs kunnen ze de eerder genoemde vragen beantwoorden.

Hierbij gebruiken ze ideeën uit de pedagogiek en combineren dit met Lean concepten als waarde en kata. Tijdens de keynote behandelen ze belangrijke vragen als:

  • Hoe leer ik?
  • Hoe weet ik dat ik iets geleerd heb?
  • Hoe weet ik dat een ander iets geleerd heeft?
  • Hoe organiseren we de ondersteunende diensten zodat ze Lean onderwijs optimaal ondersteunen?

Op de website van de conferentie is een uitgebreid abstract te vinden van de keynote en het exacte programma van de conferentie.

Naar de website

Meer weten?

Wil je meer weten over de keynote of over de concepten die Lejla en Vincent behandelen? Of wil je Lejla uitnodigen als spreker op een aankomend evenement? Neem dan even contact op via 020 – 345 3015.