UPD Experts als gastspreken op jouw event?

UPD-experts in te huren als gastspreker

Geef je evenement, seminar of symposium kleur

Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw event? Wij hebben een aantal van onze collega’s bereid gevonden om hun kennis, ervaring en inzichten te delen via onze sprekerspoule. Hiermee maken we onze inzichten, kennis en kunde toegankelijk voor organisaties, teams en professionals die bezig zijn met verandering.

Jan Heijneman en Patrick van Dijk als spreker

“We leven in een disruptieve tijd, in een wereld die sneller verandert dan ooit”, stelt Joris van de Lindeloof, directeur bij UPD. “Een wereld waarin mensen en organisaties zich continu moeten aanpassen om succesvol te blijven. In de afgelopen jaren hebben we ontelbaar veel organisaties geholpen bij duurzame prestatieverbetering en verandering. Deze schat aan ervaring, inzichten en praktijkvoorbeelden die we hierbij verzameld hebben is ontzettend waardevol. Het zou zonde zijn als we al die kennis voor ons zelf hielden. Dankzij de Sprekerspoule krijgen bedrijven en organisaties nu de mogelijkheid om te luisteren naar en te leren van onze meest ervaren en kleurrijke experts.”

Praktijkvoorbeelden

De introductie van de Sprekerspoule komt niet zomaar uit de lucht vallen. De professionals die zich in de poule bevinden zijn de afgelopen jaren vaker gevraagd om voor kleine en grote groepen te spreken. “Vanuit de markt werden een aantal van onze consultants de laatste jaren steeds vaker benaderd om als gastspreker bij een event aanwezig te zijn”, gaat van de Lindeloof verder. “Niet zo vreemd als je het mij vraagt. In ons vakgebied kan iedere professional de theorie over bijvoorbeeld Lean, teamontwikkeling of verandermanagement uitleggen, maar er zijn er maar weinig die zó ver boven de materie uitstijgen dat ze het op ieder niveau toepasbaar kunnen maken. De consultants uit de Sprekerspoule beschikken over die unieke eigenschap. Een aantal van hen vindt het ook nog eens leuk om daarover te vertellen en kunnen dat ook goed. Daarom hebben we een aantal van hen de ruimte gegeven om hiervoor tijd vrij te maken in de agenda om, wanneer daar vraag naar is, te spreken over hun werk.”

Van onderwijsinstellingen tot cacaofabrieken en van klantcontactcentra tot internationale productiebedrijven; de experts die zich in de Sprekerspoule bevinden zijn consultants, coaches en trainers die nog altijd op dagelijkse basis bij de klant opereren. Volgens van de Lindeloof is dat ook één van de redenen dat deze consultants graag geziene gasten zijn op lean-events: “Het is de praktijkervaring waarmee onze sprekers zich onderscheiden. Iedereen kan lezen over methodes als Lean, Lean Six Sigma, Scrum, Agile enzovoorts. We leven tenslotte in een wereld waarin theoretische kennis vrij verkrijgbaar is via kanalen als Google, Wikipedia & YouTube. Gevolg is dat de waarde van theoretische kennis hierdoor afneemt. De waarde van praktijkervaring neemt daarentegen juist toe. Kennis is immers pas iets waard als je het in de praktijk kunt verzilveren. Aan de hand van herkenbare voorbeelden uit de praktijk nemen onze sprekers je mee in de wereld van procesverbetering, gedragsverandering, leiderschap, cultuur en samenwerking. Ze hebben ieder de kwaliteit om kennis om te zetten in een praktische toepassing. Geen wollige taal, geen overbodig gebruik van jargon; enkel kennisdeling dat direct toepasbaar is voor elk publiek.”

Meer weten?

Benieuwd naar welke experts jouw event kleur kunnen geven met hun informatieve en inspirerende verhalen? Ga dan naar de overzichtspagina van De Sprekerspoule. Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op via contact@upd.nl. Bellen kan ook via 020-345 3015.