Download het vernieuwde Lean Transformatiemodel | UPD

Download: Lean Transformatiemodel

Hand-out + HD Canvas

Voor een succesvolle verbeteraanpak is er richting en structuur nodig. Daarom hebben wij het Transformatiemodel ontwikkeld waarin we diverse structuur- en verbetercultuurelementen hebben samengebracht. Uit ervaring blijkt dat wanneer alle elementen van het transformatiemodel goed ingezet worden, doelen halen geen toeval meer is.

Lean Transformatiemodel Cover

‘Master of Science Lean Enterprise’

Het transformatiemodel is gebaseerd op het ‘with distinction’ geprezen proefstuk ‘Welke management accounting cijfers ondersteunen systeemdenken in een service organisatie.’ dat Jan Heijneman schreef tijdens zijn studie ‘Master of Science Lean Enterprise’ aan de University of Buckingham, welke in 2019 met succes werd afgerond. De hand-out is geschreven door Jan Heijnema.

Meer weten?

Onze lean-experts hebben jarenlange ervaring met complexe implementatietrajecten, procesoptimalisatie en het realiseren van gedrags- en cultuurverandering bij talloze grote en kleine organisaties. Met aantoonbaar resultaat. Geïnteresseerd in een nadere toelichting op het lean-transformatiemodel en de toegevoegde waarde ervan voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact op met één van onze lean-experts via tel. 020 345 3015 of stuur een mail naar contact@upd.nl.