Continu verbeteren binnen organisaties in Nederland | UPD

Volwassenheid van Continu Verbeteren binnen organisaties in Nederland

Alvast bedankt voor jouw bijdrage

Bedankt voor jouw interesse in ons benchmarkonderzoek. Jouw bijdrage aan dit onderzoek zorgt voor een completer beeld van de volwassenheid van continu verbeteren binnen organisaties in Nederland. Op deze pagina lees je meer over hoe je het onderzoek kunt invullen en wat dit jou kan brengen.

Direct invullen

We stellen het erg op prijs dat je deel wilt nemen aan het onderzoek. Via onderstaande button wordt je direct naar het onderzoek geleid. Het invullen hiervan duurt ongeveer 8-10 minuten en de gegevens die je ons verstrekt in het kader van dit onderzoek gebruiken we alleen om de benchmark uit te voeren.

Naar het onderzoek

Over het onderzoek

Een cultuur van continu verbeteren helpt organisaties om beter in te spelen op de snel veranderende en complexe wereld waar we ons vandaag de dag in bevinden. Hoewel continu verbeteren dus een veelbesproken onderwerp is, is de volwassenheid hiervan binnen organisaties in Nederland nog niet volledig in kaart gebracht. Daarom hebben wij dit benchmarkonderzoek gelanceerd. Hiermee kunnen we een duidelijk beeld geven van de volwassenheid van continu verbeteren binnen organisaties in Nederland en geven we organisaties de mogelijkheid om de eigen volwassenheid te vergelijken met andere organisaties.

Lees meer over de aanleiding, totstandkoming en uitvoering van dit onderzoek.

Jouw bijdrage telt

Door dit onderzoek in te vullen draag je bij aan de compleetheid van de benchmark en daar zijn we je dankbaar voor. Voor jouw bijdrage aan het onderzoek ontvang je – indien gewenst – van ons:

  • Het rapport met de onderzoeksresultaten;
  • Een vergelijking van de volwassenheid van jouw organisatie ten opzichte van de benchmark met tips en ideeën om direct de volwassenheid van continu verbeteren te vergroten;
  • Een persoonlijke toelichting op de resultaten uit de benchmark.

Verder verloten we 2 UPD-opleidingsvouchers ter waarde van € 3.000,- onder alle respondenten. Deze vouchers kunnen gebruikt worden om een opleiding naar keuze bij UPD (deels) te bekostigen.

Vul het onderzoek in

Meer weten over dit benchmarkonderzoek?

Heb je vragen over het onderzoek of heb je hulp nodig bij het invullen? Neem dan contact met ons op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.