Onze aanpak

Resultaat door consultancy, training en coaching

Wij helpen organisaties zoals die van jou bij het verbeteren van de operationele resultaten. Aan de hand van filosofieën als Agile, Lean en Lean Six Sigma helpen wij jullie vooruit. Dit doen we met consultancy, coaching en opleidingen. Hiermee creëren we beweging binnen organisaties. Door met elkaar de verbinding aan te gaan, creëren we samen een cultuur waar je wordt uitgedaagd en meegenomen. Waar ambities realiteit worden. Altijd. Elke dag weer.

Waarom onze aanpak effectief is

Wij brengen mensen en teams in beweging. Zonder een schokeffect te creëren binnen de organisatie. Wij maken een gebalanceerde combinatie tussen mens en methodiek, deze zijn namelijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden. We hanteren hiervoor de volgende formule:

Effect = Kwaliteit × Acceptatie

Daarom richten onze verbeterprojecten zich altijd op zowel de harde factoren (processen, structuur) als de zachte factoren (leiderschap, cultuur). Dat vraagt om kennis en ervaring met zowel complexe implementatietrajecten als gedrags- en cultuurverandering. Onze consultants hebben deze kennis en dragen dit graag over. Zij geven hun energie door, zodat organisaties verder vooruit kunnen.

Duidelijk en resultaatgericht

Wij houden er niet van om zaken moeilijker te maken dan nodig is. Wij maken complexiteit eenvoudig. En we zeggen waar het op staat. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en kunnen we verder. Verder vooruit.

Het eindresultaat van onze trajecten is dan ook geen ‘papieren tijger’ en geen ‘opdracht’ aan medewerkers. De medewerkers bereiken het resultaat zelf. Met behulp van aansprekende en betekenisvolle indicatoren zorgen we dat ze geconfronteerd worden met het resultaat van hun inspanningen – zowel de positieve als de negatieve. Zo maken we resultaten tastbaar voor iedereen, op ieder niveau. Met deze resultaten kunnen ze zelf vooruit. Op weg naar nóg beter.