UPD selecteert SigmaXL als partner voor statistische software - UPD

UPD selecteert SigmaXL als partner voor statistische software

Levenslange licentie voor cursisten

Bij het volgen van een Lean Six Sigma Green Belt, Lean Six Sigma Black Belt of Lean Six Sigma Upgrade Green to Black Belt gaan we uitgebreid in op statistische analyses. Hiervoor is het noodzakelijk dat onze cursisten beschikking hebben over statistische software.

We zijn verheugd om ons partnerschap met SigmaXL aan te kondigen waarmee we onze cursisten een levenslange licentie bieden op een hoogwaardig product.

Wat gaat er veranderen?

Onze Lean Six Sigma alumni zullen zich nog kunnen herinneren dat wij voorheen altijd gebruik maakten van Minitab. Waar SigmaXL niet onder doet voor Minitab op het gebied van statistische analyse, heeft het een heel aantal voordelen die we hieronder uitleggen:

Inbegrepen bij de opleiding

De licentie van SigmaXL is inbegrepen bij de opleidingsprijs. Je hoeft dus geen additioneel budget vrij te maken voor de aanschaf van de software. Waar we bij Minitab nog gebonden waren aan een gratis proeflicentie, die tijdsdruk legde op het opleidingstraject, hebben we door het gebruik van SigmaXL alle tijd en ruimte om de opleiding in het gewenste tempo te doorlopen.

Levenslange licentie

De licentie van SigmaXL heeft geen verloopdatum. Dat betekent dat wanneer de licentie geactiveerd is, je deze als cursist de rest van jouw Lean Six Sigma carrière kunt gebruiken. De licentie bevat echter wel een periode van 1 jaar waarin de technische ondersteuning en upgrades gratis zijn. Mocht je later één van beiden willen gebruiken, dan zijn hier kosten aan verbonden.

Excel Add-on

SigmaXL werkt op basis van een Excel Add-on. Dat betekent dat je niet meer een extra programma hoeft te draaien om jouw statistische analyses te doen, je doet dat gewoon vanuit Excel. En dat is extra fijn, want in de praktijk zien we nu vaak dat onze cursisten data vanuit Excel importeren in Minitab. Deze extra stap is met SigmaXL dus niet meer nodig, echt Lean dus.

Over SigmaXL

SigmaXL is speciaal ontwikkeld om een krachtige en kosteneffectieve tool te zijn voor het doorlopen van Measure, Analyze en Improve fases van DMAIC. Vanuit de overtuiging dat het statistische analyse voor iedereen toegankelijk moet zijn, is de tool ontwikkeld om optimaal gebruikersgemak te creeeren. SigmaXL werkt met vrijwel alle versies van Excel en is zowel op een Windowscomputer als een Mac te gebruiken.

Wil je meer weten over SigmaXL of de aanvullende producten van SigmaXL? Bekijk dan hier de website.

Meer informatie over Lean Six Sigma?

Wil je meer weten over onze Lean Six Sigma opleidingen of de hulpmiddelen die we daarbij gebruiken? Neem dan contact met ons op via: 020 – 345 3015.