Incompany Trainingen

Op maat voor iedere organisatie

Iedere organisatie is anders en heeft een unieke strategie en eigen HR beleid. Voor het beste resultaat zijn de trainingen van medewerkers toegespitst op het beleid, strategie en doelstellingen van de organisatie. Bij UPD passen we de incompany opleidingstrajecten volledig aan naar de wensen en doelstellingen van de organisatie.

de praktische toepasbaarheid van onze trainingen staat bij ons voorop. Wij geven geen training om het trainen. Wij geven training om het toe te passen in praktijk. En dat is niet anders voor incompany trainingen. Sterker nog, deze zijn nóg beter toepasbaar in de praktijk omdat we de inhoud aanpassen aan de situatie van de organisatie. Optimaal rendement voor de organisatie en de medewerkers dus.

Volledig op maat

Maatwerk betekent voor ons echt maatwerk. Dus geen standaardtraining met een ander logo erop. We gaan samen bekijken welke doelen er nagestreefd worden met de training. Aan de hand daarvan stellen we een programma op wat hier volledig op aansluit. Afhankelijk van de wensen en doelen selecteren we de trainer(s) die ervaring hebben in de sector en die het beste aansluit(en) bij jouw organisatiedynamiek. Zo zorgen we voor optimaal rendement voor de organisatie en de deelnemers

(Inter)nationaal erkend

UPD wordt erkend en herkend als Nederlandse marktleider op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Jaarlijks leiden wij meer dan 5.000 verbeterprofessionals op. Het certificaat dat wij afgeven voor onze trainingen bewijst dat deelnemers voldoen aan de kwaliteitseisen die organisaties stellen aan Lean professionals. Kortom, een UPD Certificaat geeft medewerkers extra waarde waar zij de rest van hun carrière profijt van hebben.

Een groot deel van onze trainingen kunnen we – indien gewenst – voorzien van een internationale accreditatie. Bijvoorbeeld de LCS accreditatie voor Lean Trainingen.

Incompany trainingen via UPD in 30 woorden

  • Volledig aangepast aan de doelen van jouw organisatie
  • Enkel trainers met praktijkervaring
  • Erkende certificaten
  • Marktleider in Nederland
  • Kennis is direct toepasbaar in jouw praktijk
  • Binnen enkele weken starten? Geen probleem

Ons opleidingsaanbod

We bieden ons gehele reguliere opleidingsaanbod ook incompany aan. We maken dan natuurlijk wel eerst de vertaalslag naar de doelen en wensen van jouw organisatie. Buiten het reguliere aanbod hebben we ook een opleidingsaanbod exclusief voor onze incompany klanten. Aan de rechterkant vind je daar een compleet overzicht van.

Klassikaal, Blended Learning of in de Virtual Classroom?

Het maakt voor ons niet uit. Onze trainingen kunnen in iedere gewenste vorm (of combinatie van vormen) verzorgd worden. Wij durven wel te stellen dat wij de meest uitgebreide E-Learning op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen hebben. Gecombineerd met onze ruime ervaring in de (virtual) classrooms zorgt ervoor dat we iedere opleiding op maat kunnen samenstellen.

Meer weten over onze incompany trainingen?

Wil je meer weten over onze incompany trainingen of heb je al een gerichte opleidingsbehoefte? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

  • Contactgegevens