UPD Trainingspartner - Geaccrediteerde trainingen met garantie

UPD Trainingspartner

Geaccrediteerde trainingen met kwaliteitsgarantie

Wil jij genieten van de vrijheid als zelfstandig trainer en tegelijkertijd geaccrediteerde trainingen met kwaliteitsgarantie kunnen aanbieden aan jouw klanten? En verbonden zijn aan een grote organisatie met alle zekerheden die dat met zich meebrengt? Wordt dan trainingspartner van UPD.

Trainingspartner UPD

Door je aan te sluiten bij UPD breng je jouw dienstverlening naar het volgende niveau. Je krijgt toegang tot onze databank met kennis en inspiratie op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Daarbij krijg je als erkend trainingspartner de mogelijkheid om gebruik te maken van onze trainingsmaterialen. Kortom, alle middelen om jouw klanten optimaal te bedienen. Voor nu en in de toekomst.

Recent hebben we ons trainingsmateriaal helemaal klaargemaakt voor virtual classrooms. Als trainingspartner krijg jij hier uiteraard ook toegang toe. Je kunt jouw klanten dus trainingen van hoge kwaliteit aanbieden op de manier die het beste bij ze past. Van klassikale dagen tot volledig ‘virtual’.

De voordelen voor jou

Als trainingspartner van UPD krijg je beschikking over de kennis en ervaring van de marktleider op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Aan de hand van onze kernwaarden hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de belangrijkste voordelen. Maar, hoe je dit gebruikt en inzet is natuurlijk helemaal aan jou.

Verbindend: Fun

Verbinding is onze belangrijkste kernwaarde. Wij geloven dat we samen verder komen dan alleen. Daarom zoeken we altijd de verbinding met klanten, collega’s, leveranciers en onze trainingspartners. Als trainingspartner ben je van harte welkom op:

 • De UPDay’s waar we 4x per jaar kennisdelen, netwerken en inspiratie delen met collega’s.
 • De zomer BBQ op het strand
 • Kantoor om met collega’s te sparren, te lachen of gewoon om samen te lunchen

Prikkelend en bevlogen: Inspiratie en ontwikkeling

Door mensen, teams en organisaties te prikkelen zorgen we dat ze continu geïnspireerd blijven en zich blijven ontwikkelen. Dat geldt ook voor jou al trainingspartner daarom krijg je:

 • Toegang tot onze kennisdatabase met materialen, simulaties, formats, tips ’n tricks
 • Toegang tot ons netwerk met collega’s en ondernemers in The Spark*
 • Toegang tot ons trainingsaanbod, waar je tegen gereduceerd tarief aan kunt deelnemen
 • Vier keer per jaar een uitnodiging voor inspirerende workshops

Bekwaam: Kwaliteitsborging

Onze kwaliteit is ons handelsmerk. Dagelijks zetten onze collega’s zich vol bevlogenheid in om de best mogelijke resultaten voor en bij onze klanten te realiseren. Als trainingspartner profiteer jij van onze drive om deze kwaliteit continu te blijven verbeteren. Dat betekent dat je:

 • Professioneel trainingsmateriaal tot je beschikking krijgt dat continu wordt doorontwikkeld op basis van feedback
 • Als trainer door UPD geaccrediteerd wordt en een visitekaartje van UPD ontvangt wat je kunt gebruiken
 • Trainingen kunt verzorgen met professioneel LCS geaccrediteerd materiaal
 • Onze auditering en collegiale intervisie kunt gebruiken voor evaluatie en feedback
 • Jouw continuïteit bij klanten kunt borgen door het inschakelen van UPD in het geval van ziekte of capaciteitsproblemen

Helder: Praktische ontzorging

Wij houden er niet van om zaken onnodig moeilijk te maken. Als traingingspartner ontzorgen we je daarom zoveel mogelijk. Dat betekent dat:

 • Je geen zorgen of stress hoeft te hebben over trainingsmateriaal
 • Je een bruisende werkplek in Amstelveen hebt, waar je altijd welkom bent
 • Gratis de mogelijkheid hebt om een vergaderruimte (2 tot 8 personen) op kantoor te reserveren
 • Je gewoon gebruik kunt maken van onze keuken voor ontbijt, lunch en onbeperkt thee/koffie/frisdrank en koekjes/snoep

Resultaatgericht: Financieel

Alles wat we doen moet leiden tot resultaten voor onze klanten, collega’s en trainingspartners. We begrijpen dat jij je als ondernemer ook moet richten op jouw financiële resultaten. Wij ondersteunen je daarbij door:

 • Je marge te geven op de training per deelnemer, via standaard afspraken
 • Je géén afdracht naar UPD te rekenen bij vervolgopdrachten (coaching, begeleiding) naar aanleiding van de training
 • Je een leadfee te geven bij het (succesvol) aandragen van een nieuwe trainingspartner
 • Je de mogelijkheid te geven om bij capaciteitsvraagstukken UPD’ers in te schakelen tegen een leadfee

Hoe werkt het?

Om trainingspartner van UPD te worden doorloop je een proces van kennismaking tot kwaliteitsborging. Hieronder vind je een uitleg van deze stappen die we samen doorlopen:

Fase 1: Kennismaking

Na jouw aanmelding als trainingspartner maken we afspraak om uitgebreid kennis te maken. We bespreken jouw wensen en onze mogelijkheden. Na afloop stellen we een samenwerkingsovereenkomst op, waarna je toegang krijgt tot de e-learning en alle materialen.

Fase 2: Accreditatie

We gaan je vragen om proeftrainingen met ons te doen per curriculum. Hiermee borgen we onze hoge kwaliteitsstandaarden. We kunnen in deze fase – indien gewenst – een trainingsprogramma op maat voor je samenstellen. In deze fase tekenen we ook het definitieve contract en ontvang jij jouw certificaat.

Fase 3: Kwaliteitsborging

Na fase 2 kun je zelfstandig aan de slag met de trainingen. We evalueren samen met jou iedere training die je gegeven hebt. Daarbij doen we een periodieke audit en zorgen we dat jouw kennis continu op peil gehouden wordt door kennisdeling en collegiale intervisie.

Over UPD en The Spark*

Bijna 20 jaar geleden startte onze reis onder de naam Plus Delta. Geboren uit een gedeelde overtuiging dat er nog zó veel te verbeteren is in Nederland. En, de ambitie om mensen maximale waarde te laten toevoegen binnen organisaties.

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid, van naam veranderd en is onze uitstraling aangepast. Maar de ambitie en drive zijn nooit veranderd.

Onze missie

Bij UPD verbeteren we de operationele en financiële resultaten van organisaties en instellingen, voor nu en in de toekomst. Wij initiëren, begeleiden en ondersteunen implementaties van verbeterprogramma’s op alle niveaus binnen een organisatie. Aan de hand van bewezen methodes als Lean, Lean Six Sigma en Agile laten we mensen, teams en organisaties continu verbeteren en vernieuwen.

Door de inzet van Coaching, Consultancy, Opleiding en Bemiddeling zorgen we dat:

 • Medewerkers betrokken en gedreven zijn;
 • De klant centraal staat;
 • Processen betrouwbaar zijn;
 • De resultaten van organisaties en instellingen verbeterd zijn;
 • De winst geoptimaliseerd is.

The Spark*

UPD is de spil in een netwerk van – elkaar versterkende – individuen, teams en organisaties; een groeiend ecosysteem voor vernieuwen & verbeteren. The Spark* typeert de energie die het netwerk in zich heeft, die ertoe leidt dat alle betrokkenen bevlogen bijdragen aan het bereiken van de missie.”

Meer informatie

Wil je trainingspartner worden van UPD? Neem dan contact op met Joris van de Lindeloof via: 020 – 3453015 of j.vandelindeloof@upd.nl