Masterclass – Statistiek in de praktijk


Tijdens de trainingen wel veel gestudeerd op de verschillende statistieken, maar in de praktijk weinig toegepast? Uren achter Minitab zitten zwoegen om het juiste plaatje tevoorschijn te toveren? Dan biedt deze Massterclass uitkomst.

We gaan uitgebreid in op wat de toepassing van statistiek, ook voor Lean omgevingen, kan toevoegen aan de verbeteringen. Niet nog meer formules en verdieping, maar voorbeelden en oefening uit de praktijk, waar toegepaste statistiek van waarde kan zijn.

NB: Voor deelname aan deze Masterclass is het noodzakelijk dat u beschikt over een laptop met daarop Microsoft Office Excel én een licentie van Minitab geïnstalleerd. Indien u niet in het bezit bent van Minitab kunt u eenmalig een 30 dagen – trialversie installeren.

Onderdeel van de Master Black Belt

De Masterclass 'Statistiek in prakijk' is een facultatief onderdeel van het Master Black Belt Curriculum. Deze Masterclass is zowel te boeken als individuele Masterclass of te volgen als onderdeel van de Master Black Belt Opleiding.


De prijs van deze Masterclass is €595,- (excl. BTW).

Certificering en praktijkbegeleiding

In de visie van UPD vervult een Master Black Belt een cruciale rol bij de uitrol en implementatie van een succesvol Lean Six Sigma programma.

Voor die sleutelpositie is niet alleen theoretische bagage een vereiste, maar ook praktijkervaring met programmamanagement, change management, coaching- en training. In sommige MBB trainingen en certificeringsprogramma’s wordt echter sterk de nadruk gelegd op technische onderwerpen, hetgeen geen recht doet aan de rol van de MBB.

De UPD Master Black Belt training en certificering legt, naast de theoretische verdieping, dan ook het accent op:

  • Het coachen van (Lean) Six Sigma practitioners zoals Black Belts & Green Belts.
  • De resultaatverantwoordelijkheid voor (Lean) Six Sigma programma’s.
  • Het zelf ontwikkelen van trainingsmateriaal en overdragen van kennis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Buis via 020-345 3015.

training met PE punten

Register Accountants, Register Controllers en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.


Plaatsen Prijs (ex. BTW)
Amstelveen 11 jul 2018 4

 595

Inschrijven
Neem optie
  • Liever een andere startdatum en/of locatie?

    Vul dan onderstaand formulier in. We kijken met alle plezier wat we kunnen organiseren.

Cached on Mon 26/02 0:10