Sprekers - Jan Heijneman als spreken bij LCS

Jan Heijneman bevestigd als spreker op het aankomende LCS Event

5 oktober 2022 | Utrecht

Vanuit het Lean Competency System (LCS) worden met enige regelmaat bijeenkomsten georganiseerd om leden en relaties met elkaar in contact te brengen en te inspireren. In de afgelopen twee jaar hebben ze dit event niet fysiek georganiseerd vanwege de geldende coronamaatregelen. Op 5 oktober 2022 wordt de bijeenkomst weer fysiek georganiseerd in Utrecht. Jan Heijneman zal spreken tijdens deze bijeenkomst.

Jan Heijneman bevestigd als spreker bij LCS

Bij UPD zijn we door Cardiff University geaccrediteerd om Lean certificeringen toe te kennen volgens het Lean Competence System (LCS). Het Lean Competency System is een internationaal gerenommeerd framework voor training en praktijkervaring. Cardiff en het aan LCS gekoppelde leancompetency.org hebben een leidende positie in de wereld op het gebied van onderzoek en educatie in innovatie en toepassing van Lean in diverse sectoren.

Het belang van strategische competenties binnen een Lean Transformatie

LCS kent drie niveaus waarin zijn certificering toekennen. Al onze Lean opleidingen zijn voorzien van een LCS certificering op niveau 1 of niveau 2. Het derde niveau is het strategische niveau binnen Lean transformaties. Momenteel zijn er nog geen opleiders die in aanmerking komen om op dit niveau certificering toe te kennen aan cursisten.

Tijdens de bijeenkomst zal Jan vertellen over het belang van het strategische niveau en hoe hij in de dagelijkse praktijk ziet dat de vaardigheden op dit niveau nog onderbelicht zijn binnen organisaties.

Bij UPD hebben we een stevige visie ontwikkeld op hoe organisaties deze vaardigheden kunnen ontwikkelen en tot welke resultaten dat moet leiden. Dit hebben we vertaald in een roadmap, waarmee we in samenwerking met LCS een curriculum aan het ontwikkelen zijn waarmee we onze cursisten certificering op niveau 3 kunnen aanbieden. Tijdens de bijeenkomst zal Jan meer vertellen over deze visie en roadmap.

Meer over het LCS Event

Onderdeel van de Sprekerspoule

De bijdrage die we leveren aan het LCS event is onderdeel van de activiteiten die we doen vanuit onze sprekerspoule. Hierin hebben we een aantal collega’s verzameld die regelmatig het podium opstappen om mensen te inspireren, motiveren of amuseren. Dit doen ze vanuit hun passie voor het vakgebied en de overtuiging dat het delen van onze kennis bijdraagt aan het succes van organisaties. Hierbij staat de toepasbaarheid van de kennis die ze delen altijd centraal. Dus geen eindeloze theoretische uiteenzettingen, maar praktische en inspirerende die de luisteraars direct aanzetten tot actie.

Meer weten over LCS of de sprekers van UPD?

Neem voor meer informatie over onze LCS certificering contact met ons op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl. Wil je meer weten over de sprekerspoule en hoe jij onze sprekers kunt inzetten voor jouw event of bijeenkomst? Via onderstaande button vind je alles wat je zoekt.

Sprekers van UPD