Volwassenheid van Continu Verbeteren binnen organisaties in Nederland

Alvast bedankt voor jouw bijdrage

Bedankt voor jouw interesse in ons benchmarkonderzoek. Jouw bijdrage aan dit onderzoek zorgt voor een completer beeld van de volwassenheid van continu verbeteren binnen organisaties in Nederland. Op deze pagina lees je meer over hoe je het onderzoek kunt invullen en wat dit jou kan brengen.

Over het onderzoek

Een cultuur van continu verbeteren helpt organisaties om beter in te spelen op de snel veranderende en complexe wereld waar we ons vandaag de dag in bevinden. Hoewel continu verbeteren dus een veelbesproken onderwerp is, is de volwassenheid hiervan binnen organisaties in Nederland nog niet volledig in kaart gebracht. Daarom hebben wij dit benchmarkonderzoek gelanceerd. Hiermee kunnen we een duidelijk beeld geven van de volwassenheid van continu verbeteren binnen organisaties in Nederland en geven we organisaties de mogelijkheid om de eigen volwassenheid te vergelijken met andere organisaties.

Lees meer over de aanleiding, totstandkoming en uitvoering van dit onderzoek.

Ontvang het benchmarkrapport

Het benchmarkonderzoek heeft plaatsgevonden van 1 juni tot 31 december 2023. Via onderstaand formulier kun je het volledige rapport aanvragen.

Meer weten over dit benchmarkonderzoek?

Heb je vragen over het onderzoek? Neem dan contact met ons op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.