Masterclass – Organizational Behaviour Management

Het veranderkundige aspect van continu verbeteren en vernieuwen is essentieel voor het behalen van de gewenste resultaatverbetering. De harde en zachte kant van veranderen zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

masterclass Organizational Behaviour Management

In de masterclass Organizational Behaviour Management richten we ons op de borging van methodes als Lean, Agile & Lean Six Sigma in nieuwe gewoontes. Hoe krijg je mensen zo ver dat ze oude gewoontes loslaten en een nieuwe manier van werken accepteren?

Inhoud van de masterclass Organizational Behaviour Management

Organizational Behaviour Management (OBM) is een beproefde en wetenschappelijk onderbouwde methode voor gedragsverandering binnen organisaties. Met behulp van OBM kunnen doorbraken binnen organisaties gerealiseerd worden.

Tijdens deze masterclass gaan we uitgebreid in op OBM. We laten zien wat de filosofie achter de methode is en hoe je OBM kunt toepassen binnen jouw organisatie.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor mensen bezig zijn met de implementatie en borging van verbeterprojecten binnen organisaties. De inhoud van de masterclass is toepasbaar op iedere schaal, van team- tot organisatieniveau.

Je hebt voor deze masterclass geen specifieke voorkennis nodig.

Onderdeel van de Master Black Belt

Wanneer jij de Master Black Belt opleiding volgt is deze masterclass een facultatief onderdeel.

De investering voor deze eendaagse masterclass bedraagt € 795,-(excl. BTW). Deze prijs is inclusief het lesmateriaal, lunch- en locatie kosten.

Deze masterclass incompany boeken?

Uit ervaring weten we dat cursisten beter en sneller leren met herkenbare casuïstiek uit de eigen praktijk. Door deze masterclass incompany te verzorgen, kunnen we de casuïstiek volledig toespitsen op de eigen werkomgeving. Hierdoor kunnen deelnemers sneller en effectiever de kennis in praktijk kunnen brengen.

Lees hier meer over de incompany mogelijkheden

Klantreviews van deze Masterclass Organizational Behaviour Management:

  - Anoniem -
  24-03-2023
  Beoordeling: 8/10
  Zinvol en helder
  - Anoniem -
  14-10-2022
  Beoordeling: 9/10
  Theorie verklaart vele vraagtekens die ik in de praktijk heb.
  - Anoniem -
  14-10-2022
  Beoordeling: 7/10
  Ingevuld voor de MC OBM. Leuke waardevolle training die ik direct kan toepassen in de praktijk.
  Erik
  14-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  Enthousiaste docent met kennis van zaken. Ik had meer uit de opleiding kunnen halen als er vooraf theorie was gedeeld om in te lezen. Nu hoorde je allees voor het eerste in de masterclass zelf en is het lastig direct vragen te stellen omdat je ook alle info moet laten bezinken en verwerken.
  Rianne
  14-10-2022
  Beoordeling: 9/10
  Sessie met inhoudelijke kennis en veel praktijkvoorbeelden.
  Martin
  14-10-2022
  Beoordeling: 8/10
  .
  Richard
  2-7-2021
  Beoordeling: 9/10
  Inhoud interessant en toepasbaar. Fijne sfeer en goede dynamiek in de groep. Fijn om weer een keer op locatie training te kunnen volgen
  Jetse
  2-7-2021
  Beoordeling: 9/10
  De inhoud van de training was interessant, leerzaam en (voor zover ik dat kan beoordelen) van hoog niveau. Daarnaast heeft het enthousiasme van de trainer (qua inzet, presentatie en begeleiding) bijgedragen aan een leuke en leerzame dag.
  - Anoniem -
  2-7-2021
  Beoordeling: 9/10
  combinatie van kennis overdracht en direct toepassen aan je eigen praktijk

Deze opleiding staat momenteel niet gepland, maar kan wel in-company worden gehouden. Meer weten? Bel of mail dan even voor nadere informatie.