Een cultuur van continu verbeteren in de bouwsector

Bouw

Transformatie naar een cultuur van continu verbeteren

De bouwsector staat erom bekend als geen ander de gevolgen van economische schommelingen te voelen. Met vrijwel directe groei of krimp van de sector bij een respectievelijke stijging of daling van de economie. Op zich al reden genoeg om te zorgen dat continu verbeteren wordt opgenomen in het DNA van de organisatie.

Om succesvol te zijn in de sector moeten organisaties een sterke samenwerking kunnen realiseren tussen verschillende partijen, van architecten en ingenieurs tot aannemers en leveranciers. En daarbij moeten ze tegenwoordig omgaan met een toenemende druk om duurzamer en milieuvriendelijker te opereren. Om met deze opgaven om te gaan is het voor organisaties in de bouwsector noodzakelijk om te transformeren naar een cultuur van continu verbeteren.

Begeleiding van de transformatie

Bij UPD helpen we organisaties in de bouwsector om de transformatie te maken naar een cultuur van continu verbeteren. We hebben hiervoor een model ontwikkeld waarmee we – aan de hand van 4 elementen – zorgen voor een succesvolle transformatie.

De transformatie naar een cultuur van continu verbeteren is een reis die we samen met onze opdrachtgevers maken. Samen bepalen we de gewenste eindbestemming, de route om op deze bestemming te komen ontdekken we samen. En gedurende het traject zorgen we dat de organisatie het lerend vermogen ontwikkelt om zonder onze hulp verder te kunnen.

Lees meer over onze aanpak

Een selectie van onze klanten in de bouw en infra

procesverbetering bij Croon WolterDros procesverbetering eurailscout continu verbeteren bij VORM procesverbetering bij Mourik procesverbetering bij Tinga process improvement Tremco illbruck

Even sparren?

Wil je meer weten over hoe wij organisaties in de bouw begeleiden bij de transformatie naar een cultuur van continu verbeteren? Of wil je even sparren over een vraagstuk? Neem dan contact met ons op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen.